kifinas1 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Γεια σας παιδια! Θα ηθελα τη γνωμη σας.Εχω μια hd5870 vapor-x 1g και σκεφτομαι το ενδεχομενο του crossfire με αλλη μια ιδια την οποια εχω βρει σε καλη τιμη 140euro.Πιστευετε αξιζει το κοπο η να πουλησω κι αυτη που εχω και να παω σε καποια καινουργια σειρα.Παντως η αληθεια ειναι οτι η 5870 παροτι ειναι παλια σχετικα ειναι πολυ δυνατη και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Παιζω σε αναλυση 1920Χ1080 σε 27" και σε 40" ιντσες οθονες.Οσο αναφορα το crossfire δε ξερω ποσο τις% παραπανω θα μου δωσει σε αποδοση απο τη μια μονη της. Περιμενω αποψεις.....
Thanos1972 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Πες μας λιγο την υπολοιπη συνθεση του συστηματος σου και κυριως το τροφοδοτικο σου.
kifinas1 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Ειμαι σε φαση αναβαθμισης για αυτο σκεφτομαι τι να κανω με τη 5870 , Κατα πασα πιθανοτητα ο επεξεργαστης θα ειναι ο i7 2700k και η μητρικη GA-Z68X-UD3H-B3. Οσο για το τροφοδοτικο εχω ενα Tagan 1100w Bz series.
Dosas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 με τον sandybridge θα δείς πολύ καλό scaling στο xfire στα παιχνίδια ειδικά που το εκμεταλλεύονται.
kifinas1 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Και γω αυτο πιστευω.Παντως εαν πουμε οτι η 5870 κραταει ακομα καλα στα ποδια της πιστευω οτι με αλλη μια θα εχω πολυ καλες επιδωσεις,και οικονομικα βεβαια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα