Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον εχω ενα προβλημα με το adobe reader !

εχω την τελευταια version adobe reader X και στο google chrome συνεχως μου λεει οτι λειπει καποια εφαρμογη ( την οποια δεν μου την κανει εγκατασταση ) και μου κοβει κομματια απ τις σελιδες που εχουν καποια εφαρμογη παραπανω για να εμφανιστουν

και το σοβαρότερο ειναι οτι δεν μου εμφανιζει στο autocad οταν θελω να κανω plot το adobe reader pdf ! ( το οποιο εμφανιζεται στην λιστα απ την στιγμη που εχεις το adobe reader στο pc

επισης στην αντιμετωπιση προβληματων των windows 7 μου λεει οτι : Adobe Reader cannot open in Protected Mode due to a problem with your system configuration. Would you like to open Adobe Reader with Protected Mode disabled?”

και μου εχει 3 επιλογες οι οποιες ειναι ολες σε unprotected mode !

καποιος να βοηθησει !! please

Δημοσ.

O Chrome έχει από μόνος του PDF reader και μάλιστα λειτουργεί πολύ καλά. Μήπως "συγκρούονται"; Δοκίμασε μια αφαίρεση του Adobe Reader και δοκίμασε άλλο πρόγραμμα.

Θα σου πρότεινα να στραφείς στα εξής αν βρεις λύση: Foxit Reader, SumatraPDF και PDF-XChange.

Δημοσ.

Φυσικά και είναι συμβατό το reader X με windows 7. Εχεις ελληνικά win7 και ελληνικό reader?

κάντο uninstall και reinstall αφού το κατεβάσεις από εδώ: ftp://ftp.adobe.com/pub/adobe/reader/win/10.x/10.1.1/el_GR/AdbeRdr1011_el_GR.exe

ναι ελληνικα windows και ελληνικο reader

το χω κανει καμποσες φορες αυτο ! και παλι τα ιδια !

το οτι το chrome μου λεει οτι λειπει καποια εφαρμογη ?? δεν παει πουθενα το μυαλο σου ?

Δημοσ.

Για γράψε about:plugins στην μπάρα διευθύνσεων του Chrome, πάτα enter και απενεργοποίησε τον Chrome pdf viewer μήπως φτιάξει

Δημοσ.

Για γράψε about:plugins στην μπάρα διευθύνσεων του Chrome, πάτα enter και απενεργοποίησε τον Chrome pdf viewer μήπως φτιάξει

απενεργοποιησα το pdf του chrome και ενεργοποιησε αυτοματα το adobe reader απ την λιστα

αλλα καποια site φτιαξαν και καποια οχι !

και συνεχιζει να μην μου εμφανιζει την επιλογη του adobe reader στο plot του autocad

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...