Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Να ρωτησω και εγω κατι παιδια,μην ανοιγω καινουργιο θεμα. Εχω ενα μαζντα εικοσαετιας και μετα απο ενα τρακαραρισμα η ασφαλεια μου το εβγαλε ολικη. Θα μου το παρει κανενας μαντρας για αποσυρση αν αγορασω αλλο απο αυτον? Ξερετε που μπορω να το δωσω για ανταλλακτικα? Εχω καμια αλλη επιλογη γιατι με τα 800 που θα μου δωσει η ασφαλεια ουτε ποδηλατο δεν παιρνω. Αποσυρση γινεται μονο για αγορα καινουργιου αυτοκινητου.
kanivalos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Πολλοι μαντραδες λενε δικαιωμα αποσυρσης.Αυτο δεν σημαινει οτι τους το πουλαω εγω για να πεσει η τιμη σε ενδεχομενη αγορα απο αυτους?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Χρηματα δεν δινοντε αλλα αν προλαβει και το κανει αμμεσα μπορει μεχρι 31/12 να "πουλησει" 300-400 ευρω τα χαρτια σε οποιον ενδιαφερεται να παρει καινουργιο.Παρε τηλ τον Νεονακη...Ξερει... κατά πάσα πιθανότητα παίρνει παράταση μέχρι το τέλος του 2012... http://auto.in.gr/news/greece/article/?aid=1231143118
stratigos24 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Σταμάτησαν οι αποσύρσεις αυτοκινήτων όπως μου είπε γνωστός μου ή κάνει λάθος; Εννοώ τη διαδικασία που δίνεις κάπου το αμάξι σου για απόσυρση και παίρνεις ένα πόσο.
aGka8l Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Υπαρχουν νεκροταφεια π το παιρνουν , κανουν οριστικη διαγραφη κ σου δινουν καποια χρηματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα