Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Μετά από αρκετά χρόνια (20 για την ακρίβεια) αποφάσισε ο πατέρας μου να αποσύρει το παλιό οικογενειακό αμάξι.

Επειδή δεν είμαι γνώστης και ψάχνω πληροφορίες..έχετε ιδέα αν δίνονται χρήματα κατά την ανακύκλωση;

Το αμάξι είναι λειτουργικό και πλήρες. Επισης να ενημερώσω οτι δεν προτίθεμαι να αγοράσω νέο.

ΥΓ: Προς Mods..για να μην υπάρχει παρεξήγηση να πώ εκ των προτέρωνπως δεν είναι αγγελία πώλησης,απλά ψάχνω πληροφορίες αν υπάρχει κάποιο οικονομικό όφελος κατά την απόσυρση..:)

Δημοσ.

Χρηματα δεν δινοντε αλλα αν προλαβει και το κανει αμμεσα μπορει μεχρι 31/12 να "πουλησει" 300-400 ευρω τα χαρτια σε οποιον ενδιαφερεται να παρει καινουργιο.Παρε τηλ τον Νεονακη...Ξερει...

Δημοσ.

Δηλαδή πλέον μάντρες/αντιπροσωπίες,που αγοράζουν αμάξια αρκετών ετών (όπως παλιότερα) δεν υπάρχουν έτσι; Απόσυρση γίνεται μόνο σε κέντρα ανακύκλωσης απ'ότι διαβάζω σωστά;

Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου..:)

Δημοσ.

Δηλαδή πλέον μάντρες/αντιπροσωπίες,που αγοράζουν αμάξια αρκετών ετών (όπως παλιότερα) δεν υπάρχουν έτσι; Απόσυρση γίνεται μόνο σε κέντρα ανακύκλωσης απ'ότι διαβάζω σωστά;

Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου..:)

Ετσι ακριβως....Οι μαντρες δεν αγοραζουν ΤΙΠΟΤΑ!!!!

Δημοσ.

Στην ανακύκλωση δε δίνουν τίποτα. Στην αντιπροσωπεία δίνουν 200 ενώ το καλοκαίρι άκουγα 400 περίπου. Το δικό μου το ξεφορτώνομαι αύριο για 200. Προθεσμία μου είχαν δώσει μέχρι τις 15. χρειάζεται να συμπληρώσεις κάποια έντυπα με θεωρημένη υπογραφή. Επίσης θέλουν ένα χαρτί από την εφορία γνωστό ως

¨βεβαίωση μη οφειλής τελών κυκλοφορίας¨. Στην εφορία μεγάλη ουρά για προσωρινές καταθέσεις πινακίδων κλπ

Δημοσ.

Θα παω αύριο από Νεονάκη. Εσύ πήγες εκεί φίλε μου;

Επισης το αυτοκίνητο είναι toyota κι έπεσα πάνω σε αυτό το άρθρο..http://www.inews.gr/133/aposyrsi-apo-tin-Toyota-me-i-choris-tin-agora-kainouriou-aftokinitou.htm

Άραγε ισχύει ακόμη η προσφορά αυτή;

Δημοσ.

Θα παω αύριο από Νεονάκη. Εσύ πήγες εκεί φίλε μου;

Επισης το αυτοκίνητο είναι toyota κι έπεσα πάνω σε αυτό το άρθρο..http://www.inews.gr/133/aposyrsi-apo-tin-Toyota-me-i-choris-tin-agora-kainouriou-aftokinitou.htm

Άραγε ισχύει ακόμη η προσφορά αυτή;

Ο Νεονακης μου ειχε πει για καποιο εμπορο που εκανε αυτη τη δουλεια για ενα passat /1992 του πεθερου μου και μου εδιναν 400 ευρω αλλα το πουλησα 1000.

Θυμαμαι οτι εμπορος της Toyota ηταν αυτος που θα εδινε τα 400 ευρω.Τωρα ομως ο καιρος πιεζει...

Δημοσ.

Καλά χρόνος πλέον να το πουλήσουμε δεν υπάρχει,οπότε ψάχνω την καλύτερη δυνατή λύση για να βοηθήσω την κατάσταση.

Οπότε αύριο σε Νεονάκη, Δευτέρα στην toyota κι ο θεός βοηθός!

Δημοσ.

Ενημερωτικά, ο Νεονάκης δε δίνει χρήματα κι η toyoya δίνει 200€.

Επίσης όλοι μου είπαν οτι κατά πάσαν πιθανότητα θα πάρει παράταση η απόσυρση, αλλά κι αυτό να γίνει θα πρέπει να πληρώσω το σήμα οπότε δε με βολεύει.

Ευχαριστώ και πάλι όλους σας για τις συμβουλές! :)

Δημοσ.

Ενημερωτικά, ο Νεονάκης δε δίνει χρήματα κι η toyoya δίνει 200€.

Επίσης όλοι μου είπαν οτι κατά πάσαν πιθανότητα θα πάρει παράταση η απόσυρση, αλλά κι αυτό να γίνει θα πρέπει να πληρώσω το σήμα οπότε δε με βολεύει.

Ευχαριστώ και πάλι όλους σας για τις συμβουλές! :)

Κι εμενα 300 μου εδινε αλλα με παζαρι πηγαμε στα 400.

Δημοσ.

Να ρωτησω και εγω κατι παιδια,μην ανοιγω καινουργιο θεμα.

Εχω ενα μαζντα εικοσαετιας και μετα απο ενα τρακαραρισμα η ασφαλεια μου το εβγαλε ολικη.

Θα μου το παρει κανενας μαντρας για αποσυρση αν αγορασω αλλο απο αυτον?

Ξερετε που μπορω να το δωσω για ανταλλακτικα?

Εχω καμια αλλη επιλογη γιατι με τα 800 που θα μου δωσει η ασφαλεια ουτε ποδηλατο δεν παιρνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...