vAgGeLiS_gR2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120611217185&category=108192&_trksid=p5197.c0.m619#ht_3297wt_974 είπαμε για αυτήν εδώ τη λέτε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Αυτό μπορεί να σου δώσει ένα μπούσουλα για να μην μιλάμε στον βρόντο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Γιατι δεν δινεις ολο το review και δινεις μονο τα temps Intel XTS100H CPU Cooler Review Βλεπεις στο τελος που λεει οτι ειναι η πιο φασαριόζικη ψυχτρα που εχουν δοκιμασει?Εσενα πως παει απο θορυβο?Επισης στο multirama εχει 30 euros.Λογικα επεσε η τιμη. Τελος οπως βλεπεις δοκιμάστηκε με εναν core 1-7 860 στα 3.300 με στοκ ρευμα (χωρις να μας λενε ποσο ειναι αυτο).Δεν εχει σχεση με τον 2500K και επισης μην ξεχνας οτι σε θεμα Overclocking με αυξηση ρευματος πολλες ψυχτρες χανουν την αποδοση τους αρκετα ευκολα.δηλαδη με βαση το review μπορει με 1.30 ρευμα να ξεπερναει την corsair A50 αλλα με 1.35 ρευμα να μενει πισω της. Αλλα το χειροτερο της ειναι οτι απλα την παντρευεσαι με αυτο το socket που θα την βαλει μιας και ειναι μονο για 1155/1156. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120611217185&category=108192&_trksid=p5197.c0.m619#ht_3297wt_974 είπαμε για αυτήν εδώ τη λέτε ? Πολυ καλη αλλα την βρισκεις και Ελλαδα στα ιδια λεφτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Καλά εγώ δεν θα έδινα ούτε 30 για την συγκεκριμένη αλλά τεσπα. Επι του θέματος @ts πρόσεχε λίγο με την ψύχτρα που θα διαλέξεις. Οι μνήμες σου είναι ψηλές Αν το κουτί σου έχει πλάτος >21 εκατοστά τότε ίσως γλυτώσεις με σήκωμα του ανεμιστήρα που είναι απο την μεριά των μνημών. Αν το κουτί σου δεν έχει τέτοιο πλάτος και πας σε αερόψυχτρα και "βρίσκει" Οι λύσεις είναι 2 αν βρίσκει το μεταλλικό μέρος της ψύχτρας Ή θα βγάλεις τα καλύμματα απο την μία μνήμη ή θα κόψεις μερικά fins από την ψύχτρα με κανένα dremelaki. Αν βρίσκει ο ανεμιστήρας και δεν μπορείς να τον σηκώσεις λόγω περιορισμού στο πλάτος του κουτιού μπορείς να βάλεις έναν slim ανεμιστήρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Πάντως όχι γιατί πουλάω ψήκτρες της Intel.. Νομίζω ότι είναι εύκολο να βρεις όσα review θες αν σ'ενδιαφερει.. απλά λοιπον έδωσα ένα πίνακα να έχει το παλικάρι ένα μέτρο.. Τώρα για τον θόρυβο δεν ξέρω.. εγώ έχω μεγάλο κόλλημα με τον θόρυβο, μέτριο κουτί,3χ14" fans την ψήκτρα και 2 κάρτες γραφικών και το μονο που ακούω είναι ότι είναι αναμενο.. δηλαδή το min.. φυσικά δεν ξέρω τι θα γίνει στα 45 με τον i5 γιατί απλά δεν χρειάζεται να τον πάω ποτέ εκεί.. ίσως σε 5 χρόνια.. Idle έχω 34 βαθμούς αν ενδιαφέρει κανέναν.. στα 30 ευρώ όμως νομίζω τελικά οτι θα πάρω άλλη μια.. χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Και γιατί να μην πάρεις μια corsair A70 ή μια hyper 212+? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Να σου πω την αλήθεια θεώρησα ότι την δίνει η Intel οπότε ξέρουν τι λένε.. μετά μου άρεσε το διακοπτακι πάνω που έχει επιλογή.. Δεν το έψαξα και πολύ η αλήθεια είναι απλά ήθελα το κεφάλι μου ήσυχο σε όλη την γκάμα, και να διασφαλίσω την εγγύηση του επεξεργαστή αν ξυπνήσω κανένα πρωί με ορέξεις ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 και να διασφαλίσω την εγγύηση του επεξεργαστή αν ξυπνήσω κανένα πρωί με ορέξεις ! δηλαδή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vAgGeLiS_gR2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Καλά εγώ δεν θα έδινα ούτε 30 για την συγκεκριμένη αλλά τεσπα. Επι του θέματος @ts πρόσεχε λίγο με την ψύχτρα που θα διαλέξεις. Οι μνήμες σου είναι ψηλές Αν το κουτί σου έχει πλάτος >21 εκατοστά τότε ίσως γλυτώσεις με σήκωμα του ανεμιστήρα που είναι απο την μεριά των μνημών. Αν το κουτί σου δεν έχει τέτοιο πλάτος και πας σε αερόψυχτρα και "βρίσκει" Οι λύσεις είναι 2 αν βρίσκει το μεταλλικό μέρος της ψύχτρας Ή θα βγάλεις τα καλύμματα απο την μία μνήμη ή θα κόψεις μερικά fins από την ψύχτρα με κανένα dremelaki. Αν βρίσκει ο ανεμιστήρας και δεν μπορείς να τον σηκώσεις λόγω περιορισμού στο πλάτος του κουτιού μπορείς να βάλεις έναν slim ανεμιστήρα το κουτί έχει πλάτος 20,5 εκατοστά οπότε πιστεύω θα είναι καλά..επίσης μπορώ να βάλω της ραμ 2 θύρες ποιο δεξιά έχει 4 slot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Ναι απλά παίζει ακόμα και έτσι με μια καλή αερόψυχτρα και ειδικά σε Push pull να βρίσκει και πάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vAgGeLiS_gR2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Ναι απλά παίζει ακόμα και έτσι με μια καλή αερόψυχτρα και ειδικά σε Push pull να βρίσκει και πάλι αν και μαλον κατέληξε σε hypper 212 plus όπως πρωτινές και ποιο πάνω εσύ οπότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα..οπότε πιστεύω το θέμα έκλισε ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Καλή επιλογή πάντως η hyper Αντε αναμένουμε να ακούσουμε αποτελέσματα. Καλοδούλευτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Είναι θεωρώ ένα επιχείρημα ακόμα αν βρεθείς αντιμέτωπος με κάποιον που θα σου αμφισβητήσει την εγγύηση του λόγω υπερθέρμανσης.. Δυστυχώς έχουμε φτάσει στο σημείο να αμφισβητείται το αυτονόητο σε αυτή την χώρα,δες το παιδί με το dell δες εμένα με την Vodafone, οπότε όσο παραπάνω κάλυψη έχεις στις μέρες μας καλό είναι .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Και θα έχεις εγγύηση αν η ψύχτρα είναι Intel? Μα απο την στιγμή που θα κάνεις o/c αν πας και το πεις κιόλας είσαι εκτός εγγύησης. Τεσπα δικά σου τα λεφτά τα σκορπίζεις όπως θες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vAgGeLiS_gR2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Καλή επιλογή πάντως η hyper Αντε αναμένουμε να ακούσουμε αποτελέσματα. Καλοδούλευτη ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα