Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αρα με λιγα λογια δεν ξεκλειδωνουν στα δικα μας pc. τι να πω γαμω την γκαντεμια μου.. ειπαμε νταξ μπορει να μην bootarei και τετοια αλλα οχι και να μην μας τους βγαζει καν.. ουτε να λεμε οτι εχουμε κλειδωμενο 6πυρηνο δεν μπορουμε.

αρα thanos1972 το παραταμε το ξεκλειδωμα και ασχολουμαστε μονο με o/c ε?

Δημοσ.

Δυστηχως με την μητρικη που εχεις,τι να σου πω.δεν την ξερω καθολου και δεν ξερω τι επιλογες εχει.Αλλα τα πραγματα ειναι απλα.γυρνα τα ολα στα defaults,βαλε ρευμα 1.45 και δοκιμασε να ξεκλειδωσεις manual τον core0-1-2-3 εαν τα εχει ετσι σαν τετραπυρηνο δοκιμασε τον 5.εαν οχι δοκιμασε τον 6.εαν παλι οχι τοτε δοκιμασε με ξεκλειδωτο τον 5 και κλειδωμενο τον 4 η 3 η 2.εαν οχι παλι δοκιμασε τον 5 κλειδωμενο και ξεκλειδωτο τον 6 και κανε την παραπανω διαδικασια μπας και καταφερεις και τον κανεις 5πυρηνο.εαν οχι τοτε μαλλον δεν θα ξεκλειδωσει και θα παρεις μια ψυχτρα με 30 euros και θα τον πας 4.0ghz και θα εισαι οκ.

Αλλα το κακο με τους επεξεργαστες που ξεκλειδωνουν ειναι οτι μπορει να ειναι χαλια οι 2 πυρηνες και να κλειδωσαν αλλα μπορει επισης να ειναι και καποιον απο τους 4 που δουλευουν χαλια και να μην σηκωνει πολυ overclock.αλλα αυτο ειναι το τελευταιο που θα σκεφτεις γιατι ειναι απο τους τελευταιους επεξεργαστες thuban που φτιαχτηκαν λογικα ετσι τα yields και η διαδικασια κατασκευης τους πρεπει να ηταν καλυτερη.οποτε δεν ξερεις εαν θα ισχυει κατι τετοιο.

Και καταληγουμε φυσικα στο κλασσικο,εξαρταται το κομματι.(για την ιστορια δοκιμασε σε καμια μητρικη κανενος φιλου σου μπας και τον ξεκλειδωσεις.

Δημοσ.

δεν εχεις καταλαβει τι παιζει. οταν το βαζω core unlock enable και κανω rr και μπαινω στα bios μου εχει core0-1-2-3. δεν εχω δει ποτε μου στα bios τον core4-5 ετσι ωστε να κανω την διαδικασια που λες. Αυτο ειναι το ολο προβλημα.

Δημοσ.

Χμ μαλιστα.τον επεξεργαστη στον αναγνωριζει κανονικα το bios?για μπες με core unlocker κλειστο και τρεξε μια το cpuz και δες τι θα σου πει και μετα ενεργοποιησε το core unlocker και ξανακανε την ιδια διαδικασια.

Δημοσ.

πριν http://imageshack.us/photo/my-images/716/prinb.jpg/

μετα http://imageshack.us/photo/my-images/534/metam.jpg/

ουτε για δες την διαφορα δεν κανει.. ολα ιδια.

mono cpu unlock enable kai cpu core control manual. αυτα πειραξα. εννοειτε πως στα bios δειχνει απο core0-1-2-3. ο 4 και 5 αγνοουνται

τωρα αν τον αναγνωριζουν κανονικα τα bios πως να το δω? το pc παντως παει μια χαρα με τους 4. ρευματα στο auto 1,475 αλλα εχς δοκιμασει και με χαμηλοτερο.

Δημοσ.

...thing are simple!

*περνάμε το τελευταίο bios για τη μητρική μας για να ήμαστε 100% σίγουροι ότι τον υποστηρίζει πλήρως και γενικότερα να έχουμε το τελευταίο update μόνο καλό κάνει.

* vcore ->auto ή manual 1,45.

*ανάλογα με τη μητρική(εταιρία),το unlocker έχει και άλλη ονομασία (gigabyte+asrock->core calibration(all core ή enable όσους είναι λειτουργικοί), asus ->πατάμε το 4 όταν κάνει post το pc ή μέσα από τα bios βάζουμε την επιλογή core unlock ->enable Cpu core activation ->manual και enable σε όλα τα core ή σε όσα δουλεύουν γενικότερα).

*cool&quiet ->disable.

*σωστή ψύξη.

-->Αν είναι να ξεκλειδώσει θα γίνει εύκολα και αμέσως.

Δημοσ.

Bios εχεις το τελευταιο?γιατι βλεπω οτι ριχνει τον πολλαπλασιαστη οταν δουλευει το cool n quiet αλλα δεν ριχνει τα ρευματα.εκτος και εαν τα ριχνει και απλα στην ss ειναι ετσι.

Δημοσ.

πριν http://imageshack.us/photo/my-images/716/prinb.jpg/

μετα http://imageshack.us/photo/my-images/534/metam.jpg/

ουτε για δες την διαφορα δεν κανει.. ολα ιδια.

mono cpu unlock enable kai cpu core control manual. αυτα πειραξα. εννοειτε πως στα bios δειχνει απο core0-1-2-3. ο 4 και 5 αγνοουνται

τωρα αν τον αναγνωριζουν κανονικα τα bios πως να το δω? το pc παντως παει μια χαρα με τους 4. ρευματα στο auto 1,475 αλλα εχς δοκιμασει και με χαμηλοτερο.

βάλε το τελευταίο bios.

Δημοσ.

εχω τα f9. θα δοκιμασω με τα f10 αν και ειναι σε beta ακομα και θα σας πω.

το cool n quiet στα ss ειναι enable αφου οπως μου ειπες το εβαλα στα defaults. το εχω δοκιμασει και με disable αλλα δεν αλλαξε κατι. τα ρευματα στις ss ειναι πολλα δλδ?

Δημοσ.

εχω τα f9. θα δοκιμασω με τα f10 αν και ειναι σε beta ακομα και θα σας πω.

το cool n quiet στα ss ειναι enable αφου οπως μου ειπες το εβαλα στα defaults. το εχω δοκιμασει και με disable αλλα δεν αλλαξε κατι. τα ρευματα στις ss ειναι πολλα δλδ?

..είναι αρκετό το vcore με cool&quiet enable,αλλά δεν είναι τπτ αυτό, κάνε το update κ πες μας.

Δημοσ.

εκανα update. τιποτα παλι.

cpu unlock -> enable

cpu core control -> manual

cool n quiet -> disable

ρευματα στο Auto με με normal cpu vcore 1,4750 (ετσι γραφει απο κατω)

μου δειχνει παλι μονο core0-1-2-3.

Δημοσ.

εκανα update. τιποτα παλι.

cpu unlock -> enable

cpu core control -> manual

cool n quiet -> disable

ρευματα στο Auto με με normal cpu vcore 1,4750 (ετσι γραφει απο κατω)

μου δειχνει παλι μονο core0-1-2-3.

το να μν ξεκλειδώνει δεκτό αλλά να μν τους εμφανίζει καν ?δεν ξερω πολύ παράξενο μου φαίνεται...

Δημοσ.

Και μενα γι'αυτο σας ζαλιζω εδω!!! και δεν ειναι μονο σε μενα αυτο. το ιδιο γινετε και στο παιδι που ξεκινισε το post. ουτε αυτου του βγαζει καν τους 2 extra cores

http://imageshack.us/photo/my-images/694/cinebenchi.jpg/ για τα ρευματα/θερμοκρασιες

το core voltage στο cpu-z κατω απο 1,376 δεν πεφτει ουτε το χω δει ποτε μου ποιο κατω οταν δεν κανω τπτ, αλλα στο ss με το cinebench

ειναι ποιο κατω απο τωρα που δεν κανω τπτ στο pc και εχω απλα ανοιγμενο firefox. τι φαση?!

Δημοσ.

Και μενα γι'αυτο σας ζαλιζω εδω!!! και δεν ειναι μονο σε μενα αυτο. το ιδιο γινετε και στο παιδι που ξεκινισε το post. ουτε αυτου του βγαζει καν τους 2 extra cores

http://imageshack.us/photo/my-images/694/cinebenchi.jpg/ για τα ρευματα/θερμοκρασιες

το turbo βάλτο και αυτό disable,μήπως φταίει αυτό...δεν μ έρχεται κάτι άλλο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...