Προς το περιεχόμενο

Asus netbook Dual-Core N570 209Eur

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το θεμα θερμοκρασιας με προβληματιζει τωρα που το λες. το προηγουμενο 10,1 που ειχα ηταν της ΗΡ. ημουν πολυ ευχαριστημενος, αλλα η αληθεια ειναι οτι ζεστανοταν αρκετα. πιστευα οτι ηταν θεμα γενιας...

το ASUS 1011 παντος μπορω να πω οτι δεν ζεστενετε σχεδον καθολου. παντος απο θεμα εμφανισης το ΗΡ μου αρεσει πολυ. θα παω αυριο σε καποιο καταστημα να το δω

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτο το ΗΡ δεν εχει εξαερισμο και οποια ψυξη τη κανει το fan. οσο για το 1015, το εβγαζε με ΒΤ:

http://www.amazon.co.uk/Asus-1015PX-netbook-1-66GHz-Starter/dp/B004UR7R0U. αλλα φαινεται το εκοψε: το NEW MODEL βγαινει χωρις στο αμαζον (κανει savemoney μαλλον η ASUS). τωρα το pixmania δε ξερω πως το δινει.

και εγω οπου εχω σπανια το χρησιμοποιω, μου κολλαει και το wifi οταν ειναι ανοιχτα και τα 2. και με +1mb η καθε φωτο του κινητου δεν εχει νοημα για μενα η φασαρια. πια μονο σπανια με handsfree τo βαζω.

Δημοσ.

και εγω οπου εχω σπανια το χρησιμοποιω, μου κολλαει και το wifi οταν ειναι ανοιχτα και τα 2. και με +1mb η καθε φωτο του κινητου δεν εχει νοημα για μενα η φασαρια. πια μονο σπανια με handsfree τo βαζω.

εννοεις οτι οταν σε μια λειτουργια ενεργοποιούνται και τα 2 (wlan+BT) τοτε δεν λειτουργουν αξιόπιστα! οχι τιποτε αλλο, αλλα μην μου βγει σε κακο το οτι ψαχνω να βρω φορητό που να τα εχει και τα 2.

Δημοσ.

σε εμενα. δε το εχω ψαξει καθολου ουτε καν καινουριους driver δεν εχω περασει στο ΒΤ γιατι δε το χρησιμοποιω.

Δημοσ.

το wireless λειτουργει κανονικα ομως !

εννοουσες οτι ΜΟΝΟ οταν πας να δουλεψεις το ΒΤ σου δημιουργείται προβλημα στο wireless ?

για ποιο φορητο μιλαμε ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...