andreas-d Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 μπορείς να πάρεις αυτό http://www.dealextreme.com/p/super-mini-bluetooth-2-0-adapter-dongle-vista-compatible-11866 το θεωρω καλυτερο απο το να χασεις την εγγυηση για κατι τοσο ασημαντο.
mertaghon Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 παιδια για ταινιες με rgb σε tv ας πουμε ως 720p και browsing με σειρες flash στην tv παλι ειναι καλυτερο -γρηγοροτερο απο το toshibaki μου με cpu t 2500 στα 2ghz και καρτα γραφ. x1600 ati? γατι το μεγεθος πια του λαπτοπ μου δε βολευει πια, αλλα θελω κατι ουσιαστικα ισχυροτερο απο το δικο μου σε αυτα που γραφω πιο πανω. τι λετε; edit αντε και κανα ανοιγμα pdf και multitasking τα 2 απο τα 3 που προανεφερα..
ipal Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 το θεωρω καλυτερο απο το να χασεις την εγγυηση για κατι τοσο ασημαντο. και εγω δε το φανταστηκα οτι το καπακι δε φτανει το wifi. ειδα ομως οτι συμβαινει στα Asus 10". παντως - αν εχει εμπειρια φυσικα- το ανοιξει και το αλλαξει, δεν ειναι επεμβαση που φαινεται Ή μπορει να κανει ζημια. αρκει να μη ρημαξει το καπακι! αν τυχον χρειαστει σερβις ξαναβαζει την παλια. παντως ειναι ρισκο, θελει πατεντες με κολλα στις βιδες μετα να μη φανει ανοιγμενο και φυσικα να μη σπασουν tabs κλπ... και ισως με λιγη γκρινια στην ASUS σου βαλουν αυτοι ΒΤ αφου εκαναν και λαθος
andreas-d Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 σε αυτα τα netbook μπορεις να βαλεις ssd δισκο? αξιζει τον κοπο(σε σημειο να πεις χαλαλει τα χρηματα), θα βελτιωθει αρκετα η οχι.
geioannou Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 μπα δεν ειναι θεμα της ASUS. απο τον πωλητη θα γινει οτι γινει και αυτος ηταν ξεκαθαρος απο την πρωτη στιγμη. επιστροφη του προϊόντος πισω και επιστροφη χρηματων. ζητησα να μου αποστειλουν ενα εξωτερικο ΒΤ, κατι που κοστιζει λιγοτερα χρηματα απο τα εξοδα αποστολης του πακετου πισω (εξοδα που επιβαρυνετε η εταιρεια) κατι που αρνηθηκαν μιας και η πολιτικη της εταιριας δεν το επιτρεπει...τι να πεις...
Voodooman Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 σε αυτα τα netbook μπορεις να βαλεις ssd δισκο? αξιζει τον κοπο(σε σημειο να πεις χαλαλει τα χρηματα), θα βελτιωθει αρκετα η οχι. Ακόμη και τα πρώτα netbooks με τον atom 270 παίρνουν SSD. Απλά μερικά παίρνουν 2.5" σκληρό και κάποια (λιγότερα) παίρνουν 1.8". Αξίζει και με το παραπάνω να βάλεις SSD, και βέβαια να έχεις 2GB. Το μηχανάκι γίνεται πολύ ευχάριστο και καλό.
ipal Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 μπα δεν ειναι θεμα της ASUS. απο τον πωλητη θα γινει οτι γινει και αυτος ηταν ξεκαθαρος απο την πρωτη στιγμη. επιστροφη του προϊόντος πισω και επιστροφη χρηματων.ζητησα να μου αποστειλουν ενα εξωτερικο ΒΤ' date=' κατι που κοστιζει λιγοτερα χρηματα απο τα εξοδα αποστολης του πακετου πισω (εξοδα που επιβαρυνετε η εταιρεια) κατι που αρνηθηκαν μιας και η πολιτικη της εταιριας δεν το επιτρεπει...τι να πεις...[/quote'] γιαυτο ειπα μπας και μεσω της ASUS. ναι σαυτες τις εταιριες δεν υπαρχει "προισταμενος" να εγκρινει κατι. χρωμα σε κατι ηθελα να αλλαξω στο amazon (πριν φυγει) και μου εκαναν ακυρωση,refund και αλλη παραγγελια! Ακόμη και τα πρώτα netbooks με τον atom 270 παίρνουν SSD. Απλά μερικά παίρνουν 2.5" σκληρό και κάποια (λιγότερα) παίρνουν 1.8". Αξίζει και με το παραπάνω να βάλεις SSD' date=' και βέβαια να έχεις 2GB. Το μηχανάκι γίνεται πολύ ευχάριστο και καλό.[/quote'] σε ενα dual netbook εβαλα για δοκιμη ( εναν ocz περσινο) και δεν ειδα τη διαφορα που περιμενα. προφανως ειναι αρκετα αργος ο cpu σε σχεση με i3/6100 κλπ και ολο το bottle γινεται εκει (και στα 2gb που ειναι απλα αρκετα για τα 7 δε βοηθανε). διαφορα ειδα κανα 15' περισοτερο μπαταρια και στη θερμοκρασια αλλο λιγο. ο dual atom βγαζει αρκετη ζεστη που μαλλον καλυπτει το οποιο κερδος στη ψυξη απο τον ssd . ασχετο αλλα αν σας ενδιαφερει το linux ειναι Ubuntu 11 certified το 1011. ισως παιζει και OSX...
Voodooman Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Φυσικά η CPU και το chipset φρενάρουν τον SSD και δεν τον αφήνουν να αποδόσει τα αναμενόμενα, πάντως για εμένα η διαφορά είναι παραπάνω από εμφανής και αξίζει τον κόπο και το χρήμα. Στα benchmarks στο read μου δίνει 120 mb/s (ονομαστική του δίσκου είναι έως 210), ενώ ο προηγούμενος μηχανικός στις 5400 στροφές μου έδινε 55-60. Και στο boot κάνει πλέον 1' 10", όταν πριν έκανε πάνω από 2 με το ίδιο setup. Αλλά και η γενικότερη αίσθηση που δίνει το μηχάνημα είναι σαφώς βελτιωμένη. Οι άλλες διαφορές που είδα με τον SSD είναι στον θόρυβο. Ο παλιός δίσκος ακουγόταν και δημιουργούσε κραδασμούς, αυτά μας τέλειωσαν με τον SSD. Επίσης μπορώ να κρατάω πιο άφοβα το netbook, δεν φοβάμαι μήπως κουνηθεί την ώρα που διαβάζει ο σκληρός. Αν κάποιος σκοπεύει να κρατήσει για καιρό το netbook του, το χρησιμοποιεί συχνά και δεν έχει ανάγκη τη μεγάλη χωρητικότητα του σκληρού, ας σκεφτεί την τοποθέτηση ενός SSD, αν βέβαια έχει και τα €80-110 που χρειάζονται.
andreas-d Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 και πως περναμε το λειτουργικο στον ssd? αφου τα netbook δεν εχουν dvd drive, πηρα στην γυναικα μου το Asus X 101H N570 και σκεφτομε να του βαλω ενα ssd η χρηση ειναι office, net, και καμια ταινια divx. δεν το εχω δει ακομα ποσο αργο ειναι αλλα αν κρηνο απο το msn που βλεπομαστε οταν στελνει ενα νευμα το ακουω και μετα το βλεπω, και δεν φταιει η συνδεση γιατι την ιδια στιγμη με του αδελφου της το sony i7 δεν εχουμε αυτο το θεμα.
Voodooman Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 και πως περναμε το λειτουργικο στον ssd? αφου τα netbook δεν εχουν dvd drive, πηρα στην γυναικα μου το Asus X 101H N570 και σκεφτομε να του βαλω ενα ssd η χρηση ειναι office, net, και καμια ταινια divx. δεν το εχω δει ακομα ποσο αργο ειναι αλλα αν κρηνο απο το msn που βλεπομαστε οταν στελνει ενα νευμα το ακουω και μετα το βλεπω, και δεν φταιει η συνδεση γιατι την ιδια στιγμη με του αδελφου της το sony i7 δεν εχουμε αυτο το θεμα. Δεν νομίζω ότι σε αυτό το θέμα θα δεις βελτίωση με τον SSD. Πιο πολύ για θέμα δικτύου μου μοιάζει, ίσως φταίει η κάρτα δικτύου. Μήπως φοράει MeeGo; Αν ναι, μπορεί να φταίει και αυτό. Το να περάσεις λειτουργικό είναι εύκολο, μπορεί να γίνει με ένα αρκετά μεγάλο USB flash, το κάνεις bootable, μεταφέρεις εκεί το λειτουργικό αφού πρώτα το μετατρέψεις με την βοήθεια ενός προγράμματος και έτοιμος. Κάποιος πιο έμπειρος θα σου δώσει οδηγίες, αλλιώς ψάξε στο google. Εναλλακτικά αγοράζεις ένα εξωτερικό DVD drive, €30-40.
andreas-d Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δεν νομίζω ότι σε αυτό το θέμα θα δεις βελτίωση με τον SSD. Πιο πολύ για θέμα δικτύου μου μοιάζει, ίσως φταίει η κάρτα δικτύου. Μήπως φοράει MeeGo; Αν ναι, μπορεί να φταίει και αυτό. Το να περάσεις λειτουργικό είναι εύκολο, μπορεί να γίνει με ένα αρκετά μεγάλο USB flash, το κάνεις bootable, μεταφέρεις εκεί το λειτουργικό αφού πρώτα το μετατρέψεις με την βοήθεια ενός προγράμματος και έτοιμος. Κάποιος πιο έμπειρος θα σου δώσει οδηγίες, αλλιώς ψάξε στο google. Εναλλακτικά αγοράζεις ένα εξωτερικό DVD drive, €30-40. οχι δεν φοραει meego εχει windows7 starter, και ειναι dual os. usb μεγαλο σε χωρητικοτητα δεν συμφερει,γινεται ομως να βαλω το ssd στο pc να παρω back up το λειτουργικο του netbook να το καψω σε dvd να το περασω στον ssd και μετα να το φορεσω στο netbook? το θεμα ειναι να εχεις και το recovery partition windows 7 στον ssd ωστε να μην κανεις καθε φορα ολοκληρη ιστορια.
Voodooman Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Μπορείς να κάνει κάτι παρόμοιο με αυτό που λες. Χρειάζεσαι το Acronis true image, ένα φλασάκι (ας είναι και μικρό, δεν πειράζει) και έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο. -Εγκαθιστάς στο netbook το Acronis true image. -Κάνεις image όλο το περιεχόμενο του laptop και το image το σώζεις στον εξωτερικό σκληρό. -Μέσω του acronis δημιουργείς ένα rescue disc στο φλασάκι. Το αρχείο που δημιουργείται είναι μικρό, μερικά MB από όσο θυμάμαι. Το acronis από μόνο του κάνει το φλασάκι bootable και εγκαθιστά τα απαραίτητα για να φορτώσει το acronis στο netbook. -Βγάζεις τον παλιό δίσκο, βάζεις τον καινούργιο. -Ξεκινάς το netbook από το φλασάκι. Με αυτόν τον τρόπο φορτώνει το acronis rescue disc, που σου δίνει την δυνατότητα να επαναφέρεις ένα image. Πριζώνεις τον εξωτερικό σκληρό που έχει το image, επιλέγεις restore και το image που είχες φτιάξει μεταφέρεται από τον εξωτερικό σκληρό στον SSD που έχεις εγκαταστήσει. Έτοιμος. Έτσι θα σου μείνει και το image, για να επαναφέρεις το netbook αν στο μέλλον χρειαστεί, άσε που δεν θα χρειαστεί να έχει ενεργοποιημένο και το system restore, που καταναλώνει αρκετούς πόρους και χώρο. Νομίζω ότι το φλασάκι δεν είναι απαραίτητο, μπορείς απλά να κάνεις bootable τον ίδιο σκληρό που έχει μέσα το image, αλλά δεν είμαι σίγουρος.
andreas-d Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 αυτο με το acronis το ξερω, αλλα θα ηθελα για μετα, τις επομενες φορες κατι ποιο απλο οπως ειναι ο μαμα δισκος,(πατωντας το F..) να μπουταρει απο τον ssd το recovery partition των windows 7.κατι ευκολο που μπορει και το κανει και ο απλος χρηστης.
geioannou Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 αυριο θα ξερω εαν θα το στειλω πισω η οχι. μεταξυ αλλων θα ρωτησω και για το 1015 για το εαν εχει ΒΤ. παντος εναλλακτικα (εαν δεν γινει κατι με το ΒΤ) σκέφτομαι και το HP 210-3025SA. εχει μικροτερο δισκο βεβαια 250GB αλλα εχει ΒΤ και φαίνεται εξαιρετικη ποιοτητα κατασκευης. και λινκ απο την ΗΡ (δειτε το DEMO....)
ipal Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 το 210 δες το σε κανα Γερμανο Ή Cosmote πρωτα. Aπο κατω δεν εχει τρυπες εξαερισμου, εχει ενα συμπαγες καπακι και ψιλο καιει... το καλο ειναι οτι η οθονη ανοιγει σχεδον 170° και εχει και δυνατα ηχεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα