Προς το περιεχόμενο

Asus netbook Dual-Core N570 209Eur

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σημερα παρελαβα το EeePC 1011PX μαύρος (αγγλική έκδοση) με τιμη στα 239€.

ειναι αυτο Link που εχει μπαταρια 6cell και ΒΤ.

εκανα την παραγγελία προχτες 19/12 το μεσημερι και σημερα 21/12 απογευμα ηρθε στα χερια μου το πακετο με το μηχανημα (2 μερες λογο εορτών).

οι πρωτες εντυπωσεις ειναι πολυ καλες, οπως το περιμενα βεβαια. πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης ελαφρύ (οπως ολα δηλαδη), πολυ καλη συσκευασια δεματος. ο μετασχηματιστης του αγγλικου τυπου αλλα μεσα στη συσκευασια ειχε και ανταπτορα για εκτος αγγλιας πριζες. το πληκτρολογιο οπως εχει αναφερθει ειναι αγγλικο κατι που δεν αποτελει προβλημα βεβαια (εαν και θα ηθελα να εβαζα αυτοκόλλητα ελληνικα). αυτα, εντυπωσεις παραπανω θα σας πω τις επομενες ημερες που θα εχω καλυτερη εικονα καθος και για την μπαταρια του.

νομιζω οτι αποτελει παρα πολυ καλη επιλογη μιας και εχει την τελευταια γενια επεξεργαστων και πωλείται στην τιμη που στην ελλαδα βρίσκεις τα netbook τις προηγουμενης γενιάς.

η εγγυηση του ειναι 2 χρονια. 1 χρονο απο την ASUS και αλλο 1 χρονο απο την pixmania.

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Eee PC X101H εχει επεξεργαστη Intel Atom N570 σκληρο 320gb και ειναι τελειο το πηρα δωρο στην γυναικα μου

απο mediamarkt στη γερμανια στα 229ευρω σε λευκο, αυριο θα της το δωσουν.

στη γερμανια τα δωρα τα δινουν παραμονη.

δεν το εχω δει το πηρε η κουμπαρα μου για λογαριασμο μου,και μου ειπε οτι ειναι τελειο

εγω θα το δω τελη ιανουαριου που θα παω εξω.

Δημοσ.

η μονη μ@λ@κι@ οπου εχει γινει σχετικα με το 1011px ειναι οτι τελικα ΔΕΝ εχει ΒΤ.

μιλησα με την ASUS και μου ειπαν οτι το συγκεκριμενο μοντελο δεν διαθέτη ΒΤ και οτι θα με παρακαλουσαν εαν τους εστελνα mail οπου θα το αναφέρω, μιας και αυτο θα βοηθήσει στο να γινει καλυτερα η διορθωση απο το επίσημο site.

σε συνέχεια της επικοινωνιας που ειχα με την pixmania για να τους ενημερωσω σχετικα μου ειπαν εντελώς απλα, να τους το στειλω πισω με χρεωση δικη τους και θα μου επιστραφούν τα χρήματα μιας και το προϊόν δεν ανταποκρίνεται σε αυτο που εκανα παραγγελία. αν και αυτονόητο, εξαιρετική αντιμετώπιση απο την εταιρεια. να τα λεμε αυτα....

κατα τα αλλα ενα παρα πολυ καλο κομμάτι, πολυ προσεγμένο και με την μπαταρια να κρατα περιπου 7 ωρες στα 2 πρωτα γεμισματα που εχω κανει

Δημοσ.

η μονη μ@λ@κι@ οπου εχει γινει σχετικα με το 1011px ειναι οτι τελικα ΔΕΝ εχει ΒΤ.

μιλησα με την ASUS και μου ειπαν οτι το συγκεκριμενο μοντελο δεν διαθέτη ΒΤ και οτι θα με παρακαλουσαν εαν τους εστελνα mail οπου θα το αναφέρω, μιας και αυτο θα βοηθήσει στο να γινει καλυτερα η διορθωση απο το επίσημο site.

σε συνέχεια της επικοινωνιας που ειχα με την pixmania για να τους ενημερωσω σχετικα μου ειπαν εντελώς απλα, να τους το στειλω πισω με χρεωση δικη τους και θα μου επιστραφούν τα χρήματα μιας και το προϊόν δεν ανταποκρίνεται σε αυτο που εκανα παραγγελία. αν και αυτονόητο, εξαιρετική αντιμετώπιση απο την εταιρεια. να τα λεμε αυτα....

κατα τα αλλα ενα παρα πολυ καλο κομμάτι, πολυ προσεγμένο και με την μπαταρια να κρατα περιπου 7 ωρες στα 2 πρωτα γεμισματα που εχω κανει

καλοριζικο.( θα το επιστρεψεις? οχι δεν ειναι και σημαντικο το BT)

Δημοσ.

κοιτα, η αληθεια ειναι οτι καιρο τωρα που εψαχνα να παρω netbook ηθελα το ΒΤ λογο του οτι ειναι ευκολο να περασεις φωτο η κατι τετοιο σχετικο ειδικα οταν εισαι καπου εκτος τοπικου δικτυου. η αληθεια ειναι οτι ενα εξωτερικο ΒΤ εχει 10€-15€. οποτε και μιλαμε για αστειο θεμα.

θα περιμενω την Τριτη να μιλησω με την ASUS για να ρωτησω εαν 1015PX εχει ΒΤ η ειναι λαθος (και αυτο) στο site. απο εκει και περα θα αποφασίσω. κατα αλλα απο οτι εχω ψαξει τα μοντελα αυτα ειναι ιδια...

Δημοσ.

κοιτα, η αληθεια ειναι οτι καιρο τωρα που εψαχνα να παρω netbook ηθελα το ΒΤ λογο του οτι ειναι ευκολο να περασεις φωτο η κατι τετοιο σχετικο ειδικα οταν εισαι καπου εκτος τοπικου δικτυου. η αληθεια ειναι οτι ενα εξωτερικο ΒΤ εχει 10€-15€. οποτε και μιλαμε για αστειο θεμα.

θα περιμενω την Τριτη να μιλησω με την ASUS για να ρωτησω εαν 1015PX εχει ΒΤ η ειναι λαθος (και αυτο) στο site. απο εκει και περα θα αποφασίσω. κατα αλλα απο οτι εχω ψαξει τα μοντελα αυτα ειναι ιδια...

θεωρω οτι αυτα τα μικρα πρεπει να εχουν τα απολυτως απαραιτητα για να μην καταναλωνουν ενεργεια και τρωνε και σκαλωματα οποτε το εξωτερικο ΒΤ ειναι εφικτο. αυτο παλι που λεει dualboot os, τη παιζει?

αυτο που πηρα στην γυναικα μου εγραφε οτι εχει windows 7 starter και(dualboot os).

Δημοσ.

βαλε κατι τετοιο http://www.ebay.com/itm/New-Intel-6230-802-11a-b-g-n-Wi-Fi-WLAN-Bluetooth-3-0-Wireless-Combo-Card-/280762574436?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item415ec0e664 αν ειναι προσβασιμη η καρτα.

Δημοσ.

:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: μπορω να πω οτι γενικοτερα αυτο το προϊών το βρίσκω εξαιρετικό πολυ περισσοτερο για το A απο το a/b/g/n +BT. ειναι καποιες φορες που θελω να σκεναρω κατι τετοιο και με ΜΟΝΟ ενα φορητο δεν γινετε.

πραγματατικα αποτελει μια λυση μιας και το απλο ΒΤ εχει τα ιδια χρηματα.

ΕΡΩΤΗΣΗ: αυτο βλεπω οτι ειναι μινι καρτα! αυτο εχει καποιο ανταπτορα και κουμπονει με USB στο μηχανημα ! γιατι δεν νομιζω οτι μπορει να κουμποσει πουθενα αλλου. εκτος και εαν ειναι για πυργο οπου θα κουμπωσει επανω σε PCI

Δημοσ.

:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: μπορω να πω οτι γενικοτερα αυτο το προϊών το βρίσκω εξαιρετικό πολυ περισσοτερο για το A απο το a/b/g/n +BT. ειναι καποιες φορες που θελω να σκεναρω κατι τετοιο και με ΜΟΝΟ ενα φορητο δεν γινετε.

ΕΡΩΤΗΣΗ: αυτο βλεπω οτι ειναι μινι καρτα! αυτο εχει καποιο ανταπτορα και κουμπονει με USB στο μηχανημα ! γιατι δεν νομιζω οτι μπορει να κουμποσει πουθενα αλλου. εκτος και εαν ειναι για πυργο οπου θα κουμπωσει επανω σε PCI

Για netbook ειναι.Απλα πρεπει να ανοιξεις το πισω καπακι του netbook και εχει μεσα υποδοχη η μητρικη που παιρνει τετοια καρτα.

Δημοσ.

από κάτω από το laptop μπαίνει. μόλις βγάλεις το καπάκι κοντά στις μνήμες. ξεβίδωσε και bρες την παλιά κάρτα, και μετά παρήγγειλε την νέα. bravo iptal

Δημοσ.

μπορω να πω οτι γενικοτερα αυτο το προϊών το βρίσκω εξαιρετικό πολυ περισσοτερο για το A απο το a/b/g/n +BT. ειναι καποιες φορες που θελω να σκεναρω κατι τετοιο και με ΜΟΝΟ ενα φορητο δεν γινετε.

ουτε εγω την ειχα δει πιο πριν. πρεπει να την ειχε πιο ακριβα. και πριν 15μερες πηρα μια used Ν (χωρις ΒΤ) στα $9...

ναι πρεπει να το ανοιξεις. επισης εχω δει ΗΡ που ειχε αυτοκολλητο επανω για να μην την αλλαξεις.

ακομα (σπανιο σε νετβοοκ) καποια λαπτοπ εχουν κλειδωμενο BIOS, και δε παιρνουν αλλες wifi :(

παρτην εσυ, και αν δε σου παιζει στην αγοραζω εγω!

(ξεβιδωσε το καπακι για τις μνημες, να δεις τι παιζει βασικα, και την παιρνεις μετα).

Δημοσ.

το καπακι με τις μνημες το ξεβοδωσα απο την πρωτη στιγμη για να δω την μνημη που φοραει, μιας και θελω να παρω μια 2gb. απο οσο θυμαμε παντος το ανοιγμα που αφηνει ειναι μονο για την RAM και δεν εχεις πουθενα αλλου προσβαση απο εκει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...