elysium Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 +15.99Eur μεταφορικά με UPS. Τετάρτη μεσημέρι παράγγειλα Πέμπτη πρωί ήταν Ελλάδα! Εγγύηση για ένα χρόνο ισχύει και στην Ελλάδα, επιβεβαιωμένο με serial number από Asus. Γενικά μου έχει αφήσει καλές εντυπώσεις. Και ειδικά από την ταχύτητα του, καμία σχέση με κάτι παλαιότερα που είχα δουλέψει και που δεν τα μπορούσα καθόλου γιατί σέρνονταν. http://www.pixmania.gr/gr/gr/xx/1731/xx/3067/9/criteresn.html?sSortInfo=price-asc
achilles_g_ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 το πληκτρολόγιο φαντάζομαι δεν έχει ελληνικά ε?
Kill_bill2 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Πολύ καλή τιμή, το Αγγλικο πληκτρολόγιο μου την σπάει μόνο
RcManiac Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Όλα μια ιδέα είναι , και εγώ με αγγλικό είμαι .
elysium Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 κυκλοφορούν και κάτι αυτοκολητάκια απ'όσο ξέρω με ελληνικούς χαρακτήρες επάνω
xristoforos89 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 κυκλοφορούν και κάτι αυτοκολητάκια απ'όσο ξέρω με ελληνικούς χαρακτήρες επάνω Ακριβως. 5 ευρω κανουν περιπου.
geioannou Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 το μονο που με χαλαει στη γεννια των διπύρηνων netbook ειναι οτι η μπαταρια τους ειναι ακομα 3 cell. μπορεις μας πεις elysium τι αυτονομια εχει ?? επισης δεν εχει Bluetooth !!!! :confused:
pnsdls Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Έχει ενσωμάτωμενει camera? Bluetooth εχει? Στο Site της asus δεν διευκρινίζει ποια μοντέλα έχουν κάποιος που το έχει παρει ας μας πει.. Και τη αυτονομία εχει?
ipal Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Έχει ενσωμάτωμενει camera? Bluetooth εχει? Στο Site της asus δεν διευκρινίζει ποια μοντέλα έχουν κάποιος που το έχει παρει ας μας πει.. Και τη αυτονομία εχει? λογικα 3-4 ωρες με 3 cell. αλλα με +30-40€ βρισκετε διαφορα με 6 cell & BT σε αγγλια-γερμανια. και αυτο επεσε σε τιμη: http://www.amazon.co.uk/Asus-1011PX-Netbook-Windows-Starter/dp/B005FW9SPQ/ref=zg_bs_429887031_1 μια απ τα ιδια με του OP αλλα ισως βγαινει λιγο πιο φτηνο...
pnsdls Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Μάλιστα εσυ που το πήρες έχει κάμερα και Bluetooth φίλε; Αυτο που έστειλεσ δευτερο είναι 200 λίρες αρκετά πιο ακριβό δηλαδή...
ipal Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Μάλιστα εσυ που το πήρες έχει κάμερα και Bluetooth φίλε; Αυτο που έστειλεσ δευτερο είναι 200 λίρες αρκετά πιο ακριβό δηλαδή... ισως ειπα... 230€ εχει. χωρις μεταφορικα, ειναι δωρεαν. ΒΤ εδω λεει εχει: http://www.asus.com/Eee/Eee_PC/Eee_PC_1011PX/#specifications και στην περιγραφη του wifi στο amazon γραφει ΒΤ. καμερα ολα εχουν.
geioannou Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 αρχικα να πω οτι Bluetooth απο οτι θυμαμε δεν ειχε καμια γεννια netbook. στο παλιο δικο μου HP θυμάμαι ειχε Bluetooth αλλα το ειχε ως extra στην συσκευασια σε USB. τωρα για την αυτονομια καλυτερα ειναι να μας πει το μελος που το εχει ηδη και το δουλευει. αραγε τις μπαταριες με τα 6 κελια ειναι εμπιστοσύνης? pnsdls μπερδευτικα λιγο με το ποιο ειναι το "δευτερο" αυτο που ειναι στο amazon με τις 199.99 λιρες + 25 λιρες μεταφορικα =224,99 λιρες, που σημαίνει 187.98€ νομιζω οτι αυτο ειναι το πιο φτηνο που εχει επισημανθεί εδω μεσα. σωστα δεν το λεω ? νομιζω οτι βρήκα πιο θα να ειναι το χριστουγεννιάτικο δωρο στον εαυτο μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα