Προς το περιεχόμενο

Canon IP4950: γνώμες;


BritGreek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρά σε όλους. Σκέφτομαι να αγοράσω έναν εκτυπωτή Canon IP4950 και να εγκαταστήσω σύστημα συνεχούς ροής μελάνης στο μέλλον. Με ενδιαφέρουν οι έγχρωμες εκτυπώσεις διπλής όψης και η εκτύπωση σε CD/DVD. Στην αρχή θα χρησιμοποιώ μόνο συμβατά μελάνια, καθώς τυπώνω αρκετές εκατοντάδες σελίδες κάθε μήνα και δεν με συμφέρουν τα συμβατά.

 

Για ασπρόμαυρες εκτυπώσεις, έχω laser πολυμηχάνημα και έχω τεράστια οικονομία στις εκτυπώσεις. Ο συγκεκριμένος Canon που σκοπεύω να αγοράσω θα αντικαταστήσει έναν Epson SX115, o οποίος είναι επιεικώς κάκιστος, υπερβολικά αργός και με πολύ κακή διαχείριση μελανιών, και γι' αυτό θα τον πετάξω, μιας και η Epson με την οποία μίλησα live επιμένει ότι έτσι είναι ο εκτυπωτής και δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα (1 λεπτό ανά σελίδα ασπρόμαυρη, πολύ θόρυβο, και συνεχώς μελάνια καθώς τα θεωρεί άδεια). Δεν λέω ότι η Epson είναι κακή μάρκα, αλλά θα ήθελα κάτι πιο γρήγορο, πιο αθόρυβο και πιο οικονομικό στη χρήση, χωρίς να με καθυστερεί. Ο Epson σε draft εκτυπώνει σχεδόν άσπρα γράμματα, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να διαβάσεις τι γράφει η σελίδα που τύπωσες. Ίσως έπεσα στην περίπτωση.

 

Θα ήθελα την πολύτιμη γνώμη σας για το συγκεκριμένο εκτυπωτή της Canon ή και για κάποιους άλλους στα 85 ευρώ που τον βρίσκω.

 

 

 

Καλές γιορτές.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...