toge Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Γεια σας!! Νεος και εγω στο φορουμ, καλως σας βρηκα λοιπον. Ψαχνω για καινουργιο λαπτοπ και εχω καταληξει στα εξης 4: http://www.plaisio.gr/Compare.aspx?Catalog=21&Category=69977907&Products=1685163,1685201,1661175,1697269 1) σαν χαρακτηριστικα υστερει των υπολοιπων αλλα ειναι το οικονομικοτερο και ειναι και hp 2+3) ειναι τα ακριβοτερα όλων με ιδια τιμη μεταξυ τους αλλα δεν ξερω τι να επιλεξω. 2GB καρτα γραφικων με i5 ή i7 με 1GB στη καρτα γραφικων? 4)συγκριτικα εχει τα καλυτερα χαρακτηριστικα με μεση τιμh αλλα οκ ...ειναι turbo-x. εχω ακουσει και καλα και κακα για τα turbo-x οπως και για τα hp. προσωπικα ειχα hp και με εβγαλε χαλαρα 3,5 χρονια χωρις κανενα θεμα. Πιστευω πως ειναι και θεμα τύχης, μπορει να σου κατσει ελατωματικο οποιασδηποτε εταιρειας. Το θελω κυριως γρηγορο για ερασιτεχνικο video-editing kai photoshop. Ολες οι γνωμες δεκτες. Ευχαριστω εκ των προτερων
efo355 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Πιο ισορροπημένη επιλογή το hp των 860 ευρω αλλα προγράμματα που χρησιμοποιούν cuda συνήθως είναι καλύτερα με nvidia gpu αλλα απο την άλλη να πάρεις turbo x δεν θα στο πρότεινα. Με αυτα τα λεφτά φτιαχνεις πολυ καλο desktop και κανεις πολυ πιο άνετα τη δουλειά που το θες. Α δεν σου χρειάζεται να το μετακινείς σκέψου το.
xristoforos89 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Προσωπικα, αν ημουν αναμεσα σε Hp και Turbox, θα υπολογιζα συν 90ευρω για επεκταση της εγγυησης στα 3 χρονια για να ημουν καλυμμενος.
Giorgos09 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Για τη χρηση που το θελεις μετραει περισσοτερο ο επεξεργαστης. Οποτε θα ελεγα να παρεις καπιο τετραπηρυνο. Και αφου η καρτα γραφικων υποστηριζει καλυτερα CUDA και εχει παραπανω ραμ τοτε θα εχει και καλυτερες επιδοσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα