haris013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 εβαλα για πλακα το hd sentiel να δω σε τι κατασταση ειναι ο 7 χρονων σκληρος μου(wd 160gb) και μου δειχει health 100%,performance 100% ειναι λογικο τοσα χρονια με απειρα γραψηματα και σβησιματα να ειναι σαν καινουργιος?
antonl Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Ναι, δεν είναι περίεργο. Όπως και δεν είναι απίθανο να χαλάσει 1 μήνα μετά την αγορά.
haris013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Ναι, δεν είναι περίεργο. Όπως και δεν είναι απίθανο να χαλάσει 1 μήνα μετά την αγορά. τι να πω?μου εκανε μεγαλη εντυπωση παντος! τους θεωρουσα αναλωσιμους κατα καποιον τροπο τους δισκους
antonl Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Είναι τι θα σου κάτσει. Καλό είναι να τον προφυλάσσεις όσο μπορείς αλλά αν είναι να σου χαλάσει δε μπορείς να κάνεις και πολλά. Είχα συνομήλικο δίσκο που για 4 χρόνια δούλευε 24/7 και τα καλοκαίρια χτυπούσε 60C. Δεν είχε κανένα πρόβλημα. Όταν τον μετέφερα σε δροσερό pc, με πιο ποιοτική τροφοδοσία δεν τ άντεξε και σε 3 μήνες πέταξε bad sector.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα