arxaggelos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Σε αυτήν την περίπτωση λοιπόν, επιμένω να το δείς κι από κοντά
naruto14 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Ειδα τις διαστασεις του σε σχεση με το live with walkman στο internet.Ειναι πιο μεγαλο.Βεβαια για το value for money ισχυει.Οποτε θα το σκεφτω λιγο μεταξυ του Neo V και του Walkman αν και στο θεμα μεγεθους δινω αρκετη βαση! Το Neo V όντως είναι μικρό κινητό για την οθόνη που έχει. Και εγώ ήμουν στην θέση σου φίλε αλλά σκέφτηκα ότι αργότερα οι 3.2 ίντσες μπορούν να φανούν μικρές για αυτό κατέλειξα και πήρα το neo v. Τελικά έκανα πολύ καλή επιλογή.
gtsamour Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 To Wildfire S έχει αναβαθμιστεί εδώ και μερικές μέρες σε έκδοση λογισμικού Gingerbread 2.3.5 που υποτίθεται βελτιώνει την ταχύτητα του κινητού. Για το Explorer δεν έχω ιδέα τι φοράει επάνω και τι μπορεί να πάρει.
arxaggelos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Το Neo V πάντως σύμφωνα με την SE θα πάρει και την 4.0 (ICS). Για το Wildfire S δεν ξέρω αλλά δύσκολο (επίσημα, γιατί custom θα πάιξει στάνταρ) λόγω γενικότερης δυσκοιλιότητας της HTC με τα updates.
orlox Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Το wildfire s δεν υπήρχε εποχή που να είναι καλή αγορά. Overpriced και αρκετά πίσω από την εποχή του. Προτίμησε το live η το xperia mini αν το βρεις σε αυτή την τιμή αφού ψάχνεις μικρά. Πάντως το smartphone την θέλει μεγάλη την οθόνη του :-P
basilis5 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 android με επεξεργαστη <1ghz κατα την γνωμη-εμπειρια μου ειναι epic fail. αλλα ακομα και με γρηγορο επεξεργαστη εχει τα θεματακια του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα