Προς το περιεχόμενο

HTC Explorer ή HTC Wildfire S;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Πηγα σημερα στα public να ριξω μια ματια στα κινητα και επειδη ηθελα αυτον τον καιρο να αγορασω το Wildrire S μου ειπαν οτι μολις κυκλοφορησε το HTC explorer που ειναι το επομενο μοντελο του Wildfire.Γνωριζετε να μου πειτε αν ειναι οντως καλυτερο απο το Wildfire ή δεν εχουν αξιολογες διαφορες(δεν ενδιαφερομαι για αλλα μοντελα HTC εκτος και αν ειναι στο ιδιο μεγεθος με αυτα που ανεφερα).

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Το Explorer δεν εχει flash στην καμερα ενω το Wildfire S εχει. Το Explorer εχει καμερα 3MP ενω το Wildfire S εχει 5 MP με autofocus.

Στα υπολοιπα φαινονται ιδια. Δες και εδω.

ΥΓ: Το Wildfire εχει και Gorilla glass (προστατευει την οθονη απο χαρακιες). Το Explorer δεν φαινεται να εχει (δεν αναφερει κατι και στο παραπανω site).

Δημοσ.

Πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος απο το Wildfire S. Kαι ειδικά μετά την αναβάθμιση που βγήκε προχθές (σε 2.3.5) το τηλέφωνο πάει ακομα πιο smoothly.

Το Explorer φαίνεται να είναι μια πετσοκομένη έκδοση του Wildfire S με ελαφρώς καλύτερη αυτονομία. Απο τιμή θα πρέπει να είναι φτηνοτερο λογικά.

Δημοσ.

Κάτι μου λέει πως ο πωλητής, ήθελε να σου πλασάρει το Explorer (πιθανών να είχε και κάποιο bonus ανάλογα στις πωλήσεις)

Από αυτά που βλέπω, και σαν κάτοχος του Wildfire (όχι βέβαια του S), θα σου πρότεινα να πας προς το Wildfire, σαν πιο κλασσική επιλογή.

Δημοσ.

Πρέπει να είναι αναγκαστικά HTC το κινητό που θα πάρεις;

Απλα μου αρεσε παρα πολυ το Wildfire S.Αν εχεις καποια αλλη προταση για αλλο κινητο στο ιδιο μεγεθος παντα και με αναλογες-καλυτερες λειτουργιες καθε προταση δεκτη.Εννοειται πως η τιμη να μην ξεπερναει τα 200 ευρο μιας και μεχρι τοσα διαθετω.

Οσο για τις παραπανω προτασεις καταληγουμε στο Wildfire S.Και μαλλον οπως αναφερατε για πλασαρισμα απο τον πωλητη πηγαινε! :rolleyes:

Δημοσ.

Θεωρώ πως η htc είναι πιο αξιόπιστη με βάση τη κατασκευή της συσκευής. Εγώ προσωπικά ότι συσκευή sony ericsson είχα, είχε διάρκεια ζωής 1 χρόνο (με εξαίρεση μια συσκευή), σε αντίθεση με το htc που έχω τώρα, που μέχρι στιγμής λειτουργεί όπως στις αρχές

android.png

Δημοσ.

Sony Ericsson Neo V

android.png

Αυτό ακριβώς είχα κι εγώ στο μυαλό μου όταν ρώτησα. Σαφέστατα καλύτερο value 4 money.

Φίλε everor, έχω αντίθετη άποψη για την ποιότητα των SE, εγώ έχω 2 και η κοπέλα μου άλλα 2. Όλα είναι ανάμεσα 2-7 ετών και δουλεύουν απροβλημάτιστα. Ούτε μπαταρίες δεν έχουμε αλλάξει (αν και τα παλιότερα, οκ, έχουν εμφανή μείωση απόδοσης πλέον). Βέβαια κανένα δεν είναι smartphone, αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο.

Δημοσ.

Και εγώ Sony ericsson neo V προτείνω. Από την στιγμή όμως που θέλει ένα κινητό με μικρότερες διαστάσεις (από ότι κατάλαβα 3.2" οθόνη) προτείνω το live with walkman το οποίο έχει 169. Και γιατί προτείνω live with walkman? Γιατί πολύ απλά θα πάρει την έκδοση Android 4.0 από τη μαμά εταιρία. :rolleyes:

Δημοσ.

Και εγώ Sony ericsson neo V προτείνω. Από την στιγμή όμως που θέλει ένα κινητό με μικρότερες διαστάσεις (από ότι κατάλαβα 3.2" οθόνη) προτείνω το live with walkman το οποίο έχει 169. Και γιατί προτείνω live with walkman? Γιατί πολύ απλά θα πάρει την έκδοση Android 4.0 από τη μαμά εταιρία. :rolleyes:

Οπως ειπε σωστα ο Naruto,κοιταξα το Ericsson που αναφερατε,πολυ ωραιο αλλα δεν μπορω καθολου τα μεγαλα κινητα.Σε μεγεθος μεχρι και το Wildfire S που ανεφερα ηδη.

Δημοσ.

στην ερωτηση σου, εχουν τα ιδια ονομαστικα hz στον επεξεργαστη αλλα το explorer ειναι σημαντικα ταχυτερο. δεδομενου πως το wf s ειναι αρκετα αργο προτεινω με βαση τα ζητουμενα σου να δεις τι θες, ταχυτητα ή καμερα-φλας δλδ.

τελος να πω πως και απο τα 2 το se neo φαινεται καλυτερη λυση.

Δημοσ.

Το είδες live σε κατάστημα ή απλά το κοίταξες στο ιντερνετ; Είναι πιό μικρό και βολικό στο χέρι από όσο δείχνει.

Ειδα τις διαστασεις του σε σχεση με το live with walkman στο internet.Ειναι πιο μεγαλο.Βεβαια για το value for money ισχυει.Οποτε θα το σκεφτω λιγο μεταξυ του Neo V και του Walkman αν και στο θεμα μεγεθους δινω αρκετη βαση! :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...