bikey77 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Φίλος ψάχνει για αποκωδικοποιητή για mpeg-4 με HDMI και δυνατότητα αναπαραγωγής .avi από θύρα usb. Η τηλεόρασή του είναι η Samsung LE40A556P1F Ποιος δέκτης είναι ο καλύτερος value for money; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfyros Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 εγώ έχω πάρει αυτόν τον funai (έχω την samsung ue40c6000 η οποία δεν έχει pvr όπως νόμιζα και αναγκάστηκα να πάρω και αποκωδικοποιητή hdmi με usb και εξωτερικό σκληρό για να γράφω κανένα πρόγραμμα ψηφιακά).. αν και έχει κάποια bugs το λογισμικό του και μου τρώει κάτι κολλήματα κυρίως στην εγγραφή (θέλει στοργή και προδέρμ ), δίνει fullhd έξοδο, γράφει σε fullhd Και υποστηρίζει οτιδήποτε στη usb.. εγώ του έχω βάλει ένα δίσκο wd 1tb usb2 .. Σημείωση : Θα πρέπει να τον αναβαθμίσεις στο τελευταίο firmware (2.04 έχει στο site), και αν θέλεις να γράφει σωστά να του βάλεις είτε γρήγορο στικάκι (όχι στικάκια του πανερίου που είναι πάναργα αλλά κάποια με αξιοπρεπή ταχύτητα εγγραφής), είτε εξωτερικό δίσκο .. Για στικ πάνω από 2giga ή για σκληρό, οπωσδήποτε φορμάρεις με το extfat (και όχι με απλό fat32) αλλιώς θα έχεις προβλήματα.. Είτε μέσα από το μενού του , είτε συνδέοντας τα με υπολογιστή.. και παίζει διάφορα. περισσότερες λεπτομέρειες και στο avclub.. γύρω στο πενηντάρικο νομίζω κάνει . από εξόδους έχει και 2 scart, rca , οπτικό , ομοαξονικό, composite, component κλπ. κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ έχω αυτόν εδώ, και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Είναι Full HD, PVR Ready, και υποστηρίζει MKV. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e_lena Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Καλημέρα! Για να μην ανοίξω νέο θέμα,θα θέσω το ερώτημά μου εδώ! Θέλω να αγοράσω έναν ψηφιακό δέκτη και έχω την εξής απορία. Γίνεται να συνδέσω 2 τηλεοράσεις και να βλέπω διαφορετικό πρόγραμμα στην καθεμία? Και αν ναι, ο συγκεκριμένος πως σας φαίνεται? http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10099515 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Με τους απλούς αυτό δε γίνεται,πρέπει να έχει διπλό tuner και να υποστηρίζει αυτήν την λειτουργία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skoulas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Καλη χρονια σε ολους,εχω μια 32αρα HD ready τηλεοραση united (2-3 χρονων) η οποια δεν εχει ψηφιακο δεκτη και ψαχνω να αγορασω αφου απο τον Φεβρουαριο θα καλυπτεται η περιοχη που μενω...Δεν ξερω και πολλα πραγματα απο ψηφιακους δεκτες οποτε θα ηθελα τη βοηθεια σας...Δε με ενδιαφερει -τοσο- η εγγραφη προγραμματων αλλα θα ηθελα να μπορω (απο αυτα που διαβασα πιο πανω καταλαβα οτι γινεται) να τον χρησιμοποιω και ως media player...πρεπει να προσεξω κατι συγκεκριμενο στον δεκτη; ο αποκωδικοποιητης Funai που προτεινε ο φιλος πιο πανω μου φανηκε αρκετα καλος και σε πολυ καλη τιμη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) ο αποκωδικοποιητης Funai που προτεινε ο φιλος πιο πανω μου φανηκε αρκετα καλος και σε πολυ καλη τιμη... Δεν παίζει mkv όμως, τουλάχιστον δεν το αναφέρει,και αν τον θέλεις για Media player τι στο καλό; να μην παίζει Mkv;; Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2012 από TheELF Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skoulas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Οι πιο πολλες ταινιες που κατεβαζω ειναι .avi οποτε δε με πειραζει μια στο τοσο να κανω και κανενα convert αφου δεν ειμαι απο αυτους που θα το "λιωσουν" το μηχανημα βλεποντας ταινιες...απλα σκεφτομαι οτι θα παρω που θα παρω ψηφιακο δεκτη θελω να μπορω να βλεπω που και που και καμια ταινια HD... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 θελω να μπορω να βλεπω που και που και καμια ταινια HD... Ε,για αυτόν και μόνο λόγο δες να πάρεις ένα με mkv αφού τα στάνταρ δεν είναι και τόσο σίγουρα σε αυτά τα μηχανήματα,επειδή μπορείς να έχεις avi στον Η/Υ με ανάλυση HD δεν σημαίνει ότι ένας απλός Player που λέει πάνω avi θα μπορεί να το παίζει,το ίδιο και για τα mp4,αν μάθεις με κάποιον τρόπο ότι σίγουρα μπορεί να παίζει avi ή mp4 σε μεγάλη ανάλυση τότε οκ αλλά δεν είναι καθόλου σίγουρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skoulas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Σημερα το e-shop εχει αυτον http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702523&sid=1 προσφορα... Αξιζει τα λεφτα του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lefang Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Ξερει κανεις καποιο δεκτη, που να δειχνει την ωρα μπροστα, οπως τα παλια βιντεο? βρηκα καποιον OSIO αλλα δε γραφει οτι υποστηριζει Media Player. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Ο καινούργιος crystal audio hd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ask Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 ποσα λεφτει αξιζει να δωσω?τι χαρακτηριστικα πρεπει να κοιταξω? απο σκρουτζατορα τεινω προς αυτον εδω. https://www.skroutz.gr/s/4178960/Crystal-Audio-Premium-HD.html για πειτε γνωμες και εναλλακτικες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δεν παίζει και τόσο ρόλο. Εδώ πχ το αναλύω http://www.insomnia.gr/topic/541738-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CF%89%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CF%89%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3/?do=findComment&comment=53487854, θα βγάλεις κάποια συμπεράσματα. Καλό θα ήταν αν το βρίσκει κάποιος χρήσιμο να γινόταν pinned. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ask Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δεν παίζει και τόσο ρόλο. Εδώ πχ το αναλύω http://www.insomnia.gr/topic/541738-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CF%89%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CF%89%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3/?do=findComment&comment=53487854, θα βγάλεις κάποια συμπεράσματα. Καλό θα ήταν αν το βρίσκει κάποιος χρήσιμο να γινόταν pinned. πολυ καλο και συγκεντρωτικο το ποστ σου.νομιζω εδωσες ενα μικρο + στους crystal αλλα ανεπαισθητο.αρα ποια αλλη λυση εχει κπ?σε ρωταει κπ να του προτεινεις και ανγκαστικα πρεπει να πεις "παρε αυτο.." ποιο θα ελεγες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα