Πέτρος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Καλημέρα, γνώστες. Σκέφτομαι να πάρω ένα από τα 2 για τον αδερφό μου μέρες που είναι μιας και έχει λυσσάξει με το PC μου Η ερώτησή μου είναι αν υπάρχει κάποιο θέμα με τις κονσόλες από Αγγλία ή ότι αντίστοιχα θα μου στείλει το Αγγλικό Amazon. Υποθέτω πως όχι, αλλά μια επιβεβαίωση από κάποιον που το έχει κάνει, δε βλάπτει. Ευχαριστώ.
zmaskos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Αγόρασα χβοχ το Σεπτέμβριο απο Amazon UK και ήρθε σε 3 μέρες με κουριερ, κανένα πρόβλημα.Το μονο που χρειάζεσαι είναι έναν ανταπτορα γιατι εχει αγγλική μπριζα.
anamenos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Αγόρασα χβοχ το Σεπτέμβριο απο Amazon UK και ήρθε σε 3 μέρες με κουριερ, κανένα πρόβλημα.Το μονο που χρειάζεσαι είναι έναν ανταπτορα γιατι εχει αγγλική μπριζα. πόσα σου χρέωσαν το delivery???
JohnVani18 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Κι εγώ απο amazon πήρα το 360 πριν 2 χρόνια, όλα μια χαρά. Όσο για το τροφοδοτικό, πάρε ένα καλώδιο τροφοδοτικού που χρησημοποιείς στο pc και κούμπωσέ το στο τροφοδοτικό, ούτε αντάπτορες, ούτε τίποτα.
xaros73 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Και εγω οτι λεει ο φιλος απο πανω εκανα με το καλωδιο και δουλευει μια χαρα. Οσο για μεταφορικα δεν εχει απο μια τιμη και πανω που το χβοχ την καλυπτει βεβαια. Πηρα πριν κανα μηνα εγω απο Amazon.uk και ειμαι πολυ ευχαριστημενος το μονο που με χαλασε ειναι οτι τωρα το εχει πιο φτηνα και με καλυτερη προσφορα! Προσεξε τις επιλογες αποστολης, αν βαλεις super saver delivery ή καπως ετσι το λεει, μπορει να αργησει λιγο παραπανω αλλα γλυτωνεις λεφτα στην τιμη. Και τελος μην κανεις το ιδιο λαθος με μενα, βαλε αρκετα παιχνιδια μαζι στην παραγγελια. Γλυτωνεις τρελα λεφτα, τωρα με την αγορα νεου δινει παιχνιδια οπως το ΦΙΦΑ12 ή το FORZA 4 πχ με 10Ευρω μονο...
JohnVani18 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Kι εγώ το ίδιο, το πήρα και μετά απο 2 βδομάδες (αφού ήρθε), το είχαν ρίξει στις 120 λίρες απο 150 που το είχα πάρει (+ Live συνδρομή και hdmi δωρεάν).
Πέτρος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Με πείσατε. Αν το αποφασίσω, κατά εκεί θα κοιτάξω. (Ένας είναι ο λόγος... να πάρει το BF3 εκεί και να αφήσει το δικό μου λογαριασμό στο PC ήσυχο) Συνεχίστε πάντως τις καλές ιδέες.
anamenos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 έκανα αγορά 2 wireless controllers (XBOX360) 68 ευρώ με delivery , νομίζω είναι καλή τιμή αν σκεφτείς ότι το Public έχει 45 ευρώ το ένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα