Προς το περιεχόμενο

Μαλλον τεζαρε ο σκληρος

D_Nox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα παιδια εχω μια ερωτηση πριν κανω οτιδηποτε θελω και μια αλλη γνωμη εχω ενα MacBook 13.3 αγορασμενο τελη του '09

και ξαφνικα απο κει που ητανε μια χαρα τωρα οταν ανοιγει δειχνει μια μπλε οθονη χωρις να κανει Boot το OS απλα μενει εκει απο οτι

δειχνει ολα ειναι καλα (μπαταρια / CPU ) αλλα μενει εκει στην μπλε οθονη οσο και αν το αφησω !! καμια βοηθεια εγω σκεφτηκα οτι παιζει να ειναι ο σκληρος αλλα μην παω και παρω τσαμπα κανα καινουργιο !!!! Εχει μηπως κανεις καμια ιδεα στο τι μπορει να ειναι ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάνε μια [επαν]εκκίνηση με το DVD της εγκατάστασης που είχε μέσα το μηχάνημα όταν το πήρες [λογικά, Snow Leopard] και κράτα πατημένο το alt. Στην εκκίνηση, θα σου βγάλει λογικά όλα τα μέσα που είναι bootable.

Αν δεν βγάλει τον δίσκο, αλλά μόνο το DVD, είναι μεν κακό σημάδι, αλλά έχεις ελπίδες.

Διάλεξε το DVD και τρέξε το Disk Utility.

Αν ούτε εκεί δεν φαίνεται ο δίσκος καν ότι είναι συνδεδεμένος, μας άφησε χρόνους.

Ζωή σε μας. :mrgreen:

P.S. Αν φαίνεται, κάνεις ένα format disk -χάνεις όλα τα δεδομένα, δηλαδή- και συνεχίζεις τη ζωή σου.

Πέρα από τα πολύ σωστά που αναφέρει ο προλαλήσας φίλος, μιας και πιθανώς πρόκειται για την "blue screen of death",

ρίξε και μια ματιά στο άρθρο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...