giorgio_ath Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Παιδία εδώ και περίπου 2 μέρες το laptop μου,από τη στιγμη της εκκίνησης έχει υψηλή χρήση της ram και αργεί λίγο στο ξεκίνημα.Σύμφωνα με το NOD32 δεν έχει ιούς και ακόμα και κατάσταση αδράνειας εμφανίζει κάποια πικ στο amount of read data.Μου το είχε ξανακάνει και το έλυσα με format αλλά μετά από καμία εβδομάδα μου το ξανακάνει.Πάει κάπου το μυαλό σας?
aris1986 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Παιδία εδώ και περίπου 2 μέρες το laptop μου,από τη στιγμη της εκκίνησης έχει υψηλή χρήση της ram και αργεί λίγο στο ξεκίνημα.Σύμφωνα με το NOD32 δεν έχει ιούς και ακόμα και κατάσταση αδράνειας εμφανίζει κάποια πικ στο amount of read data.Μου το είχε ξανακάνει και το έλυσα με format αλλά μετά από καμία εβδομάδα μου το ξανακάνει.Πάει κάπου το μυαλό σας? Ποση RAM εχεις συνολικά; Με πόσες διεργασίες bootaρει το λειτουργικο. Τι λειτουργικό εχεις XP,Vista,Seven? Τι προγραμματα χρησιμοποιείς και σου τραβανε τοσο πολυ; Τι επεξεργαστη εχει; Γινε πιο συγκεκριμενος.
giorgio_ath Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Εχω 1G Ram XP Bootαρει με 44 διεργασίες το προγραμμα που μου τραβάει πιο πολύ ειναι το NOD32 Επεξεργαστής Intel 2πύρινος στα 2GHZ Ειδικά όταν παίζει κανένα βιντεάκι ή αρχεία ήχου και παιχνίδια κάνει πολλά κολλήματα.Γενικά όμως αργει να μου ανοίξει και το chrome και να κάνει εκκίνηση. ΠΧ όταν παίζει ένα τραγούδι στο youtube τρώει σκαλώματα και παει χρηση cpu κανει πικ στο 100% o ένας πυρίνας και οι 2 λειτουργούν τουλάχιστον στο 20%.Η μνημη μένει στα 479ΜΒ σταθερά.Οπότε μάλλον είναι θέμα cpu?
Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δεν βλεπω κατι περιεργο στη συμπεριφορα του υπολογιστη σου. Ισως να χεις ενα προβλημα με το flash (εξου και τα cpu spikes). Δοκιμασε με αλλο browser να δεις κατι στο youtube και παρατηρησε παλι τη συμπεριφορα της cpu. Τελος την ωρα που παρακολουθεις τα spikes, ριξε μια ματια στον task manager για να βεβαιωθεις τι ειναι αυτο που τα προκαλει.
aris1986 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δεν τρεχει κατι υποπτο.Μονο που εχεις λιγη RAM αμα βαλεις κανα 2 gb θα σαι κομπλέ. Απο την αλλη το/τα flash sites ειναι λιγο φαγανα απο μεριας Cpu. Δοκιμασε και κανενα ad-block.
giorgio_ath Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δεν βλεπω κατι περιεργο στη συμπεριφορα του υπολογιστη σου. Ισως να χεις ενα προβλημα με το flash (εξου και τα cpu spikes). Δοκιμασε με άλλο browser να δεις κατι στο youtube και παρατηρησε παλι τη συμπεριφορα της cpu. Τελος την ωρα που παρακολουθεις τα spikes, ριξε μια ματια στον task manager για να βεβαιωθεις τι ειναι αυτο που τα προκαλει. Μου το κάνει γενικώς.Δηλαδή και counter strike που παίζω κολλάει ο ήχος.και στο media να βάλω κάτι να παίζει.Τώρα στο task manager δεν βλέπω κάτι περίεργο.
Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Μου το κάνει γενικώς.Δηλαδή και counter strike που παίζω κολλάει ο ήχος.και στο media να βάλω κάτι να παίζει.Τώρα στο task manager δεν βλέπω κάτι περίεργο. Κατεβασε αυτο και βγαλε μια φωτογραφια με ολα τα processes, την ωρα που παρατηρεις τα spikes.
giorgio_ath Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Κατεβασε αυτο και βγαλε μια φωτογραφια με ολα τα processes, την ωρα που παρατηρεις τα spikes. To θες σε κατάσταση ηρεμιας ή να τρέχει κάτι? Πως το βγάζεις φωτο?
Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 To θες σε κατάσταση ηρεμιας ή να τρέχει κάτι? Πως το βγάζεις φωτο? Κατεβασε αυτο και βγαλε μια φωτογραφια με ολα τα processes, την ωρα που παρατηρεις τα spikes. Για τη φωτο μπορεις να χρησιμοποιησεις καποιο software, αλλα ο πατροπαραδοτος τροπος ειναι το print screen και η επικολληση στο paint.
giorgio_ath Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Αυτό ειναι σε κατάσταση ηρεμίας System Idle Process.txt
cuprakatos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Πλέον το ένα γίγα ραμ είναι λίγο , Ακόμη και για ubuntu
giorgio_ath Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Μπαααααα..Ανέβασα τη ram στο 2.5 αλλά απολύτως τίποτα...ούτε καν βελτίωση...
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Σου ειχα ζητησει κατι μπολικες μερες πριν, αλλα εκανες το αντιθετο Κατεβασε αυτο και βγαλε μια φωτογραφια με ολα τα processes, την ωρα που παρατηρεις τα spikes.
giorgio_ath Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Σου ειχα ζητησει κατι μπολικες μερες πριν, αλλα εκανες το αντιθετο Εχω πρόβλημα και δεν μου κάνει print screen.εχω βάλει παραπάνω αρχείο txt...
mrpink Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Πατάς το PrtScn, μετά ανοίγεις τη Ζωγραφική των Windows και πατάς Ctrl και V για να κάνεις επικόλληση από το πρόχειρο. Εναλλακτικά κατέβασε αυτό http://www.portablefreeware.com/index.php?id=775
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα