pshortjohn Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Καλημέρα σας. Έχω το εξής πρόβλημα. Έχω αγοράσει από το ebay ένα iphone 3gs το οποίο πετούσε ένα error. Εγώ έχω το παρακάτω ζήτημα. Έχω προσπαθήσει πολλές φορές να του κάνω restore με το snowbreeze και με αρκετά άλλα προγράμματα αλλά έχω καταλήηξει στο εξής. Είναι σε μόνιμη κατάσταση recovery mode και δε μπορώ με τίποτα να το βγάλω από αυτή. Tι μπορώ να κάνω; Προσπάθησα να το επαναφέρω με home button + power button αλλά τίποτα μένει κολλημένο στην παραπάνω κατάσταση , δείχνωστας συνεχώς την εικόνα αυτή Θα ήθελα να μου πείτε κάποια λύση αν γνωρίζετε! Πώς θα βάλω το iphone σε dfu κατάσταση; Έχω δοκιμάσει πολλά προγραμματάκια αλλά μου πετάνε λάθος και κάτι άλλες βλακείες!! Please help!! Δε θέλω να σκάσω 50 ερώ στο γερμανό.! Να είστε καλά για την ενασχόληση σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Αυτή την εικόνα την βγάζει όταν το λειτουργικό εχει χαλάσει για καποιο λογο. Υπάρχει και η πιθανότητα να έχει πρόβλημα το κινητο βεβαία.. Αν είναι θεμα software, συνδεσε το με το itunes στο pc, και κανε restore στη μονη επιλογή που θα σου δωσει , την τελευταία εκδοσή ios. Κακώς παιδευεσαι με αλλα προγραμματα. Φυσικά θα χάσεις jakebrake αν σε ενδιαφέρει αυτό. Δεν μπορεις να κανείς restore σε προηγούμενη εκδοσή στο ios, αν δεν έχεις ξανακάνει στο παρελθόν, και αφού το κινητό είναι μεταχειρισμενο προφανώς δεν ξέρεις τι έχει κανει ο προηγούμενος. Ρωτα στο iphonhellas.gr που έχουν ολοι iphone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eddie_Cool Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Εχω κανει 7 φορες restore/ jb στο 3G μου και αυτο που λες ειναι παραξενο! Λογικα με home+power button δεν επρεπε να εχεις θεμα αλλα οπως λες το πηρες μεταχειρισμενο και δεν ξερεις αν οντως δουλευουν τα κουμπια! Στο iphoneforum.gr θα βρεις οτι χρειαζεσαι, το μονο που πρεπει να εχεις ειναι η υπομονη να διαβασεις! Υπαρχει προγραμμα το οποιο σε βαζει σε dfu απο το pc χωρις τα κουμπια αλλα μου διαφευγει το ονομα! Ενα σωστο search στο google ή στο φορουμ που σου ειπα θα σε βοηθησει! Δυστυχως εχει καει το λαπτοπ που ειχα, να σου εστελνα οτι αρχεια χρειαζεσαι με pm... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
garfito Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 ανοιξε το tiny και πατα exit και θα βγει απο recovery Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα