oldnew Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Τώρα γιατί νομίζω πως το thread είναι fail; Το γραφει καθαρά, το threat είναι fail. Δεν αναφέρθηκε στο τηλέφωνο που πηρες. Όταν βαζεις α ή β threat και παίρνεις γ, εξ ορισμού το threat είναι fail.. Το τηλέφωνο είναι ένα μετριο τηλέφωνο για τα σημερινά δεδομένα εκεί που έχουν παει πλεον τα spec. Με γεια και απο μενα και να το χαρείς.
freefish Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Πήρα τελικά το sensation όντως το αρκ δεν άξιζε...εχω μια απορία όμως γιατι το android market δεν έχει την νέα εμφανιση..παρακαλώ βοηθήστε..
nikoskon Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Πήρα τελικά το sensation όντως το αρκ δεν άξιζε...εχω μια απορία όμως γιατι το android market δεν έχει την νέα εμφανιση..παρακαλώ βοηθήστε.. Θα την πάρει σε λίγη ώρα...
oldnew Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Μπορεις να τη βαλεις και μονός σου, αλλα θέλει μια διαδικασία, και εφόσον μόλις πηρες το κινητό, αστο για την ωρα μη κανεις καμία πατατα.. Οπ, δεν είσαι root, αρα δε μπορεις..
freefish Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Τι είναι root?από μόνο του θα μπει;
nikoskon Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Τι είναι root?από μόνο του θα μπει; Κακώς δεν πήρες iPhone τελικά. 1
oldnew Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Γιατί; Θέλει λίγο ψαξιμο το android. Διαβασε κανένα οδηγο τι είναι το καθενα και πως γίνεται για να μη ρωτας τα πλεον γνωστά.. Κοιτα και εδω http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=115
freefish Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Μα απαντάει κανείς αν θέλει φαντάζομαι..όχι ανάγκαστικα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα