freefish Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο κινητα αλλα θελω να επιλεξω μθα εταιρια που θα κανει πρωτη αβαβαθμιση σε android 4... τι να επιλεξω;
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Aν αυτο ειναι το κριτηριο επιλογης σου, δυσκολα μπορει να βοηθησει καποιος. Το σιγουρο ειναι πως και τα δυο θα την παρουν. Τωρα, πιο θα την παρει πρωτο ειναι δυσκολο να σου το πει καποιος με σιγουρια, καθως αυτο το γνωριζουν μοναχα οι εταιρειες.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Θα σου έλεγα S2 γιατί έχει μεγαλύτερη υποστήριξη από την κοινότητα κλπ (xda, cyan κλπ).
petrostr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Samsung Galaxy SII εκπληκτικό κινητό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eversor Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Και οι 2 συσκευές αρκετά καλές, αλλά καθαρά και μόνο όπως είπε και ο billdanos, για τυχόν απορίες, κτλ, το S2 κερδίζει βαθμούς στα κριτήρια επιλογής για το support που θα έχεις από άτομα στο community
flik Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Νομίζω πως και να κάνει δεύτερη η samsung, δεν θα είναι για μεγάλο διάστημα. Επίσης, όπως τόνισαν και τα παιδιά, η υποστήριξη στα galaxy γενικά είναι τεράστια, το sgsII είναι αυτή τη στιγμή το android με τη μεγαλύτερη υποστήριξη απο τους devs, και κατα 95% θα βάλεις κάποια στιγμή custom rom, μιας και η αξία του android εκεί είναι. Άρα sgsII, και είναι μάλλον 50-50 ποιο θα πάρει πρώτο update.
freefish Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Τελικα πηρα το se arc s γνωριζω οτι δεν ειναι η καλυτερη επιλογη αλλα μεχρι στιγμης μου φαινεται αψογο πολυ λεπτο και πολυ φωτεινο..
nikoskon Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Τώρα γιατί νομίζω πως το thread είναι fail; Τί να πω; Καλοδούλευτο το Arc S φίλε μου.
panos9553 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 τι εννοεις fail? Καταρχας δεν το εγραψα εγω...αλλα απο την στιγμη που ανοιγεις ενα θεμα με 2 συγκεκριμενα τηλεφωνα και εσυ πας και παιρνεις κατι αλλο..οπως και να το κανουμε ειναι fail..
panos9553 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Ουτε καν Αποψη σου...αλλα ηδη στο εχουν πει 2 ατομα αυτο,απλη λογικη ειναι.. Τεσπα..σημασια εχει να ευχαριστηθεις την νεα συσκευη σ...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Τελικα πηρα το se arc s γνωριζω οτι δεν ειναι η καλυτερη επιλογη αλλα μεχρι στιγμης μου φαινεται αψογο πολυ λεπτο και πολυ φωτεινο.. Χμ, δεν θα σου πω ακόμη πολλα πράγματα για την επιλογή σου για να μην απογοητευτεις! Σου δίνω 1-2 εβδομάδες για να το βαρεθεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα