Προς το περιεχόμενο

samsung galaxy s2 η htc sensation?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο κινητα αλλα θελω να επιλεξω μθα εταιρια που θα κανει πρωτη αβαβαθμιση σε android 4... τι να επιλεξω;

android.png

• Moderators
Δημοσ.

Aν αυτο ειναι το κριτηριο επιλογης σου, δυσκολα μπορει να βοηθησει καποιος. Το σιγουρο ειναι πως και τα δυο θα την παρουν. Τωρα, πιο θα την παρει πρωτο ειναι δυσκολο να σου το πει καποιος με σιγουρια, καθως αυτο το γνωριζουν μοναχα οι εταιρειες.

Δημοσ.

Και οι 2 συσκευές αρκετά καλές, αλλά καθαρά και μόνο όπως είπε και ο billdanos, για τυχόν απορίες, κτλ, το S2 κερδίζει βαθμούς στα κριτήρια επιλογής για το support που θα έχεις από άτομα στο community

Δημοσ.

Νομίζω πως και να κάνει δεύτερη η samsung, δεν θα είναι για μεγάλο διάστημα.

Επίσης, όπως τόνισαν και τα παιδιά, η υποστήριξη στα galaxy γενικά είναι τεράστια, το sgsII είναι αυτή τη στιγμή το android με τη μεγαλύτερη υποστήριξη απο τους devs, και κατα 95% θα βάλεις κάποια στιγμή custom rom, μιας και η αξία του android εκεί είναι.

Άρα sgsII, και είναι μάλλον 50-50 ποιο θα πάρει πρώτο update.

Δημοσ.

Τελικα πηρα το se arc s γνωριζω οτι δεν ειναι η καλυτερη επιλογη αλλα μεχρι στιγμης μου φαινεται αψογο πολυ λεπτο και πολυ φωτεινο..

android.png

Δημοσ.

τι εννοεις fail?

android.png

Καταρχας δεν το εγραψα εγω...αλλα απο την στιγμη που ανοιγεις ενα θεμα με 2 συγκεκριμενα τηλεφωνα και εσυ πας και παιρνεις κατι αλλο..οπως και να το κανουμε ειναι fail..

Δημοσ.

Ουτε καν

android.png

Αποψη σου...αλλα ηδη στο εχουν πει 2 ατομα αυτο,απλη λογικη ειναι..

Τεσπα..σημασια εχει να ευχαριστηθεις την νεα συσκευη σ...

• Super Moderators
Δημοσ.

Τελικα πηρα το se arc s γνωριζω οτι δεν ειναι η καλυτερη επιλογη αλλα μεχρι στιγμης μου φαινεται αψογο πολυ λεπτο και πολυ φωτεινο..

android.png

Χμ, δεν θα σου πω ακόμη πολλα πράγματα για την επιλογή σου για να μην απογοητευτεις! Σου δίνω 1-2 εβδομάδες για να το βαρεθεις. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...