Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια! σημερα επεσε στα χερια μου απο ενα φιλο ενα απλο FAN controller ...nzxt sentry mesh (τελειως απλο και αναλογικο)ισα ισα πιστευω να κανω την δουλεια μου γιατι το βραδυ που ο υπολογιστης θα ειναι ανοιχτος δεν θα μπορω να κλεισω ματι.

εχω να κανω την εξης ερωτηση..

σκεφτομαι την αγορα 3-4 τετοιων ανεμιστηρων για το κουτι μου.CoolerMaster SickleFlow Blue LED Fan - 120mm

θα μπορω να τους αυξομειων την ταχυτητα ? γιατι στο παλιο κουτι που ειχα ,το εβαλα πανω σε εναν ανεμιστηρα που εχει κ mollex k 3pin και δεν εκανε δουλεια..(μαλλον ηταν ανεμηστηρας με σταθερες στροφες γιατι τον ειχε το κουτι απο την μανα του μεσα.)

ελπιζω να μπορειτε να μου απαντησετε ! ευχαριστω..

Δημοσ.

Άμα θέλεις ήσυχία συνήθως ψάχνεις λύσεις με όσο το δυνατόν λιγότερους ανεμιστήρες.Κάτσε πρώτα σχεδίασε τι ακριβώς χρειάζεσαι από ανεμιστήρια για το κουτί,μην αρχίσεις και το γεμίσεις όπου έχει και δεν έχει θέση για ανεμιστήρα.Σχεδίασέ το πρώτα τι ακριβώς θέλεις να κάνεις και έπειτα αγόρασε τα απαραίτητα ανεμιστήρια.Αφού έχεις και fan controller πάρε fans 2000+ στροφών έτσι ώστε να είναι πολύ αθόρυβα όταν τα δουλεύεις στις 700-1200 που θα χρειάζεται.

Αυτόν που βάζεις τον έχω και μπορώ να πω ότι με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο πολύ περισότερο από ανεμιστήρες που έχω χρυσοπληρώσει γιατί είναι σχετικά αθόρυβος στις 1200 που τον δουλεύω.Αλλά αν αγόραζα τώρα θα δοκίμαζα και κάτι τέτοιο.Θεωρητικά είναι πιο θορυβώδης από τον coolermaster αλλά έχει πολύ καλυτερη ροή αέρα οπότε αν στις 1200 είναι ήσυχος που πιστεύω θα είναι θα είναι πολύ καλύτερη επιλογή για fan στην ψύκτρα.Γενικά πάρε 3-4 διαφορετικά φουρφούρια(μπορεί και να μην τα χρησιμοποιήσιες όλα στο τέλος) που σου γεμίζουν το μάτι για να παίξεις και να πειραματιστείς γιατί άλλη χρήση θέλεις για αυτόν που θα είναι στην ψύκτρα,άλλη χρήση σε αυτόν που θα είναι στο πίσω μέρος,άλλον θα θέλεις να έχεις led.Πάρε διαφορετικούς και παίξε.

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ ! τα led δεν με ενδιαφερουν να σου πω την αληθεια...το μονο που με ενδιαφερει ειναι αυτο που σε ρωτησα .. δλδ αν οταν θελω να δουλευεουν 2000 στροφεσ και μετα 1200 θα δουλευουν αυτο μονο ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...