Jimie Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Το ξέρω οτι αυτό που ζητάω είναι λίγο τρελό αλλά θέλω ενα PC με 400~500 € που να παίζει τα καινούρια παιχνίδια τουλάχιστον στο low αλλά σε ανάλυση μέχρι και HD READY ΑΑΑ επίσης η gpu να έχει hdmi γιατί για οθόνη θα χρησιμοποιώ τηλεόραση. Δεν χρειάζομαι ηχεία και ποντίκι.Τέλος θα ήθελα να έχει κάποιες έστω ελάχιστες overclocking capabilities καθώς έχω λίγο κόλλημα με το oc. Θα προτιμούσα να τον συναρμολογήσω εγώ και βρίσκομαι στα Ιωάννινα. Ευχαριστώ !
peter_pan Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Με τις τιμές που έχουν τώρα οι δίσκοι ΠΟΛΥ δύσκολο αυτό που ζητάς. Αν είχες κάποιο δίσκο να βολευτείς, νομίζω σε AMD θα μπορούσες να κάνεις μια ικανοποιητική σύνθεση.
John-lamia Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Το ξέρω οτι αυτό που ζητάω είναι λίγο τρελό αλλά θέλω ενα PC με 400~500 € που να παίζει τα καινούρια παιχνίδια τουλάχιστον στο low αλλά σε ανάλυση μέχρι και HD READY ΑΑΑ επίσης η gpu να έχει hdmi γιατί για οθόνη θα χρησιμοποιώ τηλεόραση. Δεν χρειάζομαι ηχεία και ποντίκι.Τέλος θα ήθελα να έχει κάποιες έστω ελάχιστες overclocking capabilities καθώς έχω λίγο κόλλημα με το oc. Θα προτιμούσα να τον συναρμολογήσω εγώ και βρίσκομαι στα Ιωάννινα. Ευχαριστώ ! για αυτα που θες αυτος ο υπολογιστης ειναι μια χαρα. δες εδω: http://www.anandtech.com/show/4476/amd-a83850-review/5 το θεμα ειναι οτι οι σκληροι δισκοι ειναι πολυ ακριβοι αυτον τον καιρο, καλο θα ηταν να ρωτήσεις κανεναν φιλο σου αν εχει να σου δωσει κανέναν μεχρι να πεσουν οι τιμες. εγω βεβαια σου εβαλα εναν 250gb αλλα ειναι πολυ ακριβος!!! κανει σχεδόν 100€!!! και δεν αξίζει, τον έβαλα απλα και γιατι έφτανε σε γενικο σύνολο χρημάτων αλλα και για να ολοκληρώσω το pcακι που θες. παντος αυτος ο υπολογιστης θα παιζει μια χαρα αρκετα παιχνιδια σε 720ρ. θα εισαι μια χαρα. το δικο μου γενικο συνολο ειναι 373,60€ αλλα επιδι λες οτι θα τον συνδεσεις με tv και θα παιζεις εκει παρε και ενα τετοιο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.566050με 8,29€ και θα απολαύσεις καλητερα το αραγμα στον καναπε σου σε παιχνίδια οπως nfs και pro 12. Α! ξεχασαμε το hdmi!! http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.804365 +5€ στο γενικο συνολο.
peter_pan Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Νομίζω ξέχασες το τροφοδοτικό. Και κατά τη γνώμη μου μπορεί να κάνει μια καλύτερη σύνθεση. Δε ξέρω κατα πόσο αξίζει μια τέτοια πρόταση για τη χρήση που το θέλει.
John-lamia Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Νομίζω ξέχασες το τροφοδοτικό. εχει το κουτι ενα 450αρι ονομαστικό..... και 350watt να ειναι φτανει ανετα να βαλει και καμια καρτουλα (vga) μικρη αργοτερα....
peter_pan Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 εχει το κουτι ενα 450αρι ονομαστικό..... και 350watt να ειναι φτανει ανετα να βαλει και καμια καρτουλα (vga) μικρη αργοτερα.... Σωστός!Δε το είδα αυτό.Λάθος δικό μου! Πάντως εγώ δε θα εμπιστευόμουν ενα no-name psu όπως και να ΄χει.
John-lamia Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 εστω εναν δισκο μεγαλύτερο να βάλει εχει ξεπεράσει τα 400€ για πλακα!!! τι αλλο να έβαζε με αλλα 100€ το πολύ ? εγω πιστευω οτι αν και αρκετα λυτό το pcακι που του ειπα, θα τον καλυψει. εκτος και αν περιμενει κανεναν μηνα ακομα να πεσουν οι σκηροι τουλαχιστον, να μασει και κανα € ακομα και εμεις εδω θα ημαστε να του πουμε την γνωμη μας. αμα παει σε ξεχωριστο επεξεργαστη και καρτα γραφικων θα χρειαστει και αλλο τροφοδοτικο!!!! δεν του φτανει το 100αρικο που του περισσεύει μετα..... και εκτος ολα αυτα, τα win και τα υπολοια πργ θα τα παρει απ τον θειο του λογικα. Σωστός!Δε το είδα αυτό.Λάθος δικό μου! Πάντως εγώ δε θα εμπιστευόμουν ενα no-name psu όπως και να ΄χει. εστω και ετσι!!!! http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.663429 41,90€ 600watt. 2 χρονια το εχω και ειναι πολυ καλο!!! http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.911052 και ενα ωραιο κουτι asus προσφορα 29,90€ για λιγες μερες.
Jimie Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Παιδιά όπως έγραψα και πιο πάνω μπορώ άνετα να το φτιάξω και μόνος μου άρα και να έχω κομμάτια απο διαφορετικά καταστήματα. Το gamepad το αγόρασα μόλις χτες το είχα κάνει παραγγελιά, επίσης σκληρό έχω 500 GB WD CAVIAR GREEN 7200RPM 32Mb πιστέυω είναι καλός... Τώρα τροφοδοτικά είδα στις αγγελίες κάτι ωραία...Και κάρτα γραφικών ( αργότερα ) θα βάλω οπωσδήποτε... Πάντως εγώ είμαι διατεθιμένος να δώσω και τα 500€ ΧΩΡΙΣ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ ! ! ! Το κουτάκι Asus το χάνω γιατί το pc θα το συνθέσω μετά την εξεταστική του Φλεβάρη άρα... Δείτε και αυτά: --Επίσης γα_το τροφοδοτικό: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.549204 Ευχαριστώ για αυτά που μου είπατε ως τώρα...
peter_pan Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Λοιπον Jimie, Κλέβοντας αυτή την ιδέα απο την κυρία karmen1983 που προφανώς το κατέχει το άθλημα με τις συνθέσεις και το VFM και αφού έχεις σκληρό εγω θα στη θέση σου θα έκανα το παρακάτω συνδιασμό: cpu : 115€ mobo : 103€ ram : 38€ psu : 59€ gpu : 152€ case ή case : 45€ Σύνολο : 512€(520€ το πολύ! με τα μεταφορικά) και έχεις ένα κομπλέ σύστημα που παίζει όλα τα καινούργια games και πιο πάνω απο τα Low settings φυσικά!Είναι πάνω απο τα 500€ βέβαια, αλλά εγώ θα την έκανα την υπέρβαση.Πιστεύω αξίζει! Έβαλα τα συγκεκριμενά links λαμβάνοντας υπ'όψιν μου τις χαμηλότερες τιμές αλλά και το ότι μένεις στα Γιάννενα.Πράγμα που σημαίνει πως μπορείς να πάρεις κάποια πράγματα απο multirama και getitnow που έχει στη πόλη σου χώρις να χρεωθείς μεταφορικά.Τα υπόλοιπα μπορείς να τα πάρεις απο vision studio που τα έχει πιο φτηνά σύμφωνα με το skroutz. Edit : Διόρθωσα τις τιμές!Είχα βάλει 10€ παραπάνω στη μητρική.
Jimie Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Φοβερή σύνθεση peter_pan ευχαριστώ θα το σκεφτώ και θα δώ αν έχουν πέσει οι τιμές των σκληρών μέχρι τότε θα καταλήξω στην δικιά μου αλλιώς στην δικιά σου. Ευχαριστώ !!
peter_pan Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Φοβερή σύνθεση peter_pan ευχαριστώ θα το σκεφτώ και θα δώ αν έχουν πέσει οι τιμές των σκληρών μέχρι τότε θα καταλήξω στην δικιά μου αλλιώς στην δικιά σου. Ευχαριστώ !! Τίποτα φίλε μου.Να 'σαι καλά. Βέβαια για την ανάλυση της οθόνης σου μπορείς να πάρεις και πιο φτήνη κάρτα, όπως επίσης και άλλο κουτί, φθηνότερο.Εγώ σου έβαλα αυτή τη κάρτα, σύμφωνα με τις δικές μου προτιμήσεις και με το σκεπτικό πως μπορεί κάποια στιγμή αργότερα να πάρεις οθόνη με μεγαλύτερη ανάλυση.
Jimie Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Μπα δε νομίζω να πάρω άλλη μάλλον την tv θα χρησιμοποιώ συνέχεια άρα πιστέυω και με την 6770 μια χαρά θα είμαι...Αλλά επεξεργαστή γιατί x4 και όχι εναν fx ;
peter_pan Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δε έχω τις γνώσεις για να σου πω ακριβώς τις διαφορές που έχουν οι cpu μεταξύ τους.Ξέρω όμως πως οι καινούργιοι επεξεργαστές της AMD απογοήτευσαν σε επιδόσεις σε συγκριτικά test. Εγώ απλά "δανείστηκα" τη σύνθεση της karmen1983 και τη συμπλήρωσα σύμφωνα με το δικό μου γούστο. Αν διαβάσεις στην ίδια σελίδα θα δεις που λέει στο τέλος οτι στο συγκεκριμένο επεξεργαστή υπάρχει πιθανότητα να ξεκλειδώσουν 2 ακόμα πυρήνες!Επίσης είναι δοκιμασμένος και υπάρχουν thread που λένε για το πώς θα τον ανεβάσεις κλπ. αφού λες οτι σε ενδιαφέρει το O/C. Απο την άλλη μπορείς αν θες να πας στον FX-4100 που έχει ξεκλείδωτο πολλαπλασιαστή και θα σου κάνει πιο εύκολο το έργο του overclock. Και αν τον συνδυάσεις και με μια μητρική(σαν αυτή ή αυτή) με UEFI bios θα τα κάνεις όλα πιο εύκολα. Οσο για την κάρτα για μένα μη πας κάτω απο 6790. Περίμενε και τις γνώμες των υπολοίπων όμως.
Orpheas1992 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Παρα πολυ καλη η συνθεση του peter_pan αν και υπολογισε οτι με ενα dvd θα ανεβει αλλα 20 ευρω, εκτος αν εχεις ηδη καποιο εσυ...Αν ζοριζεσαι, τοτε μαλλον θα κοψεις κατι απο μητρικη...Παντως η υπερβαση αξιζει οπως και να χει. Επισης καλυτερα στον 960T ο οποιος εχει πολυ καλες πιθανοτητες να γινει 6πυρινος με μια απλη ρυθμιση στο bios. Ο δισκος σου ειναι green απο ο,τι ειπες, και απο οσο ξερω, ειναι πιο πολυ για αποθηκευτικος χωρος.Δηλαδη, τα windows που ειναι λειτουργικο θα σερνονται λιγο...Απο την αλλη, ετσι οπως ειναι τωρα τα πραγματα, δεν υπαρχουν αλλες επιλογες, ετσι κι αλλιως απο ο,τι καταλαβα πιο πολυ για gaming το θες οποτε θα βολευτεις.
Thanos1972 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Επεξεργαστης AMD Phenom II x4 960T Black Edition (s AM3 , 3 GHz , 114,89 € Μητρικη Asrock Socket AM3+ 970 Extreme3 ΤΙΜΗ 82.23 € Μνημες Kingston Hyper X 8GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz (KHX1600C9D3K2/8GX) (Kit 2 x 4096) ΤΙΜΗ 37.88 € Καρτα γραφικων ATI Radeon HD6850 1GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI DP (Sapphire) ΤΙΜΗ 142.72 € Κουτι ASUS TA-822 29,89 € Τροφοδοτικο Akasa ES Power AK-P550AG8-SLEU 52,89 € Dvd recorder Samsung DVD±RW SH-222AB ΤΙΜΗ 17.40 € Ψυχτρα Επεξεργαστη Xigmatek Gaia SD1283 ΤΙΜΗ 27.12 € Συνολο 505,02
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα