Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.Εχω το Baudtec TW263R4-A2 Infinity [white].Ειχα το παλιο firmware εγκατεστημενο και ολα δουλευαν καλα.Συνδεσα πανω

το Vodafone Full σημα και δυστυχως δεν λειτουργουσε.Ετσι αποφασισα να κανω upgrade το firmware στην τελευταια του εκδοση.

http://www.conn-x.gr/uploads/HELP_FILES/UPGRADES/ADSL_Wireless_Router_BaudTec_PSTN_TW263R4-A2_Infinity_White_Firmware_Upgrade_08082011.zip

Για κακή μου τυχη διαπιστωσα οτι παλι δεν δουλευε το vodafone full σημα και εκτος αυτου ειχα συνεχομενες αποσυνδεσεις του ρουτερ μου.

Υστερα απο πολυ ψαξιμο εβαλα το firmware ενος αλλου ρουτερ ενσυρματου.Του Baudtec T263R1U-A1 Infinity [white].

http://www.conn-x.gr/uploads/HELP_FILES/UPGRADES/upgrades291009/ADSL_Wired_Combo_Router_BaudTec_PSTN_T263R1U-A1_Infinity_White_Firmware_Upgrade_271009.zip

Για καλη μου τυχη ολα δουλεψαν αψογα.Και το Vodafone Full σημα και οι αποσυνδεσεις σταματησαν.Το προβλημα ομως σε αυτην την περιπτωση ειναι οτι αυτο ειναι firware για ενσυρματο ρουτερ και ετσι δεν μπορω να το χρησιμοποιησω ως ασυρματο.

Υπαρχει καποια ενδιαμεση λυση η να το σπασω και να τελειωνουμε.Εχω τρελαθει.Εχω φαει πανω απο 10 ωρες με το συγκεκριμενο θεμα.

Οποιος μπορει να βοηθησει θα του ειμαι πραγματικα ευγνωμων!!!!

Δημοσ.

ελπιζω να μην το συνδεεις στην 4η (ethernet) που πολλες φορες ειναι stb gia connex tv.

κανα αλλο ρουτερ για δοκιμη???

δεν εχω δοκιμασει και vodafone full σημα για να δω τι ρυθμισεις θελει αυτο .ip's κτλ

Δημοσ.

Οχι δεν το έχω στη 4η θύρα που ειναι stb.Ειχα δοκιμασει με ενα thomson ενος φιλου μου που δινοταν με τη forthnet και παλι ειχε προβλημα.

Δημοσ.

και για το Thomson υπαρχουν αρκετα firmware.τωρα τι μπορει να φταιει δεν ξερω.δεν γραφει τιποτα το manual του μηχανηματος της vodafone.οτι πχ θελει το ταδε να ειναι ανοιχτο.πχ multicast πακετα.

Δημοσ.

Παιδια το βρηκα.Ηθελε να κανεις το bridge interface deactivated apo activated.Και κατοπιν μπορεις να το ξαναλλαξεις

αφου η συσκευη της vodafone παρει σημα.Ολα κομπλε!!

Δημοσ.

Παιδια το βρηκα.Ηθελε να κανεις το bridge interface deactivated apo activated.Και κατοπιν μπορεις να το ξαναλλαξεις

αφου η συσκευη της vodafone παρει σημα.Ολα κομπλε!!

αυτο στην συσκευη της vodafone να υποθεσω??

Δημοσ.

Οχι στο Baudtec!!

αν μπορεις κανε μου ενα print screen που το αλλαξες αυτο γιατι κανονικα το router το σεταρεις san routed pppoe/llc οποτε το bridge αν μιλαμε για το ιδιο θα ειναι deactivated.bridge συνηθως παιζεις rfc1483 bridged οταν δεν θες να μπαινει το ρουτερ αυτοματα στο ιντερνετ και θες να μπαινεις εσυ με εικονιδιο συνδεσης οπως παλια που ειχαμε τα 56k και isdn Modems.εκει ειναι λογικο να μην παιξει αμα μπαινεις με εικονιδιο επειδη το ιντερνετ ανοιγει να το πω ετσι στο pc σου και οχι στον ρουτερ.αλλα κανονικα εσυ ειχες σεταρει Username/pass στο ρουτερ σαν pppoe/llc οποτε το bridge θα πρεπε να μην παιζει καθολου.

...τι να πω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...