Sebu Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 υπερβολικο μου φαίνεται , ίσα ίσα που η oral-b έχει αισθητήρα πίεσης , με την απλή οδοντοβουρτσα πιο πολύ πίεση ασκουσα Ο αισθητηρας πιεσης στο μοντελο που εχω εγω, σου δειχνει στο ξεχωριστο μονιτορ (αναβει ενδειξη) οτι ασκεις παραπανω πιεση. Δεν καθεσαι ομως το πρωι να χαζευεις την ξεχωριστη οθονη την ωρα που πλενεις τα δοντια σου, οποτε εκει την πατησα. Το οτι εχει αισθητηρα πιεσης δεν σημαινει οτι ριχνει στροφες μονο του ή κατι τετοιο για να σε "προστατεψει". Με την απλη δεν μπορεις να βαλεις παραπανω πιεση οσο και αν το θες γιατι το χερι σου δεν φτανει τις στροφες της καλης ηλεκτρικης οδοντοβουρτσας.
teodor_ch Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 ξαναλέω! όποιος θέλει καλό βούρτσισμα ΜΟΝΟ με κλασσική οδοντόβουρτσα α! και πάντα νήμα το οποίο είναι πιο χρήσιμο σχεδόν απο το βούρτσισμα!!!!
fsbmaniac Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Παιδια τα δοντια ειναι και θεμα κληρονομικο ... εχω φιλο που τα βουρτσιζει 5 φορες την εβδομαδα ...και δεν εχει ουτε σφραγισμα ,και ενας αλλος που ταλαιπωρειτε με 3 φορες την μερα και προβληματακια ανα καιρους . Η οδοντοβουρτσα καλη ειναι αλλα η σωστη χρηση μιας ηλεκτικης ειναι καλυτερη . Θελει προσοχη στα πλαγια .Ο Fda εχει κανει πολυχρονους ελεγχους παντως ..και με λιγη προσοχη εισαι οκ ! Οσο για την πριζα...πολυ θεμα το κανατε ρε παιδια ... με μια πενσα ανοιγεις λιγακι τις επαφες και εισαι οκ ...ουτε καλωδια κοβεις ουτε ανταπτορες να αγοραζεις εαν δεν εχεις ηδη
NaGR Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Οσο για την πριζα...πολυ θεμα το κανατε ρε παιδια ... με μια πενσα ανοιγεις λιγακι τις επαφες και εισαι οκ ...ουτε καλωδια κοβεις ουτε ανταπτορες να αγοραζεις εαν δεν εχεις ηδη εκτός απο πιο κοντά μεταξύ τους, οι επαφές έχουν και μεγαλύτερη διάμετρο απο τις τρύπες των ελληνικών πριζών. οπότε στη συντριπτική πλειονότητα δεν θα παίξει. για να μην χαλάτε τσάμπα την πρίζα, βάζετε τον εαυτό σας σε κίνδυνο και τελικά δεν κάνετε δουλειά. πάρτε κατευθείαν αντάπτορα.
teodor_ch Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Η οδοντοβουρτσα καλη ειναι αλλα η σωστη χρηση μιας ηλεκτικης ειναι καλυτερη . κάνεις λάθος. Μέτρια χρήση κλασσικής είναι καλύτερη απο τη σωστή της ηλεκτρικής. Μία κλασσική είναι πολύ ανώτερη απο οποιαδήποτε ηλεκτρική με βάση τα βιβλία οδοντιατρικής. Τώρα οι έρευνες της oral-b όλοι ξέρουμε τί συμπεράσματα βγάζουν!
pOLoS Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 κανείς οδοντίατρος να μας πει τη γνώμη του
Orfeus Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Μετα από 1 μηνα χρήσης το μαμα βουρτσακι συμφωνα με το indicator χρηζει αλλαγής.Θα προσπαθησω να το κρατησω αλλον ενα μηνα (οι τριχες της οδοντοβουρτσας δεν εχουν καποια παραμορφωση) αλλα δεν το βλεπω.Πηγα Hondos και τα 2 βουρτσακια τα εχει 10€,παλι καλα που προνόησα και πήρα αυτά αλλα μάλλον τα επόμενα θα είναι αυτά.Τα δευτερα τα εχει δοκιμασει κανείς? Επίσης τι λέτε για αυτό?
Zandim Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Εχει αγορασει κανεις εξτρα βουρτσακια? Λεω να δοκιμασω κι εγω τα κινεζικα απο ebay γιατι ειανι πολυ πιο φτηνα
nek4d Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 βουρτσακια θα βρειτε γνησια κ οικονομικα στο ebay (πχ τα 8 στα 20-25 ευρω). για τα ιμιτασιον, δεν συζηταμε, ειναι σε τιμες χωμα (δεν τα συνιστω, εχει αναλυθει το θεμα σε παλαιοτερες προσφορες oral-Β ). για το θεμα για τα ουλα που συζητηθηκε παραπανω, ρωτησα τηλεφωνικα τον οδοντιατρο μου κ μου ειπε πανω κατω οτι φταιει ο τροπος χειρισμου, οι ηλεκτρικες δεν πρεπει να κινουνται με τον ιδιο τροπο οπως οι κλασσικες προς τα πλαγια, πρεπει να ανασηκωνονται λιγο κ μαλιστα θεωρητικα με βαση τις μετρησεις των 2 λεπτων της oral B, πρεπει να ανασηκωνονται ανα θεση, καθως η βουρτσα κανει ολη την δουλεια καθαρισμου. Ξερω, μου φανηκε κ μενα ζορικο, αλλα μαλλον ειναι θεμα τεχνικης κ συνηθειας. για τον φιλο που ειπε για μη αναστρεψιμη ζημια στα ουλα, μπορει να δοκιμασει με κλασσικη, περαν του κανονικου τροπου βουρτσισματος να υιοθετει και τον εξης τροπο (τον θυμαμαι απο παλια κ δουλευει δεν το συζητησα εκ νεου): βουρτσιζεις πχ τα πανω ουλα απο πανω προς τα κατω, σαν να "τραβαει" η βουρτσα το ουλο προς τα κατω. Σε λιγο καιρο αυτο το ειδος μασαζ στα ουλα τα ωθει να "κατεβαινουν". Αντιστοιχα αναποδα για τα κατω ουλα.
Zandim Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 αν μπορεις απαντησε μου γιατι δεν αξιζουν τα κινεζικα βουρτσακια? εστω και με πμ. Δε βρισκω απαντηση. Οχι οτι ειανι ακριβα 20€ τα 8 γνησια αλλα το 1)χω απορια 2)ειναι μεγαλη η διαφορα τιμης. Εχω χρησιμοποιησει και κινεζικη οδοντοβουρτσα κανονικη χωρις να εχω θεμα. Βεβαια προτιμω τις coldgate
nek4d Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 ελα φιλε, κανε ενα search το "Oral-B" και "Oral B" και θα βρεις τις σχετικες πληροφοριες. Συνοπτικά, πέραν της αμφισβητουμενης ποιότητας και της διάρκειας των τριχών, πολλοί χρήστες φοβούνται να βάλουν στο στόμα τους κινέζικο προιόν. Βάζουν παντού πετρέλαιο με το κιλό, δεν ξέρω αν θυμάσαι μέχρι και τα κινέζικα ρούχα έχουν πολλάκις κατηγορηθεί για ανθυγειινά, πόσο μάλλον κάτι που βάζεις μέσα στο στόμα κ το τρίβεις συχνά κ γερά. Είναι φυσικά θέμα του καθενός να επιλέξει.
pOLoS Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 αν μπορεις απαντησε μου γιατι δεν αξιζουν τα κινεζικα βουρτσακια? εστω και με πμ. Δε βρισκω απαντηση. Οχι οτι ειανι ακριβα 20€ τα 8 γνησια αλλα το 1)χω απορια 2)ειναι μεγαλη η διαφορα τιμης. Εχω χρησιμοποιησει και κινεζικη οδοντοβουρτσα κανονικη χωρις να εχω θεμα. Βεβαια προτιμω τις coldgate κάπου είχα διαβάσει για μη γνήσια βουρτσάκια που ούτε καν κούμπωναν καλά πάνω στην οδοντόβουρτσα
Zandim Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Καλησπερα. Εχει βρει κανεις ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ βουρτσακια σε καλη τιμη? Πηρα απο το ebay καποια υποτιθεται αυθεντικα αλλα δεν ηταν. ηταν σε συσκευασια με λογοτυπο braun αλλα μεσα ηταν τα κινεζικα που πουλανε σε τιμες λιωμα. Φυσικα απαιτησα τα χρηματα μου πισω και περιμενω να τα παρω. Για να μην την πατησετε δειτε εδω εναν οδηγο που εξηγει 5 πραμματα http://n9squared.wordpress.com/2009/10/05/real-vs-fake-oral-b-replacement-brushheads/ Εμενα τα βουρτσακια ηταν σε συκσκευασια μπλιστερ με λογοτυπο braun και γραφουν made in ireland. Τα βουρτσακια ομως μεσα δεν ειχαν τις μπλε τριχες που ξεβαφουν με τον καιρο και φυσιακ δεντ α δοκιμασα καν. Εδω μπορειτε να βρειτε τα αυθεντικα ανταλλακτικα συμφωνα εμ την braun http://www.service.braun.com/product/product.asp?rg=EU&c=GR&l=GR&typ=pf&frmTyp=subgrp&grp=OC01%3C|%3E&s=&subgrp=Vitality&des=&sString=3709|OC|OC01|O|Vitality&seite=1 Ρωταω λοιπον αν εχει βρει καποιος τα αυθεντικα σε καλη τιμη πριν παω και τα πληρωσω 5 ευρω το ενα
pOLoS Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 το ebay δε το πολύ εμπιστεύομαι για τέτοια προϊόντα, παίζουν πολλές απομιμήσεις στο amazon κοίταξες ;
Zandim Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 το ebay δε το πολύ εμπιστεύομαι για τέτοια προϊόντα, παίζουν πολλές απομιμήσεις στο amazon κοίταξες ; Ναι το εχω ξεψαχνισει εδω και μια βδομαδα και δεν εχω βρει κατι αξιολογο. Ειτε εχει τις φθηνες μουφες σε δηθεν οριτζιναλ ειτε τις οριτζιναλ σε τιμες που δε συμφαινρουν. Το you.gr εχει τις 3 κεφαλες 11 ευρω και φαινονται να ειναι αυθεντικες. http://www.skroutz.gr/c/604/axesouar-stomatikhs-ygieinhs.html?keyphrase=braun+oral-b Ψαχνω καποιο σετακι με πολλα βουρτσακια γιατι ειμαστε 4 ατομα που θελουμε ανταλλακτικα (ευτυχως οχι στο ιδιο σπιτι). Οποτε κατι σε 10-20 βουρτσακια μαζι με καλη τιμη θα το παρω Μαλλον απο το you θα τις παρω τελικα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα