Προς το περιεχόμενο

Oral-B Professional Care 1000 32 ευρω amazon.co.uk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και εγω 5+ χρονια oralb.

η οδοντιατρος -παλιας σχολης- λεει καλυτερα κλασσικη. (στην αρχη μου λεει: μπραβο δεν εχεις πετρα. της λεω εχω ηλεκτρικη... μου λεει "εγω δε τις εμπιστευομαι").

μαλλον με την ιδια λογικη που δεν βαζουν φθοριο στο νερο στην ελλαδα :devil:

δεν έχει σχέση η σχολή ;)

και οι καλύτεροι ιατροί είναι συνήθως αυτοί της παλιά σχολής

οι ηλεκτρικές είναι καλύτερες ΜΟΝΟ όταν αλλιώς δε γίνεται καθόλου βούρτσισμα!

αν θέλετε να κάνετε σωστή δουλειά, ρωτήστε πώς να τα βουρτσίζετε με κλασσική οδοντόβουρτσα μέτρια προς μαλακή πάντα

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΠΑιδια εχω ηλεκτρικη εδω και μια δεκαετια περιπου(και τωρα ψηνομαι για την 5000).Ειχα ρωτησει τον κολλητο μου (οδοντιατρος) και μου ειχε πει οτι το μονο προβλημα της ηλεκτρικης ειναι το γεγονος οτι προκειται για ηλεκτρικη συσκευη που ειναι σε αμεση επαφη με το κεφαλι (και ο νοων νοειτω).Για τον ιδιο λογο σταματησα να τη χρησιμοποιω 3 φορες την ημερα και τη χρησιμοποιω μονο μια (τις αλλες 2 κανονικο βουρτσακι)καθως (σταματησα)και την ηλεκτρικη ξυριστικη μηχανη.Η ηλεκτρικη οδοντοβουρτσα ομως με εξυπηρετει αφανταστα.

Δημοσ.

ΠΑιδια εχω ηλεκτρικη εδω και μια δεκαετια περιπου(και τωρα ψηνομαι για την 5000).Ειχα ρωτησει τον κολλητο μου (οδοντιατρος) και μου ειχε πει οτι το μονο προβλημα της ηλεκτρικης ειναι το γεγονος οτι προκειται για ηλεκτρικη συσκευη που ειναι σε αμεση επαφη με το κεφαλι (και ο νοων νοειτω).Για τον ιδιο λογο σταματησα να τη χρησιμοποιω 3 φορες την ημερα και τη χρησιμοποιω μονο μια (τις αλλες 2 κανονικο βουρτσακι)καθως (σταματησα)και την ηλεκτρικη ξυριστικη μηχανη.Η ηλεκτρικη οδοντοβουρτσα ομως με εξυπηρετει αφανταστα.

Επειδη ειναι οδοντιατρος ...ας κοιταξει να κανει κανα σφραγισμα .Τι αλλο θα ακουσουμε ρε παιδια...... ποιος ειναι ο νοων νοητο ? Εχεις δει ποτε φασματοσκοπηση για το ποσο βρωμικη ειναι η ατμοσφαιρα απο συχνοτητες και ηλεκτρομαγνητικη ακτινοβολια ? Τι πεδιο παραγει ενα dect μια κουζινα ...ενα πιστολακι ....ΕΝΑΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ???????? και συζηταμε για ηλεκτρικη οδοντοβουρτσα? Και το ειπε γιατρος ? ......οοοοοοοοοοοοο

Δημοσ.

τ ακούς Κούλα ...πέταξε τώρα τον δονητή!!

Δημοσ.

Το μονο προβλημα ειναι οτι επειδη εχουν πολυ μεγαλη δυναμη (σε σχεση με το παραδοσιακο βουρτσακι) μπορεις να κανεις ζημια στα ουλα σου. Η "ασημαντη" ειναι να τα τραυματισεις και να ματωσουν. Η σημαντικη ζημια ειναι απο την μεγαλη πιεση που θα ασκεις να "υποχωρησει" το ουλο αποκαλυπτοντας μεγαλυτερο τμημα του δοντιου και μετα να εχεις ενοχλησεις κυριως απο κρυα (νερο, παγωτο κτλ).

Δεν ειναι πανακεια η ηλεκτρικη οδοντοβουρτσα. Παθων με αυτη

http://www.amazon.co.uk/Braun-Oral-B-Triumph-Rechargeable-Toothbrush/dp/B0029Z9XQ6/ref=sr_1_fkmr0_3?s=drugstore&ie=UTF8&qid=1324910308&sr=1-3-fkmr0

την ειχα αγορασει μεσα του 2009, 65 λιρες (ειχε παλι τοτε ξεπουλημα το Αμαζον μισες τιμες). Την χρησιμοποιουσα 1,5+ χρονο (ειχα αντικαταστησει το παραδοσιακο βουρτσακι), εκανε ομολογουμενως καλυτερο καθαρισμα, πιο καθαρη και η αισθηση των δοντιων, αλλα πριν το καλοκαιρι φετος διαπιστωσα ξαφνικη ευαισθησια σε 2 δοντια στο κρυο. Επισκεφτηκα τον οδοντιατρο μου (ο οποιος εξαρχης μου ειχε συστησει την αγορα μιας ηλεκτρικης καλης, αν ημουν προσεκτικος στο χειρισμο) ο οποιος διαπιστωσε οτι σε 2 δοντια ειχαν υποχωρησει τα ουλα (λογω τραυματισμου απο την ηλεκτρικη βουρτσα) και πλεον απο τοτε ξαναγυρισα στο παραδοσιακο βουρτσακι και οδοντοπαστες Sensodyne αυτη που ειναι Pro relief και υποτιθεται οτι κλεινει και τα εκτεθημενα "σωληναρια" των δοντιων για να αποφευγεται η ευαισθησια στο κρυο.

Αλλα η "ζημια" εχει γινει :shock:

Δημοσ.

παιδες εχει βρει κανεις ΑΚΡΙΒΩΣ τον ανταπτορα ρευματος που χρειαζομαστε για τις Oral-B ?

Εγω σε οτι εχω παρει απο amazon χρησιμοποιω αυτον: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751347

που κανει για πολλους τυπους, μεταξυ των οποιων κι αυτος της Oral-B.

Δημοσ.

Εχει και ο Καυκας τετοιους ανταπτορες στην ιδια περιπου τιμη (1,30-1,50) και γενικα ολα τα ηλεκτρολογαδικα πουλανε τετοια.

Δημοσ.

Το μονο προβλημα ειναι οτι επειδη εχουν πολυ μεγαλη δυναμη (σε σχεση με το παραδοσιακο βουρτσακι) μπορεις να κανεις ζημια στα ουλα σου. Η "ασημαντη" ειναι να τα τραυματισεις και να ματωσουν. Η σημαντικη ζημια ειναι απο την μεγαλη πιεση που θα ασκεις να "υποχωρησει" το ουλο αποκαλυπτοντας μεγαλυτερο τμημα του δοντιου και μετα να εχεις ενοχλησεις κυριως απο κρυα (νερο, παγωτο κτλ).

Δεν ειναι πανακεια η ηλεκτρικη οδοντοβουρτσα. Παθων με αυτη

http://www.amazon.co.uk/Braun-Oral-B-Triumph-Rechargeable-Toothbrush/dp/B0029Z9XQ6/ref=sr_1_fkmr0_3?s=drugstore&ie=UTF8&qid=1324910308&sr=1-3-fkmr0

την ειχα αγορασει μεσα του 2009, 65 λιρες (ειχε παλι τοτε ξεπουλημα το Αμαζον μισες τιμες). Την χρησιμοποιουσα 1,5+ χρονο (ειχα αντικαταστησει το παραδοσιακο βουρτσακι), εκανε ομολογουμενως καλυτερο καθαρισμα, πιο καθαρη και η αισθηση των δοντιων, αλλα πριν το καλοκαιρι φετος διαπιστωσα ξαφνικη ευαισθησια σε 2 δοντια στο κρυο. Επισκεφτηκα τον οδοντιατρο μου (ο οποιος εξαρχης μου ειχε συστησει την αγορα μιας ηλεκτρικης καλης, αν ημουν προσεκτικος στο χειρισμο) ο οποιος διαπιστωσε οτι σε 2 δοντια ειχαν υποχωρησει τα ουλα (λογω τραυματισμου απο την ηλεκτρικη βουρτσα) και πλεον απο τοτε ξαναγυρισα στο παραδοσιακο βουρτσακι και οδοντοπαστες Sensodyne αυτη που ειναι Pro relief και υποτιθεται οτι κλεινει και τα εκτεθημενα "σωληναρια" των δοντιων για να αποφευγεται η ευαισθησια στο κρυο.

Αλλα η "ζημια" εχει γινει :shock:

υπερβολικο μου φαίνεται , ίσα ίσα που η oral-b έχει αισθητήρα πίεσης , με την απλή οδοντοβουρτσα πιο πολύ πίεση ασκουσα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...