Orfeus Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Ευχαριστω για τις απαντησεις,γιατι και γω νομισα οτι κατι εχει!Λεω τοσο γκαντεμης ειμαι να μου σκασε χαλασμενο πραγμα?
pOLoS Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 και γω στην αρχή νόμιζα ότι έχει πρόβλημα , στη σελίδα του προϊόντος στο amazon έχει video για το πως να τη χρησιμοποιείς
Salvation81 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Παιδες ανταπτορακια απο που πηρατε ? Επισης δεν απαντησε κανεις αλλα η 5000 τα αξιζει τα λεφτα της ?
pOLoS Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Σας δώσανε Tracking nr. ??? Γιατι εμενα στις supersaver απλα αναφέρουν οτι εχει απεσταλει κ ποτε αναμένεται να φτάσει! στις παραγγελίες σου δεν εχει το κουμπί "Trak your Package" ; Παιδες ανταπτορακια απο που πηρατε ? Επισης δεν απαντησε κανεις αλλα η 5000 τα αξιζει τα λεφτα της ? αντάπτορες έχει στο amazon και στο ebay με 0,50-1 ευρώ , και πουλάνε και σε μαγαζιά με ηλεκτρολογικά κάπου στο 1 ευρώ τις διαφορές που έχει η 5000 με την 1000 μπορείς να τις δεις εδώ http://www.oralb.com/products/electric-toothbrush/ η 5000 έχει παραπάνω sensitive mode (το οποίο απλά ρίχνει τις στροφές που δουλεύει) polish mode για λευκανση (το οποίο από ότι έχω καταλάβει αυξομιώνει την ένταση κατα το βουρτσισμα) έχει οθονη με διαφορες ενδείξεις και μια extra wireless οθονη για να σου δειχει χρόνο κτλ στο amazon την έχει σε καλή σχετικά τιμή, αν σου χρειαζονται τα παραπανω παρε την , για μενα η 1000 ειναι αρκετη
GeorgT. Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις παραγγελίες σου δεν εχει το κουμπί "Trak your Package" ; οχι στις supersaver αποστολές εμενα εχει πάντα: No tracking information Some dispatching methods, such as Standard International, are not trackable. διαφορετικά δε θα ρωτούσα καν
pOLoS Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 κοίταξα στο ιστορικό των παραγγελιών, και μου τα είχανε στείλει και εμένα με royal mail χωρίς tracking number μάλλον αναλόγως το μέγεθος και την αξία του προϊόντος στέλνουν με διαφορετικό τρόπο
GeorgT. Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Ηρθε κ εμένα αλλα τα ελτα σιγα μην μου τη δίνανε τοσο εύκολα! Επιστρέφουμε σπιτι Δευτερα κ βρίσκουμε μια ειδοποίηση που ενας θεος ξερει τη ημερομηνία άφιξης είχε (παμε να ρωτήσουμε για την ημερομηνία κ μας λενε οτι ηρθε αλλα θα το πάρουμε την επόμενη μερα μετα της 10:00, οπως κ ειναι η κλασσικη διαδικασια, οπότε παω σημερα 10 κ κατι!! Περιμένω σειρά κ μου λενε αα δεν ήρθαν τα σημερινα γιατι χάλασε το αυτοκίνητο!! Κανω μια μικρη φασαρία κ φευγω! Περνω τις 11:00 τηλ κ μου λενε οτι ηρθαν τα σημερινά δέματα κ οτι μπορω να περάσω! Ξαναπάω, κανουν οτι ψάχνουν κ μου λενε οτι το δικο μου δεν το έφερε κ οτι δεν μπορούν να κάνουν αυτοι τίποτα!!! Τεσπα μετα απο καμια 3-4 τηλεφ. βρήκα κ τον ταχυδρόμο στο τηλ. κ αυτος μου ελεγε οτι είναι στο ταχυδρομείο κ στο ταχυδρομειο με λενε οτι το εχει ο ταχυδρόμος!! Ελλας 2011!!!
pOLoS Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 είναι να μη μπλέξεις με το ταχυδρομείο πριν 4-5 χρονία περίμενα ένα δέμα πάνω από 2 μήνες
louben Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Παιδια και εγω τους τελευταιους 2-3 μηνες εχω φοβερα προβληματα με τις παραδοσεις του ΑΜΑΖΟΝ απο τα ελληνικα ταχυδρομεια.Ειναι γενικο το κακο μαλλον....
teodor_ch Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 υπόψιν ότι ΜΟΝΟ σε περιπτώσεις υπερβολικής βαρεμάρας οι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες καθαρίζουν καλύτερα σχεδόν όλα τα οδοντιατρικά βιβλία το γράφουν! αν κάποιος έχει την υπομονή να βουρτσίζει 2-3' σωστά τα δόντια του έχει ΠΟΛΥ καλύτερο αποτέλεσμα απο οποιαδήποτε ηλεκτρική ρωτήστε και τον οδοντίατρό σας
kanari Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 υπόψιν ότι ΜΟΝΟ σε περιπτώσεις υπερβολικής βαρεμάρας οι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες καθαρίζουν καλύτερα σχεδόν όλα τα οδοντιατρικά βιβλία το γράφουν! αν κάποιος έχει την υπομονή να βουρτσίζει 2-3' σωστά τα δόντια του έχει ΠΟΛΥ καλύτερο αποτέλεσμα απο οποιαδήποτε ηλεκτρική ρωτήστε και τον οδοντίατρό σας Όπως είναι γνωστό η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα απευθύνεται σε άτομα με μειωμένη ικανότητα χειρισμού όπως ηλικιωμένοι και άτομα με αναπηρία,σε άτομα με οδοντοστοιχίες με σιδεράκια και δεν είναι για μακροχρόνια χρήση γιατί μπορεί να κάνει ζημιά στα ούλα και στα δόντια.
papars Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Υπάρχει κάποια αναφορά για αυτά που γράφετε; Χρησιμοποιώ ηλεκτρική πάνω από 15 χρόνια, 2 φορές την ημέρα τουλάχιστον. Του παιδιού μου η οδοντίατρος δεν έχει πρόβλημα και μάλιστα το βρήκαμε και παιχνίδι γιατί με την κλασσική δεν βούρτσιζε με τίποτα τα δόντια του. Και μια και γράφω, πάλι έχει 50% το Amazon.
teodor_ch Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Υπάρχει κάποια αναφορά για αυτά που γράφετε; Χρησιμοποιώ ηλεκτρική πάνω από 15 χρόνια, 2 φορές την ημέρα τουλάχιστον. Του παιδιού μου η οδοντίατρος δεν έχει πρόβλημα και μάλιστα το βρήκαμε και παιχνίδι γιατί με την κλασσική δεν βούρτσιζε με τίποτα τα δόντια του. Και μια και γράφω, πάλι έχει 50% το Amazon. μόνο σε αυτές τις περιπτώσεις συνίσταται γιατί απο το τίποτα καλύτερα το κάτι! Εγώ ασχέτου επαγγέλματος, το διάβασα και στο στρατό στο οδοντιατρείο σε ένα βιβλίο του οδοντιάτρου. Αν η οδοντίατρος σας είναι έμπιστη ρωτήστε την ίδια. Ειδάλλως πάρτε μία γνώμη απο κάποιο συνάδελφό της. Προσωπικά δε γνωρίζω κάποια αξιόπιστη πηγή στο νετ, λογικά με λίγο ψάξιμο κάτι μπορεί να βρείς. Προσοχή όμως στο marketing απο εταιρίες τύπου oral-b
ipal Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 και εγω 5+ χρονια oralb. η οδοντιατρος -παλιας σχολης- λεει καλυτερα κλασσικη. (στην αρχη μου λεει: μπραβο δεν εχεις πετρα. της λεω εχω ηλεκτρικη... μου λεει "εγω δε τις εμπιστευομαι"). μαλλον με την ιδια λογικη που δεν βαζουν φθοριο στο νερο στην ελλαδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα