Προς το περιεχόμενο

Oral-B Professional Care 1000 32 ευρω amazon.co.uk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τέλεια γιατι έχω ενα ακόμα ανταπτορα για αγγλικες μπριζες αλλα παραξενευτικα απο την φωτο που μοιάζει με την κλασσική ευρωπαϊκή!

Οπότε στο ταπεινό μού μυαλό σκέφτηκα κλασική αγγλική δε είναι, απο την δικιά μάς είναι πιο μικρη!! What the f*ck!!

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τέλεια γιατι έχω ενα ακόμα ανταπτορα για αγγλικες μπριζες αλλα παραξενευτικα απο την φωτο που μοιάζει με την κλασσική ευρωπαϊκή!Οπότε στο ταπεινό μού μυαλό σκέφτηκα κλασική αγγλική δε είναι, απο την δικιά μάς είναι πιο μικρη!! What the f*ck!!

στην αρχή νόμιζα ότι είχε πρόβλημα και προσπαθούσα να τη βάλω στη μπρίζα

Μου ρθε ειδοποιητήριο . Αύριο θα πάω να την πάρω :-D

ups και γενική ταχυδρομική ;

Δημοσ.

εμένα όλο έρχονται από dhl+γενική ταχυδρομική τους οποίους αν δε πάρω τηλ περνάει καμία βδομάδα μέχρι να με πάρουν τηλ

Δημοσ.

Τέλεια γιατι έχω ενα ακόμα ανταπτορα για αγγλικες μπριζες αλλα παραξενευτικα απο την φωτο που μοιάζει με την κλασσική ευρωπαϊκή!

Οπότε στο ταπεινό μού μυαλό σκέφτηκα κλασική αγγλική δε είναι, απο την δικιά μάς είναι πιο μικρη!! What the f*ck!!

δεν είναι ο κλασικός διπολικός ευρωπαϊκός ρευματολήπτης αλλα ο βρετανικός για ξυριστικές μηχανές που χρησιμοποιείται σε ρευματοδότες μπάνιου με ενσωματωμένο μετασχηματιστή απομόνωσης

Ενημερωτικά οι φθηνότερες μη επαναφορτιζόμενες oral-b λειτουργούν και με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες

Δημοσ.

Να καταλάβω Nvel δε ταιριάζει ουτε στη κλασσικη ευρωπαικη μπριζα (Οκ αυτο εννοείτε) ουτε στη κλασσική αγγλική μπριζα??

Δημοσ.

κανονικά είναι φτιαγμένο για αυτό. Οι ευρωπαϊκοί διπολικοί ρευματολήπτες επειδή είναι λίγο μικρότεροι σε διάμετρο (4mm) από τον βρετανικό (5.08mm) και έχουν εύκαμπτους ακροδέκτες μπορούν να μπουν σε βρετανικούς μπάνιου, για το ανάποδο επειδή η διάμετρος του schuko 4.8mm σε απόσταση 19mm ενώ του βρετανικού 5.08mm σε απόσταση 15.88mm θα χρειαστεί λίγο ξεχείλωμα στους ακροδέκτες και ίσως να είναι πολύ σφιχτά λόγω διαμέτρου. Τελικά εξαρτάται από την ελαστικότητα των ακροδεκτών και τις ανοχές του ρευματοδότη schuko που θα χρησιμοποιήσεις.

Στις κλασικές βρετανικές με τους παραλληλόγραμμους ακροδέκτες και τον διακόπτη μάλλον δεν χωρούν (δεν το έχω δοκιμάσει), πάντως τα ευρωπαϊκά διπολικά με λίγη προσοχή, προσπάθεια και ένα κατσαβίδι χωρούν

Δημοσ.

Ποσο καιρό περίπου σας εκανε να ερθει?

Παράγγειλα προηγούμενο ΣΚ κ dispatched το βάλανε κυριακη 11/12 οποτε λογικά απο Δευτερα θα την περιμένω!

(πλησιάζουν γιορτές κ θα έχουν πάρει φωτιά τα ταχ.)

Δημοσ.

κατι λιγοτερο απο πεντε μερες.

οσοι την εχετε, σας κανει ηχο του διλεπτου ή απλα κανει ενα βομβο χ 2

Δημοσ.

Ποσο καιρό περίπου σας εκανε να ερθει?

Παράγγειλα προηγούμενο ΣΚ κ dispatched το βάλανε κυριακη 11/12 οποτε λογικά απο Δευτερα θα την περιμένω!

(πλησιάζουν γιορτές κ θα έχουν πάρει φωτιά τα ταχ.)

τσέκαρε το tracking number για το αν έχει φτάσει ή όχι , πολλές φορές οι εδώ courier αργούν να ειδοποιήσουν

κατι λιγοτερο απο πεντε μερες.

οσοι την εχετε, σας κανει ηχο του διλεπτου ή απλα κανει ενα βομβο χ 2

δεν έχω προσέξει να κάνει ήχο , μπορεί και να κάνει αλλά να μην είναι πολύ δυνατός

κάνει ένα "βόμβο" κάθε 30" και 2-3 στα 2'

Δημοσ.

τσέκαρε το tracking number για το αν έχει φτάσει ή όχι , πολλές φορές οι εδώ courier αργούν να ειδοποιήσουν

δεν έχω προσέξει να κάνει ήχο , μπορεί και να κάνει αλλά να μην είναι πολύ δυνατός

κάνει ένα "βόμβο" κάθε 30" και 2-3 στα 2'

Ναι και εμενα δεν κανει ηχο κανει κατι σαν επανεκινηση :-) στην αρχη νομιζα οτι εχει προβλημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...