Προς το περιεχόμενο

Oral-B Professional Care 1000 32 ευρω amazon.co.uk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

λογικά θέλουμε αντάπτορα για το ρεύμα ε? κανά λινκ?

ναι θέλει αντάπτορα , έχει περίεργη πρίζα , μοιάζει με το δικό μας αλλά είναι πιο μικρό

hwdf77.jpg

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να μπλέξετε με ογκώδεις αντάπτορς.

Παίρνετε ένα απλό αρσενικό φις (0,50 ~ 1,00 €), κόβετε το καλώδιο στην άκρη και συνδέετε το φις.

Ο μόνος λόγος που θα θέλατε να έχετε δύο φις ταυτόχρονα (αγγλικό και ελληνικό) είναι για την περίπτωση επιστροφής του προϊόντος.

Εγώ πάντως σε όλες τις συσκευές που έχω πάρει από το αγγλικό Amazon, κόβω το καλώδιο, βάζω ένα απλό φις και τελειώνω.

Δημοσ.

έχει κάποιος link για τον αντάπτορα απο το αγγλικό amazon για να τον παραγγέλνουμε ταυτόχρονα? (τώρα ή σε άλλη αγορά)

Δημοσ.

έχει κάποιος link για τον αντάπτορα απο το αγγλικό amazon για να τον παραγγέλνουμε ταυτόχρονα? (τώρα ή σε άλλη αγορά)

http://www.amazon.co.uk/mn/search?_encoding=UTF8&x=0&tag=hotukdeals11-21&ie=UTF8&linkCode=ur2&y=0&camp=1634&creative=19450&field-keywords=eu%20adaptor&url=search-alias%3Daps&sprefix=eu%20ad#

Δημοσ.

Έχω μια Colgate actibrush και αυτό που δεν έχει είναι αισθητήρας πίεσης. Είναι αρκετά δυνατή. Τι χάνω που δεν έχει αισθητήρα πίεσης;

Τι θα κερδίσω αν την πετάξω και να πάρω αυτή με 2 λόγια

Τα μεταφορικά πόσα είναι;

Δεν χρειάζεται να μπλέξετε με ογκώδεις αντάπτορς.

Παίρνετε ένα απλό αρσενικό φις (0,50 ~ 1,00 €), κόβετε το καλώδιο στην άκρη και συνδέετε το φις.

Ο μόνος λόγος που θα θέλατε να έχετε δύο φις ταυτόχρονα (αγγλικό και ελληνικό) είναι για την περίπτωση επιστροφής του προϊόντος.

Εγώ πάντως σε όλες τις συσκευές που έχω πάρει από το αγγλικό Amazon, κόβω το καλώδιο, βάζω ένα απλό φις και τελειώνω.

Έτσι χαλάς το μπλεντάρισμα του καλωδίου. Κίνδυνος ηλεκτροπληξίας αν βρεθεί νερό εκεί.

Δημοσ.

Έχω μια Colgate actibrush και αυτό που δεν έχει είναι αισθητήρας πίεσης. Είναι αρκετά δυνατή. Τι χάνω που δεν έχει αισθητήρα πίεσης;

έχει δωρεάν μεταφορικά , ο αισθητήρας πίεσης είναι για να μην ασκείς αρκετή πίεση

Δημοσ.

Kill bill δεν αξιζει παντως να αλλάξεις μονο για τον αισθητήρα πιεσης! Αν διαβασεις τα reviews π.χ στο αμαζον θα δεις να λενε οτι πρεπει να την πατας παρα πολυ για να ανάψει!

Δημοσ.

Έτσι χαλάς το μπλεντάρισμα του καλωδίου. Κίνδυνος ηλεκτροπληξίας αν βρεθεί νερό εκεί.

Εγω παρελαβα σημερα.

πριν ειχα και γω την Colgate actibrush. Κατα βαση μου φανηκε πολυ δυνατοτερη η Oral και το βουρτσακι κινειται σε μεγαλυτερο τοξο.Επισης το λαστιχο της Colgate ειχε γινει κομματια.Αν θες σου αποστελνω ενα αχρησιμοποιητο βουρτσακι που εχω :lol:

Παντως μελετημενη κατασκευη, η οδοντοβουρτσα φορτιζει επαγωγικα για αποφυγη ηλεκτροπληξιας!

Το φις το εκοψα γιατι δεν την εχω στο μπανιο, και θα παιρνω την οδοντοβουρτσα που θα τη σκουπιζω μετα απο καθε χρηση!Αλλα οχι πως με ανταπτορα δε μπορει να παθεις ηλεκτροπληξια.

Επισης αν τη δηλωσεις, αυξανεις την εγγυηση της στα 3 απο 2 χρονια (αν κραταγες το φις)

Δημοσ.

Καλησπερα.Μηπως μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ειναι το sensitive mode που εχει η 2000.Γιατι ενδιαφερομαι να αγορασω μια απο τις δυο.Ευχαριστω .

Δημοσ.

Καλησπερα.Μηπως μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ειναι το sensitive mode που εχει η 2000.Γιατι ενδιαφερομαι να αγορασω μια απο τις δυο.Ευχαριστω .

Το βυσμα που ειχε ειναι ακριβως αυτο που εχει δημοσιευθει στο ποστ 18.Σαν τα δικα μας αλλα μικροτερο.Δεν μας κανει δλδ.

To sensitive mode (με βαση τις οδηγιες χρησεως) ειναι μια επιπλεον ρύθμιση που εχει, ωστε να ευαισθητοποιει ακομη περισσοτερο τον αισθητηρα για να μειωνεις την πιεση.Συνισταται αν εχεις ευαισθητα ουλα, ουλιτιδα ή ματωνουν ευκολα.Τωρα για να μη σου αναβει το σχετικο λαμπακι απλα δεν πρεπει να πιεζεις δυνατα.Φανταζομαι στο sensitive θα αρκει να το ακουμπας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...