Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω το συστημα της υπογραφης μου.

η καρτα γραφικων εχει 2 εξοδους dvi.

υπαρχει δυνατοτητα να δωσω ηχο μεσω hdmi κατευθειαν στην τηλεοραση με καλωδιο dvi to hdmi?

η αναγκαστικα αλλο καλωδιο για ηχο αλλο για εικονα?

βλεπω οτι οι drivers της ATI εχουν εγκαταστησει ενα amd hdmi output αλλα ειναι απενεργοποιημενο, παιζει κανα ρολο αυτο?

Δημοσ.

Nαι φίλε μου μπορείς. Δεν είχε και ένα adaptor μέσα στο πακέτο η vga ? Από την εποχή της 3870 μέχρι σήμερα όσες πέρασαν από τα χέρια μου είχαν. Απλά για να παίξει απο το hdmi επιλέγεις ως συσκευή αναπαραγωγης το amd hdmi output. Θα ενεργοποιηθεί με το που θα συνδέσεις το καλώδιο στην ΤV

Δημοσ.

ω φιλε μου σε ευχαριστω πολυ! με εφτιαξες τωρα! :D

δυστυχως δεν εχω εδω το κουτακι για να δω αν εχει ανταπτορακι αλλα ουτως η αλλως εχω παραγγειλει καλωδιο dvi σε hdmi.

ελπιζω να παιζει και ετσι και να δινει και full hd passthrough (ζηταω πολλα?)

Δημοσ.

Αν δε χρησιμοποιήσεις το ανταπτοράκι που είχε μέσα το κουτί, αλλά κάτι άλλο, τότε ενδέχεται να φας άκυρο σχετικά με το θέμα του ήχου.

Δημοσ.

δυστυχως δεν επαιξε. μαλιστα μολις το συνδεσα μου βγηκε και σχετικο μηνυμα στα windows οτι πρεπει να δωσω απο αλλου ηχο.

το σ/κ θα παω για τις γιορτες σπιτι και θα δω αν εχει ανταπτορακι μεσα η κουτα.

εντυπωση παντως θα μου κανει αν παιξει με το ανταπτορακι και οχι με το καλωδιο.

Δημοσ.

Εμ...

εντυπωση παντως θα μου κανει αν παιξει με το ανταπτορακι και οχι με το καλωδιο.

Τσου, να μη σου κάνει, δεν είναι το ίδιο. Η DVI δεν προβλέπεται να μεταφέρει ήχο, με το ανταπτοράκι που δίνει ο κατασκευαστής γίνεται πατέντα στην αντιστοιχία κάποιων «ελέυθερων» pins της DVI με τα αντίστοιχα του ήχου της HDMI κι έτσι γίνεται η δουλειά. Κάποιο τυχαίο καλώδιο/άλλο ανταπτοράκι δεν το «ξέρουν» αυτό κι αφήνουν την είσοδο ήχου κενή στο HDMI.

Πριν αρκετούς μήνες είχα πουλήσει μια 4850 και την έδινα 60 με το ανταπτοράκι DVI>HDMI της μαμάς και 50 χωρίς (το χρειαζόμουν το ανταπτοράκι) και όχι τυχαία (φυσικά το είχα επισημάνει σε αυτόν που τη πήρε).

Υ.Γ. Αν βρεις το ανταπτοράκι της AMD θα χρειαστείς male-male HDMI καλώδιο.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια ειχε τελικα οντως ανταπτορακι μεσα η συσκευασια της καρτας και παιζει τζετ!

μεχρι και 3d περναει κανονικα στην st30!

σας ευχαριστω παρα πολυ για την φοβερη σας ιδεα!!! :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...