Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα σας. Εδώ και πολύ καιρό αντιμετωπίζω πρόβλημα με το δίκτυο στο σπίτι μου, και ελπίζω να μπορέσετε να μου δώσετε τα φώτα σας να το λύσω.

Ας τα πάρουμε ένα ένα. Έχω σύνδεση ιντερνετ 24αρα με router το thomson TG 585 v7. Τον σταθερό υπολογιστή τον έχω συνδεδεμένο με καλώδιο στο ρουτερ, αλλά έχει και κάρτα ασύρματου δικτύου (μία της usr). Έχω και ένα media player το asus o!play air, που συνδέεται και ασύρματα στο ρουτερ για ραδιο μέσω ιντερνετ και κάποιες άλλες εφαρμογές, αλλά υποτίθεται ότι συνδέεται και στο pc με wi-fi πάντα για media streaming. Και τώρα τελευταία πήρα και ένα smartphone. Τερμα καλωδιωμένος.

Το πρόβλημα τώρα. Το pc συνδέεται κανονικά στο ιντερνετ. Όμως αν το pc είναι αναμμένο τότε καμία ασύρματη συσκευή δεν συνδέεται, δεν βρίσκουν καν το δίκτυο, ενώ αν είναι σβηστό συνδέονται όλες. Αν είμαι συνδεδεμένος ασύρματα στο router και ανοίξω το PC το wifi αποσυνδέεται αυτόματα. Επίσης ίσως και να είναι άσχετο αλλά δεν έχω καταφέρει να κάνω ασύρματο δίκτυο το media player με το pc. Τι τρέχει;

Δημοσ.

τιποτα δε τρεχει φιλε. Ενα gateway δουλευει παντα, για αυτο και τα αλλα δεν εχουν ιντερνετ οταν εισαι καλωδιωμενος. Θες ρουτινγκ για αυτο το σεταπ.

Δημοσ.

Επειδή είμαι ολίγον τι άσχετος, το ρουτινγκ που αναφέρεις είναι μία διαδικασία που γίνεται σχετικά εύκολα ή απαιτεί πολύ εξειδικευμένες γνώσεις; Επιμένω γιατί αν το λύσω το θέμα θα γλιτώσω από τη γκρίνια της γυναίκας μου ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...