insi Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 μια γνωμη .... ποιο απο τα δυο....price per value
ravend Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 αν το είδες στα public λέει μη διαθέσιμο πάντως.
Dr_73 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 αν το είδες στα public λέει μη διαθέσιμο πάντως. Υπάρχει κανείς που να αγόρασε το συγκεκριμένο τηλέφωνο από τη συγκεκριμένη αλυσίδα σε αυτή την τιμή ;;;; Εννοώ φυσικό πρόσωπο όχι ... λογοτεχνικό !!!!!!
ravend Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 εγω δεν προλαβα να κανω παραγγελια,εγραφε μη διαθεσιμο κ επειδη ετυχε να περασω απο το καταστημα κ να ρωτησω μου ειπε το παιδι στο ποστο με τα κινητα πως δεν γνωριζει κατι για την προσφορα.
Dr_73 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 εγω δεν προλαβα να κανω παραγγελια,εγραφε μη διαθεσιμο κ επειδη ετυχε να περασω απο το καταστημα κ να ρωτησω μου ειπε το παιδι στο ποστο με τα κινητα πως δεν γνωριζει κατι για την προσφορα. Που να μην πρόλαβαν υπάρχουν χιλιάδες. ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ;;;;;;;;; Πάντα για φυσικό πρόσωπο όχι ... λογοτεχνικό ή μυθικό ή urban legends ...
kage Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 μηπως να ρωταγες στο ποστ προσφορες που εχουν ανεβασει την προσφορα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα