sculper Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής: 1) Αν έχω apple id ενός φίλου στο iphone μου και κατεβάσω X εφαρμογές, αυτές θα περνιούνται ΚΑΙ στο iphone του φίλου μου? (που έχει το apple id) 2) Αν κάποια στιγμή κάνω δικό μου apple id τις εφαρμογές που είχα στο iphone μου με το apple id του φίλου μου χάνονται? 3) Αν κάνω αναβάθμιση firmware ποιες εφαρμογές σώζονται ? με το id του φίλου μου ή με το id το δικό μου? 4) Σχετικά με icloud…..μπορώ να κάνω login με το id ενός φίλου, και να κατεβάσω κάποιες εφαρμογές που έχει αγοράσει αυτός και μετά να βάλω το δικό μου id και να κατεβάσω τις δικές μου εφαρμογές ….γίνεται??? 5) Αν πουλήσεις ένα iphone τι γίνεται σχετικά με την εγγύηση? Είναι ονομαστική? Η είναι στην συσκευή? Διότι κάπου είχα διαβάσει ότι αν αλλάξει κάτοχος πρέπει να ενημερωθεί η apple! 6) Σχετικά με την μπαταρία …. Μιας και ΔΕΝ αλλάζει… καλύπτεται στο σύνολο της εγγύησης? 7) Αν αγοράσει κάποιος apple care από άλλη χώρα μπορεί να το ενεργοποιήσει σε τηλέφωνο αγορασμένο από Ελλάδα? 8) Υπάρχει τρόπος να έχουμε αναφορά παράδοσης στα sms??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα