Sapounos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Γεια σας. Πρόσφατα αγόρασα μεταχειρισμένη την κάρτα ήχου CREATIVE SOUNDBLASTER XFI-CHAMPION SERIES την παλια με το τηλεκοντρολ.. Ωρίστε και το λινκ.. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16829102014 νομίζω ότι σύνδεσα σωστα την κάρτα με το μπροστινο πανελ.. η θύρα η οπτίκη αναβει κανονικα.. απλά όταν συνδέω το καλώδιο το οπτίκο στην θυρα αυτη και ρυθμιζω τον υπολογιστη στο SPDIF OUT δεν ακουγεται τιποτα. στις ρυθμίσεις ήχου στα windows φαίνεται ότι αποκρίνεται η θύρα κανονικά αλλά δεν βγαίνει ήχος απο τα ηχεία.. μήπως δεν έχω κάνει σωστά τη σύνδεση του μπροστινου πανελ με την καρτα? Δεν ξέρω τι να κάνω..
kostaks3 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 δεν ειμαι εξπερ σε αυτα,αλλα μηπως χρειαζεται καποιος driver?επισης πιστευω εχεις τα υποστηριζομενα OS
Sapounos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 κατέβασα Drivers απο το site της creative για windows 7 64bit οποτε ειμαι μια χαρα απο Drivers.. το καλώδιο ή η υποδοχή AD_EXT σου λεει τίποτα? γιατί τέτοια υποδοχη έχει το panel και η κάρτα για τέτοιου είδους καλώδιο. ευχαριστω
haris013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 απο οσο γνωριζω υπηρχε ενα προβλημα με τους drivers της creative και τα windows 7...δεν ξερω αμα υπαρχει ακομα ομως
Sapounos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 εχω την εντυπωση οτι ο τυπος εβαλε λαθος καλωδιο μεσα. ειναι ιδιο με καλωδιο floppy αυτο κ μαλλον δεν ταιριαζει.. αλλα δεν μπορω να καταλαβω.. το τηλεκοντρολ αποκρινεται κανονικα. μονο η θυρα εχει προβλημα.. τι να πω..
Thanos1972 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Σωστο καλωδιο σου εχει βαλει.εχεις συνδεσει με εκεινο το καλωδιο το front panel που ηρθε μαζι με την καρτα ηχου,με την καρτα ηχου?
Sapounos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 ναι αλλα η μια του μερια δεν μπαινει σωστα.. δεν εχει μια τρυπα την οποια εχει η αλλη μερια.. και επισης η μερια που δεν εχει την τρυπα δεν ταιριαζει σε καμια απο τις 2 υποδοχες.. ουτε της καρτας ουτε του πανελ.. ο μονος τροπος να κανω να δουλεψει το τηλεκοντρολ ειναι να συνδεσω αντιθετα το καλωδιο πανω στο πανελ και στην καρτα..δλδ η κοκκινη λοριδα που υποτιθεται πρεπει να ειναι αριστερα να ειναι δεξια.. μονο ετσι εφαρμοζει και δεν πιάνει επίσης και ολα καρφια της υποδοχης ουτε στο πανελ ουτε στην καρτα.. ελπιζω να καταλαβατε το μερος με την κοκκινη λοριδα..
Sapounos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 μολις διαπιστωσα οτι οι υποδοχες των πανελ κ καρτας ειναι 40 pin ενω του καλωδιου που εχω 34. οποτε η καλυτερη λυση ειναι να βρω ενα καλωδιο 40αρι παλιο απο σκληρο η απο cd-rom να συνδεσω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα