Firebass Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 καλησπερα , ρε παιδια εχω τρελο προβλημα , θελω να παιξω και η αδερφη μου κατεβαζει ολη την ωρα και τσακωνομαστε , και ελεγα να κανω μια μπινια μηπωσ και μπορω να τισ προσασρμοσω τη ταχυτυτα τησ απο το ρουτερ , εχω 1 thomson 585 v7 μηπωσ ξερει κανεισ τπτ ?
isay Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 καλησπερα , ρε παιδια εχω τρελο προβλημα , θελω να παιξω και η αδερφη μου κατεβαζει ολη την ωρα και τσακωνομαστε , και ελεγα να κανω μια μπινια μηπωσ και μπορω να τισ προσασρμοσω τη ταχυτυτα τησ απο το ρουτερ , εχω 1 thomson 585 v7 μηπωσ ξερει κανεισ τπτ ? Με το router που διαθέτεις δεν μπορείς να κάνεις καμία «μπινιά». Ο μόνος τρόπος (εκτός της συνεννόησης που δεν βλέπω να υπάρχει) ειναι να εγκαταστήσεις και στα δυο μηχανήματα το πρόγραμμα netLimiter ( http://www.netlimiter.com/ ) και να ρυθμίσεις το bandwidth στο μισό για κάθε υπολογιστή. Για παράδειγμα αν πιάνετε 14mbps download μπορείς να το ρυθμίσεις σε κάθε υπολογιστή να πιάνει 7mbps, οπότε κάθε ένας θα «στραγγίζει» όση γραμμή του αναλογεί. Βέβαια να ξέρεις, οτι ο εκάστοτε χρήστης μπορεί να το απενεργοποιήσει όποτε θέλει, αλλά αξίζει μια προσπάθεια μπας και επέλθει ειρήνη.
Firebass Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 μαλιστα ευχαριστω πολυ αλλα μαλλον δε θα μπορεσω γιατι πρεπει να μπω κρυφα και να το κανω και δε προκειτε να γινει αυτο ευχαριστω παντοσ
isay Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Η συναίνεση ειναι απαραίτητη. Αν τώρα δεν δέχεται καμία συνεννόηση, κάνε το εξής πολύ απλό πράγμα. Όταν θέλει να κατεβάσει ή να μπει σε ιστοσελίδες (ειδικά αν ειναι facebook/youtube victim), αρχισε και εσύ να κατεβάζεις χρησιμοποιώντας κάποιο download manager (πχ jdownloader με 20 συνδέσεις) και επισης εγκατέστησε και κάνε share κάποιο torrent client. Με αυτό τον τρόπο θα γίνεται συνεχώς μια μάχη αναμεσα στους υπολογιστές για το ποιος θα κατεβαζει, αλλά σίγουρα θα στραγγίζει το bandwidth και σπάνε τα νεύρα και των δύο σας. Στο τέλος είτε θα δαρθείτε, είτε θα συμφωνήσετε να βάλετε το netlimiter
poulinos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 και qos να βαλεις που δεν θυμαμαι αν υποστηριζει το thomson δεν αλλαζει κατι. η μονη λυση ειναι εκ κοινου οπως επισης αν αυτη κατεβαζει να μειωσει τα max connections οπως και το ποσο upload κανει.γιατι πολλες φορες ανεβαζουν full και για αυτο υπαρχουν προβληματα και αλλες φορες τα connections ειναι ρυθμισμενα σε 200-300 που ειναι too much.
rfc Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 εγω σε τετοιες περιπτωσεις.. επειδη το netlimiter ειναι κατι που φαινεται και μπορει να το βγαζει ο καθε χρηστης, επεμβαινω στο tcp/ip stack του εκαστοτε μηχανηματος και δε μπορει να κανει κανεις τπτ........ μονο φορματ.
poulinos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 εγω σε τετοιες περιπτωσεις.. επειδη το netlimiter ειναι κατι που φαινεται και μπορει να το βγαζει ο καθε χρηστης, επεμβαινω στο tcp/ip stack του εκαστοτε μηχανηματος και δε μπορει να κανει κανεις τπτ........ μονο φορματ. ολα αυτα προυποθετουν γνωσεις απο το χρηστη οπως το βασικο προσβαση απο τον χρηστη.και βεβαια αν η αδερφη του δει οτι παει αργα θα αρχισει τα εξαψαλμα μετα Οποτε ας τα μιλησουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα