GeorgT. Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Καλύτερο δεν το λες ακριβός, μιάς κ είναι ο προκατοχος του χ3. Στη πράξη όμως βλέποντας τα specs τούς, στα ίδια νερά κυμαινοντε! Το χ3 έχει το προτέρημα οτι το στήριξε η γερμανική hacking κοινότητα κ ειδη έχουν βγεί πολύ καλές custom roms
tigersgate6 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Τι εξελιξη εχει η παραγγελια σας φιλοι μου ?
Vasilis 07 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Τι εξελιξη εχει η παραγγελια σας φιλοι μου ? Έχει αναφέρθεί ότι το public θέλει 3 εργάσιμες για να επεξεργαστεί τις online παραγγελίες. Άρα από εβδομάδα θα σου πούν τα μαντάτα.
tigersgate6 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Το ρωταω πρωτα γιατι εμενα με πηραν τηλ το μεσημερι για να μου ακυρωσουν την παραγγελια και δε το δεχθηκα σε καμια περιπτωση .... τα ακουσε και ο υπαλληλος που δε μου εφταιγε το παληκαρι αλλα τα πηρα ασχημα ειναι η τριτη φορα που μου το κανουν !!! Τους ειπα πως θα περιμενω απαντηση ως τη Δευτερα .... για να δουμε αν θα αποδειχθει για ακομα μια φορα ποσο Publicαλικο ειναι .....
paylidis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Το ρωταω πρωτα γιατι εμενα με πηραν τηλ το μεσημερι για να μου ακυρωσουν την παραγγελια και δε το δεχθηκα σε καμια περιπτωση .... τα ακουσε και ο υπαλληλος που δε μου εφταιγε το παληκαρι αλλα τα πηρα ασχημα ειναι η τριτη φορα που μου το κανουν !!! Τους ειπα πως θα περιμενω απαντηση ως τη Δευτερα .... για να δουμε αν θα αποδειχθει για ακομα μια φορα ποσο Publicαλικο ειναι ..... hahaha! κλασσικη περίπτωση Public... τι να πεις, ελλαδα...
zacharis1955 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Το ρωταω πρωτα γιατι εμενα με πηραν τηλ το μεσημερι για να μου ακυρωσουν την παραγγελια και δε το δεχθηκα σε καμια περιπτωση .... τα ακουσε και ο υπαλληλος που δε μου εφταιγε το παληκαρι αλλα τα πηρα ασχημα ειναι η τριτη φορα που μου το κανουν !!! Τους ειπα πως θα περιμενω απαντηση ως τη Δευτερα .... για να δουμε αν θα αποδειχθει για ακομα μια φορα ποσο Publicαλικο ειναι ..... Και σε μένα (πάλι κλασσικά) μία από τά ίδια... Τους ξέχεσα ξανά πάρα πολύ άσχημα (όπως το Σεπτέμβριο με τη 37άρα SONY στα 299 Εuro που τελικά όμως μου την έστειλαν) και αυτή τη φορά δεν τόλμησαν (μέχρι τώρα τουλάχιστον) να ακυρώσουν τη παραγγελία... Δέν καίγομαι για το τηλέφωνο αλλά τό έκανα για το γαμώτο... Δέν γίνεται κάθε φορά να κάνουν τα ίδια... Λυπάμαι μόνο για τους υπαλλήλους που τρώνε το βρίσιμο άδικα αλλά δεν γίνεται αλλιώς... Θα δούμε αύριο την εξέλιξη της υπόθεσης στο δεύτερο μέρος της...επίπονης διαδικασίας για αγορές απο τις προσφορές του Public / Multirama...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα