Προς το περιεχόμενο

Motorola Defy MB525--119E

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χμμ, το sar ειναι οντως θέμα. Αν το εχεις με κλειστο 3g κλπ; Συγκριτικά με το 5800 οι τιμές του τι λενε;

Μάλλον είχαν παραπάνω απο 1 τελικά

υ.γ. με τρελαίνει το γεγονός οτι ειναι αδιάβροχο! :mrgreen:

Μονο αδιαβροχο δεν ειναι... Μετα απο νερο 9/10 ΧΑΛΑΝΕ (το ακουστικο τους) το DEFY+ ειναι πιστοποιημένο αδιαβροχο.. αυτο οχι! Ειναι "ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ"

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θα ρίξω άκυρο, δεν παίρνω ψησταριά...

Άντε κάποιος άλλος τυχερός ας το τσιμπήσει...

Αν ήταν να δώσω 119 για motorola θα προτιμούσα με τα 2πλασια να πάρω το 2πύρηνο LG.

Δημοσ.

Αν ήταν να δώσω 119 για motorola θα προτιμούσα με τα 2πλασια να πάρω το 2πύρηνο LG.

και με τα τετραπλασια παιρνεις Iphone...ειναι λογικη τωρα αυτη?! Απορω τοσα λεφτα εχετε ολοι μονο εγω δεν εχω!!!

Δημοσ.

ή δεν δίνω τίποτα και κρατάω το 5800 που δεν θέλει και κάθε μέρα φόρτισμα, παρα τα χρόνια του...

@touristas1985: Εστειλα ηδη ακύρωση, αν θες πάντως κάλεσε τους και ζητα το (αν γινεται)

Δημοσ.

και με τα τετραπλασια παιρνεις Iphone...ειναι λογικη τωρα αυτη?! Απορω τοσα λεφτα εχετε ολοι μονο εγω δεν εχω!!!

Είδες να προτείνω Iphone ? Εκτός και αν η διαφορά των 131 ευρώ είναι κοντά με τα 541 της διαφοράς του Iphone το οποίο είναι και κατώτερο του LG (για το 4 μιλάω).

Επειδή λοιπόν δεν έχουμε τόσα λεφτά τουρίστα γι αυτό ψαχνόμαστε. Επαναλαμβάνω αν ήθελα τώρα κινητό θα έδινα 250 για το LG (των 500) παρά 119 για την πλαστικούρα Motorola.

Δημοσ.

παιδιά ηρεμία, δε χρειάζεται να αρπάζεστε...αφήστε που οι προσφορές έκαναν φτερά...χαχαααα

Και οι δύο ήταν πολύ καλές προσφορές για το target group τους...Τώρα καθένας όσα διαθέτει αγοράζει...

Δημοσ.

παιδιά ηρεμία, δε χρειάζεται να αρπάζεστε...αφήστε που οι προσφορές έκαναν φτερά...χαχαααα

Και οι δύο ήταν πολύ καλές προσφορές για το target group τους...Τώρα καθένας όσα διαθέτει αγοράζει...

ποια ηταν καλυτερη value for money μεταξυ των 2?

Δημοσ.

ποια ηταν καλυτερη value for money μεταξυ των 2?

βάσει τιμής, το μοτορόλα γιατί με 120€ δεν παίρνεις τίποτα αντίστοιχο και επιπλέον σε άλλα μαγαζιά έχει 240€, μισή τιμή δηλαδή...

βάσει specs το lg 2x γιατί κακά τα ψέματα το κινητό είναι στην top κατηγορία αλλά πλέον κοστίζει ~300€ σε άλλα μαγαζιά (-50€ ήταν το public)...και κάποτε είχε 500-600€,

ακόμα και στα 300€ το θεωρώ vfm.

Δημοσ.

Προσωπικη μου γνωμη αν θελεις κατι φθηνο πας σε android αλλιως αν ειναι να δωσεις 300 και πανω σε iphone εστω και μεταχειρισμενο..

Δημοσ.

Προσωπικη μου γνωμη αν θελεις κατι φθηνο πας σε android αλλιως αν ειναι να δωσεις 300 και πανω σε iphone εστω και μεταχειρισμενο..

... εδω μιλαμε για αλλες τιμες ομως..

ΠΟΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ IPHONE δεν θα εχει 119€!!!!!!!!! ουτε 250!!

Δημοσ.

Το ξερω δεν συγκρίνεται με το ντεφι αλλα αν θελετε σουπερ φθηνό android κ εχετε κάποιων γνωστό Γερμανια, χτυπήστε το Huawei Ideos X3 για 100 ευρα + 10.5 ευρα να σας το στείλει καποιως συστημένο-ασφαλισμενω με D. Post!!

Τελος του περνάτε κ την supertoast v.1 με τις δυο updates κ στρώνει το κινητό (φτανει 748 Mghz ο cpu απο τα 600 μαμα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...