mainboardER Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 λεπον παιδια εχω παραγκιλει το νεο ν απο τη vodafone που πιθανον και να αργισουν να το φερουν λετε να ακυροσω την παραγκελια και να παω για το optimus; παντως απο spec δεν τιθεται κανενα θεμα συγκρισης http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3598&idPhone2=4122
ipal Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 λεπον παιδια εχω παραγκιλει το νεο ν απο τη vodafone που πιθανον και να αργισουν να το φερουν λετε να ακυροσω την παραγκελια και να παω για το optimus; Αν το βρεις πες και σε μας. το κινητο αυτο ειναι παντου και πουθενα...
alimentas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 λεπον παιδια εχω παραγκιλει το νεο ν απο τη vodafone που πιθανον και να αργισουν να το φερουν λετε να ακυροσω την παραγκελια και να παω για το optimus; παντως απο spec δεν τιθεται κανενα θεμα συγκρισης http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3598&idPhone2=4122 το optimus δεν υπαρχει φιλε.σκεψου οτι εκανα παραγγελια με το που βγηκε η προσφορα στα public και μου την ακυρωσαν.εγω θα περιμενω τωρα στις γιορτες θα πεσουν οι τιμες
mainboardER Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 sorry δεν διαβασα καλα το νημα απο amazon ισος;
Vasilis 07 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Πέρασα σήμερα από Κωτσό. Ο υπάλληλος δεν ήξερε τίποτα για αναμενόμενη πτώση της τιμής. Μου είπε μέσα της εβδομάδας να ξαναπεράσω που θα ξέρει. Ίδωμεν.
blacksuede Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 για την ιστορία σήμερα το πρωι ξανανέβηκε στη σελίδα τοθ public σε περιορισμένη διαθεσιμότητα, τώρα βέβαια είναι και πάλι εξαντλημένο
ipal Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 για την ιστορία σήμερα το πρωι ξανανέβηκε στη σελίδα τοθ public σε περιορισμένη διαθεσιμότητα, τώρα βέβαια είναι και πάλι εξαντλημένο μαλλον εδωσαν οσα εκθεσιακα ξέμειναν που δε πήραμε
touristas1985 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 ακυρο για το αμαζον ηθελα να γραψω...καθε τοσο βγαζει μερικα κομματα στις 199 λιρες αλλα εγω δεν εχω βγαλει ακρη ακομα γιατι δεν ξερουν ποτε θα τα στειλουν γκρρρ
asemnos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Πάνω που ήμουν πριζομένος να πάρω το X5 Ideos σκέφτομαι να περιμένω λίγο να πάει στα 250 πάλι.. Τί προτείνετε να κάνω?
touristas1985 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 αν εχεις υπομονη να σου ερθει μπορεις να το παρεις απο το αμαζον βγαινει περιπου 240 ευρω
asemnos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δε θέλω να χάσω την εγγύηση ρε γαμώτο.. Γενικά είμαι αρκετά γκαντέμης σε τέτοια θέματα. Μάλλον θα περιμένω να πέσει, ελπίζω μέσα στην επόμενη βδομάδα να έχουν ξεκινήσει οι προσφορές. Αν πάλι δεν κρατηθώ, και το Χ5 πολύ καλό είναι - ειδικά για τα λεφτά που ζητάει. Τρομερό δίλημμα
touristas1985 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε αρχικά πως οι όροι τις εγγύησης που καλύπτει η αντιπροσωπείας διαφέρουν σύμφωνα με το νομικό πλαίσιο που διέπει την εκάστοτε χώρα. Η LG Hellas καλύπτει συσκευές που έχουν αγοραστεί από το εξωτερικό εφόσον αυτές εισάγονται και από την Ελληνική αντιπροσωπεία και δεν φέρουν διαφοροποιήσεις στο υλικολογισμικό τους εν σχέσει με αυτές που εισάγει η Ελληνική αντιπροσωπεία. Η απαντηση που πηρα απο την LG. Αρα λογικα η εγγυηση ισχυει αφου το προιον εισαγεται ακριβως το ιδιο στην Ελλαδα
asemnos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Όντως η λογική λέει οτι καλύπτεται, αν και αφήνουν ενα παραθυράκι ανοιχτό με την πρώτη πρόταση..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα