Salvation81 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Τι να πω, η εχεις περιεργη αντιληψη των πραγματων η δουλευεις και εσυ σε καποια αλυσιδα και εχεις κανει αυτο που εκαναν και εκεινοι Οπως και να εχει δεν χαλιεμαι, εν οψει χριστουγεννων θα το σκοτωσουν και αλλοι, αυτο που με χαλασε ειναι η κοροιδια...249ε και Εκθεσιακο......Ε οχι, απλα τραγικο και Μονο στην Ελλαδα.
ipal Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Και εμενα μου ειπαν δεν ειναι προσφορα. Ξεστοκαρισμα ειναι και παιζει ηδη κατι μερες. Εριξαν την τιμη να φυγουν αυτα τα 2-3 που ειχαν. Απλα δεν ανεβηκε εγκαιρως εδω. Το εβαλαν μετα το πλαισιο, και τα σφραγισμενα εκει που ρωτησα τελειωσαν προχτες.
vdanasto Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δεν δουλεύω σε καμία αλυσίδα, ούτε έχω κάνει αυτό που έκαναν οι "απαίσιοι" υπάλληλοι, απλά θεωρώ ότι εφόσον δουλεύεις σε μία επιχείρηση φυσικά και πρέπει να επωφελείσαι από τις προσφορές που βγάζει. Τις πληρώνεις κανονικά όπως και ο υπόλοιπος κόσμος, γιατί να θεωρείσαι αγοραστής δεύτερης κατηγορίας; Είναι καλύτεροι οι πελάτες που εμφανίζονται μια φορά το χρόνο για να αγοράσουν την προσφορά που είδαν στη διαφήμιση; Πίστεψέ με, έχω και εγώ αγοράσει πολλές από τις προσφορές που βγαίνουν εδώ στο φορουμ, αλλά ποτέ δεν έχω κατηγορήσει τον οποιονδήποτε υπάλληλο επειδή δεν πρόλαβα.
Salvation81 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Εσυ σαν αγοραστης οπως λες το θεωρεις σωστο, εγω σαν αγοραστης το θεωρω λαθος....Ειδικα οταν παιρνω τηλεφωνο, μου λενε ειναι σφραγισμενα και οταν φτανω εκει να μου λενε οτι ειναι ολα εκθεσιακα και οτι τα σφραγισμενα τα πηραν οι ιδιοι......
vdanasto Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Εσυ σαν αγοραστης οπως λες το θεωρεις σωστο, εγω σαν αγοραστης το θεωρω λαθος....Ειδικα οταν παιρνω τηλεφωνο, μου λενε ειναι σφραγισμενα και οταν φτανω εκει να μου λενε οτι ειναι ολα εκθεσιακα και οτι τα σφραγισμενα τα πηραν οι ιδιοι...... Στο συγκεκριμένο που λες έχεις δίκιο, δεν ξέρω αν το έχεις ήδη αναφέρει και δεν το πρόσεξα.
Konstantin77 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Και εμενα μου ειπαν δεν ειναι προσφορα. Ξεστοκαρισμα ειναι και παιζει ηδη κατι μερες. Εριξαν την τιμη να φυγουν αυτα τα 2-3 που ειχαν. Απλα δεν ανεβηκε εγκαιρως εδω. Το εβαλαν μετα το πλαισιο, και τα σφραγισμενα εκει που ρωτησα τελειωσαν προχτες. χέ....αι με το ξεστοκάρισμα, οταν ειχε το πλαισιο 249 για μια μερα το lg, πηγα τη Δευτερα στο καταστημα που δεν το ξεραμε οτι ειχε ληξη, και οταν ρωτησα αν εχουν μου ειπε βεβαιως, και ειχε πολλα... Αλλά η τιμη ηταν παλι στο Θεό. ποσο ξεστοκαρισμα ηταν αυτό; βεβαια να σου πω την αληθεια καταλαβα μετα τι εγινε. το κινητο το βαλαν 249 γιατι τοσο ηταν η τιμη του και διναν και δωρο το blue ray που στο χρεωναν έμμεσα και ειχε γινει λαθος. εξου και η τιμη 379... 249+120...βεβαια δεν το παραδεχτηκαν ποτέ. ειπαν πως δεν ηταν ποτε σε προσφορά!
pge-3- Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Λέτε ρε παιδια αυτες τις μερες να πεσει ξανα το κινητο στα 249 και να το παρει και τοσος αλλος κοσμος που το περιμενει και δε θελει να δωσει τα 399?
ipal Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Για να παιζει παντου ακομα και αγγλια εχει πεσει σημα απ την LG. Μπας και δε παρει ΙCS? H´ βαρεθηκαν στην LG τη γκρινια για τα bugs... Στο public/multi οντως δεν εχει στοκ. Το ειδα στο pc τους.
Salvation81 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Λέτε ρε παιδια αυτες τις μερες να πεσει ξανα το κινητο στα 249 και να το παρει και τοσος αλλος κοσμος που το περιμενει και δε θελει να δωσει τα 399? Ποια 399ε ? Ολοι 300-303ε το εχουν τωρα.....
ipal Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Λέτε ρε παιδια αυτες τις μερες να πεσει ξανα το κινητο στα 249 και να το παρει και τοσος αλλος κοσμος που το περιμενει και δε θελει να δωσει τα 399? 300 εχει στο skroutz.
Chief90 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Για να παιζει παντου ακομα και αγγλια εχει πεσει σημα απ την LG. Μπας και δε παρει ΙCS? H´ βαρεθηκαν στην LG τη γκρινια για τα bugs... Στο public/multi οντως δεν εχει στοκ. Το ειδα στο pc τους. ανακοινώθηκε απο την lg οτι θα το πάρει .(και μάλιστα νομίζω αυτην την εβδομάδα θα βγάλουν χρονοδιαγραμμα). εγω πάντως το τσίμπησα στα 300 πριν απο μια εβδομάδα
ipal Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 ανακοινώθηκε απο την lg οτι θα το πάρει .(και μάλιστα νομίζω αυτην την εβδομάδα θα βγάλουν χρονοδιαγραμμα). εγω πάντως το τσίμπησα στα 300 πριν απο μια εβδομάδα Το εχουμε πει αυτο. Αλλα δε σου εχει κανει και συμβολαιο. Και αλλες φορες και η LG & η Samsung εχουν ταξει και ...δεν. Απλα λεω για να βιαζεται πανευρωπαικα να τα σουταρει...
runner69 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Το εχουμε πει αυτο. Αλλα δε σου εχει κανει και συμβολαιο. Και αλλες φορες και η LG & η Samsung εχουν ταξει και ...δεν. Απλα λεω για να βιαζεται πανευρωπαικα να τα σουταρει... Αν δεν θελει να πατωσει μελλοντικα θα τηρησει αυτο που βγηκε και ανακοινωσε.
pge-3- Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 300 εχει στο skroutz. λες να περιμενω τωρα στις γιορτες μην προκυψει καμια καινουρια προσφορα,αλλιως να το παρω αργοτερα απο το σκρουτζ?
Salvation81 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Εδω δεν πατωνουν απλα καταστηματα με την τραγικη τους υποστηριξη και κολπακια με τις πωλησεις και θα πατωσει η LG ? Για καποιο λογο τα σκοτωνουν, θα δειξει συντομα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα