coyote2 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Σαν κάτοχος, σε φωτεινότητα ρίχνει σε όλες, ακόμα και στις sAMOLED. Στα χρώματα κτλ όχι, και έχω και ένα παράπονο με το UI της LG σε σχέση με τα Sense, TouchWiz κτλ, αλλά ελπίζω να το διορθώσουν με το Παγωτό. είναι όντως καλό. το έχω δει κι εγω. Καiει λιγότερο? ΤΟ σαρ γιατί δε το έχουν προσέξει....
Salvation81 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Λοιπον περασα απο Multirama και η κατασταση ειναι Τραγικη.. 1) Τα ολιγα σφραγισμενα Optimus 2X "απορροφηθηκαν" απο οσους δουλευουν στα Multirama (Ακομα δεν καταλαβαινω γιατι δεν το εχουν απαγορεψει αυτο σε περιπτωση προσφορων). 2) Ολα τα υπολοιπα ειναι Εκθεσιακα που σημαινει πως τα εχουν πιασει ενας θεος ξερει ποσοι και εχουν δουλεψει και αρκετες ωρες (βασικα μερες ολοκληρες δουλευουν συνεχομενα).... Οπως ειναι λογικο σηκωθηκα και εφυγα, δεν σκοπευω να δωσω 249ε για εκθεσιακο οταν 300ε κανει καινουργιο και οταν θα τα σκοτωσουν σιγουρα και αλλοι.
privateer Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Εγω δε του εδωσα καν σημασια στα 400, αλλα ειναι 9mm, η πιο φωτεινη gorilla, και θα παρει και ICS. Δυο μειον: η 530 gpu και τα 2gb internal. την πιο φωτεινη οθονη εχει το Nokia 701 με gorllia glass και αυτο φυσικα
coyote2 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Λοιπον περασα απο Multirama και η κατασταση ειναι Τραγικη.. 1) Τα ολιγα σφραγισμενα Optimus 2X "απορροφηθηκαν" απο οσους δουλευουν στα Multirama (Ακομα δεν καταλαβαινω γιατι δεν το εχουν απαγορεψει αυτο σε περιπτωση προσφορων). 2) Ολα τα υπολοιπα ειναι Εκθεσιακα που σημαινει πως τα εχουν πιασει ενας θεος ξερει ποσοι και εχουν δουλεψει και αρκετες ωρες (βασικα μερες ολοκληρες δουλευουν συνεχομενα).... Οπως ειναι λογικο σηκωθηκα και εφυγα, δεν σκοπευω να δωσω 249ε για εκθεσιακο οταν 300ε κανει καινουργιο και οταν θα τα σκοτωσουν σιγουρα και αλλοι. που το ξέρεις ότι τα πηραν υπάλληλοι?
Salvation81 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Μου το ειπαν οι ιδιοι οταν ζητησα σφραγισμενο.....
vdanasto Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Λοιπον περασα απο Multirama και η κατασταση ειναι Τραγικη.. 1) Τα ολιγα σφραγισμενα Optimus 2X "απορροφηθηκαν" απο οσους δουλευουν στα Multirama (Ακομα δεν καταλαβαινω γιατι δεν το εχουν απαγορεψει αυτο σε περιπτωση προσφορων). 2) Ολα τα υπολοιπα ειναι Εκθεσιακα που σημαινει πως τα εχουν πιασει ενας θεος ξερει ποσοι και εχουν δουλεψει και αρκετες ωρες (βασικα μερες ολοκληρες δουλευουν συνεχομενα).... Οπως ειναι λογικο σηκωθηκα και εφυγα, δεν σκοπευω να δωσω 249ε για εκθεσιακο οταν 300ε κανει καινουργιο και οταν θα τα σκοτωσουν σιγουρα και αλλοι. Γιατί να απαγορέψουν στους υπαλλήλους να αγοράζουν τις προσφορές; Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου.
Salvation81 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Γιατι φιλε μου ο υπαλληλος μαθαινει για την προσφορα μερες πριν ανακοινωθει........Αυτο και μονο αρκει στο γιατι που ρωτησες. Ειναι σαν τους διαγωνισμους που γινονται που λενε στα μικρα γραμματα οτι Εξαιρουνται ατομα που δουλευουν για τις εμπλεκομενες εταιρειες...Δεν διαφερει σε κατι αυτο.
ipal Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Ρε guys αυτο ειναι μυθος. Απο αλλο μαγαζι μου εχει πει υπαλληλος οτι τους σκανε ολη μερα ατομα με "περιεργα" κινητα για πουλημα. Μου λεει γιατι να παρω π.χ το galaxy οταν πηρα iphone4 με 100€ ?
Salvation81 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Ποιο ειναι μυθος φιλε ? Γινε πιο συγκεκριμενος........ Αν εννοεις το οτι τα παιρνουν μεταξυ τους τι να πω....Λες να ειναι τυχαιο που μου ειπαν πως τα 2-3 σφραγισμενα που ειχαν τα προλαβαν οι ιδιοι και πως σε ολες τις αποθηκες καταστηματων υπαρχει μονο 1 κομματι διαθεσιμο ?
vdanasto Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δεν είναι απαραίτητο ότι ο υπάλληλος θα το μάθει μέρες πριν, μπορεί να το μάθει την τελευταία στιγμή. Αλλά και πάλι, έχει κάθε δικαίωμα να αγοράσει το προϊόν της προσφοράς. Και όχι, δεν δουλεύω στα Multirama, απλά δεν συμφωνώ με το σκεπτικό σου .
Salvation81 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Επειδη πολυ παλια δουλευα σε τετοια εταρεια τα Fax με τις προσφορες δεν εφταναν τελευταια στιγμη αλλα τουλαχιστον 2 μερες πριν..........Συμφωνεις δεν συμφωνεις με το σκεπτικο μου αυτο θα επρεπε να ισχυει......Εξαλλου η εταιρεια βγαζει ενα προιον σε προσφορα για να προσελκυσει κοσμο και οχι για να τα παρουν οσοι δουλευουν εκει.
vdanasto Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Στην περίπτωση που τυγχάνει να θέλεις να αγοράσεις το προϊόν αυτό τις ημέρες της προσφοράς, η εταιρεία θεωρείς ότι πρέπει να σου απαγορεύσει να το αγοράσεις ή πρέπει να σε τιμολογήσει με την παλιά τιμή διότι η προσφορά αφορά μόνο για τους πελάτες; Σου ακούγεται λογικό ή δίκαιο;
ipal Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Ποιο ειναι μυθος φιλε ? Γινε πιο συγκεκριμενος........ Αν εννοεις το οτι τα παιρνουν μεταξυ τους τι να πω....Λες να ειναι τυχαιο που μου ειπαν πως τα 2-3 σφραγισμενα που ειχαν τα προλαβαν οι ιδιοι και πως σε ολες τις αποθηκες καταστηματων υπαρχει μονο 1 κομματι διαθεσιμο ? Αν σου ειπε οτι τα πηρε, πιστευω πλακα εκανε. πηγαινε στο προισταμενο και πες το. Εμενα μου ειπαν οτι τα 249 ειναι λογω τελος στοκ. Δεν ειχαν ποτε στοκ. Και τα 2 που ειχαν πολλα ειναι. Αφου δε παει καλα η αλυσιδα. Οπως και το GS+ που θα μπει στα 270 απο δευτερα. Δε ξερω ποσο το εχουν τωρα. Και περσι π.χ. σε προσφορα με ΤV στο Πλαισιο οι υπαλληλοι χαμπαρι για την προσφορα. Και τα ipad απο mediamarkt ατομα απο forum τα σηκωσαν για πουλημα. Ενάς πηρε 8! Ο υπαλληλος μου ειπε τοτε οτι 8α παρει το εκθεσιακο, οταν τελειωσει το στοκ, με λιγη επιπλεον εκπτωση. και θα το στειλει μετα για αντικατασταση με καινουργιο. Και δεν ειναι καμμια τρελη προσφορα, 230 το ειχε & στο amazon.
Salvation81 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Με την δικια σου λογικη πρεπει να αφηνουν τους υπαλληλους να παιρνουν μερους και σε διαγωνισμους, κατι που δεν ισχυει........... Εξαλλου οι υπαλληλοι εχουν ουτως η αλλιως καποια εκπτωση στα προιοντα οποτε ποιος ο λογος να περιμενουν την προσφορα ? Να μου πεις πως θα υπηρχαν 20-30 κομματια σε καθε καταστημα να σου πω οκ ας παρουν και τα 5 οι υπαλληλοι, δεν το θεωρω κακο. Οταν ομως υπαρχουν 3 σφραγισμενα σε καθε καταστημα και τα παιρνουν εκεινοι τοτε τι ? Θεωρεις λογικο μια προσφορα να ισχυει μονο για εκθεσιακα κομματια ? Τοτε τι σοι προσφορα ειναι ? Ipal 2 υπαλληλοι μου το ειπαν και ο υπευθυνος ηταν διπλα μας......Αστο, αυτο ειναι κλασσικο φαινομενο, δεν το βλεπουμε πρωτη φορα. Οσο για το Galaxy S+ 279 το εχουν ηδη, τι θα το βαλουν 270ε ??
vdanasto Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Με την δικια σου λογικη πρεπει να αφηνουν τους υπαλληλους να παιρνουν μερους και σε διαγωνισμους, κατι που δεν ισχυει........... Εξαλλου οι υπαλληλοι εχουν ουτως η αλλιως καποια εκπτωση στα προιοντα οποτε ποιος ο λογος να περιμενουν την προσφορα ? Να μου πεις πως θα υπηρχαν 20-30 κομματια σε καθε καταστημα να σου πω οκ ας παρουν και τα 5 οι υπαλληλοι, δεν το θεωρω κακο. Οταν ομως υπαρχουν 3 σφραγισμενα σε καθε καταστημα και τα παιρνουν εκεινοι τοτε τι ? Θεωρεις λογικο μια προσφορα να ισχυει μονο για εκθεσιακα κομματια ? Τοτε τι σοι προσφορα ειναι ? Ipal 2 υπαλληλοι μου το ειπαν και ο υπευθυνος ηταν διπλα μας......Αστο, αυτο ειναι κλασσικο φαινομενο, δεν το βλεπουμε πρωτη φορα. Οσο για το Galaxy S+ ολοι 278-288ε το εχουν ηδη, τι θα το βαλουν 270ε ?? Πρώτον, δεν είναι το ίδιο με τους διαγωνισμούς, μπλέκεις ανόμοια πράγματα μεταξύ τους. Δεύτερον, δεν έγινε ΚΑΜΙΑ απολύτως διαφήμιση για το Optimus 2x από τα Multirama. Εγινε απλά μια σημαντική μείωση τιμής, η οποία αναφέρθηκε εδώ μέσα και βαπτίστηκε "προσφορά". Τώρα αν μερικοί έτρεξαν να το αγοράσουν και δεν το βρήκαν, δεν φταίει κανένα Multirama και κανένας υπάλληλος που αγόρασε το τελευταίο, και ίσως μοναδικό, κομμάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα