Προς το περιεχόμενο

LG Optimus 2X - 249€ (Public)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως και να έχει και τα υπόλοιπα μαγαζιά το έχουν stock οπότε τα μάτια σας 14 μιας και λογικά θα ακολουθήσουν την ίδια τιμή για να το ξεστοκάρουν.

• Απαντ. 121
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια και εγω μια απο τα ιδια παραγγειλα χθες βραδυ καη με πειραν πριν καμια ωρα και εριξαν ακυρο...!Ντροπη για αυτους που θελουν να λεγονται μεγαλα καταστηματα.

Δημοσ.

Προφανώς για να εκτελούν κάποιες παραγγελίες κι όχι άλλες, έπεσαν έξω στους υπολογισμούς τους σε ότι αφορά τη ζήτηση;

Γιατί αλλιώς δε βγάζει νόημα

Δημοσ.

Να μην λενε ψέματα. εμένα με πηρα στις 1600 και ειπαν ότι εξαντλήθηκε.

Αφου όλοι ξέρουμε ότι στις 1600 υπήρχαν τηλέφωνα,.

Δημοσ.

Εγω εκανα παραγγελια στις 19.30 χθες,τωρα μιλησα μαζι τους να δω τι γινεται κ με ακυρωσαν.μαλλον δεν εκτελεσαν καμια παραγγελια.τα εδωσαν ολα στο καταστημα.καλα τι την εχουν την παραγγελια τοτε,αν δεν κανει δεσμευση;

Δημοσ.

Χα χα απίστευτο αυτο το παμπλικ! Δε βαζει με τιποτα μυαλό! Πάλη καλα που μέσο αλλου site καταφέραμε μια φορα να πάρουμε μια προσφορά!

Δημοσ.

Καλησπέρα. Για όσους δεν το γνωρίζουν, τα public είναι το ίδιο με το MULTIRAMA.

Το είχα παραγγείλει και εγώ από το public σήμερα το βράδυ κατά τις 1:00. Mου την ακύρωσαν και εμένα την παραγγελία.

Και τα MULTIRAMA το πουλάνε στα 249. Πήγα και το πήρα πριν καμιά ώρα από το MULTIRAMA του Πειραιά.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Για όσους δεν το γνωρίζουν, τα public είναι το ίδιο με το MULTIRAMA.

Το είχα παραγγείλει και εγώ από το public σήμερα το βράδυ κατά τις 1:00. Mου την ακύρωσαν και εμένα την παραγγελία.

Και τα MULTIRAMA το πουλάνε στα 249. Πήγα και το πήρα πριν καμιά ώρα από το MULTIRAMA του Πειραιά.

εγω παντως στα Μουλτιραμα στο site τους δεν ειδα να εχουν το κινητο

Δημοσ.

Στο site τους όντως δεν το έχουν. Μπορείς όμως να πάρεις τηλέφωνο ή να επισκεφτείς κάποιο κατάστημά τους.

Δημοσ.

Aκυρωνουν παραγγελιες ενω το προϊον ειναι ακομα διαθεσιμο για παραγγελια στο site; :shock:

Και υπαρχουν ακομα;;;

2 χρονια το κανουν αυτο. Εδω ανεβαζουν π.χ. laptop απο επιστροφη στα multi, 1τμχ εχουν, και δε λενε καν οτι ειναι ανοιγμενο...

& ποιο σοβαρο online μαγαζι εχει μνμ σε τηλεφωνητη "αν παραγγειλατε τωρα, περιμενετε ...3 μερες και καλεστε μετα" :devil:

Δημοσ.

εγω παντως στα Μουλτιραμα στο site τους δεν ειδα να εχουν το κινητο

θα περάσω να δω,,,,

αυτό σημαίνει ότι σε λίγο θα το έχουν όλοι

Δημοσ.

μολις πηρανε τηλεφωνο να ακυροσουν την παραγγελια απο το PUBLIC

AΛΛΑ προλαβα και πηρα απο το multirama Ψυχικου το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ και ηταν ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ

καταστημα αγιας παρασκευης τελος,πειραια τελος...

Οπως εμαθα δεν υπαρχει ΑΘΗΝΑ μονο σε καπιοα καταστηματα ΕΠΑΡΧΙΑΣ,ηταν λιγα και τα καβατζοσαν οι πωλητες οπως αντιληφθηκα....

Για καντε καμια βολτα στα αλλα καστηματα μηπως εχουν κατεβασει και οι αλλοι τις τιμες και λογω μικρου αποθεματοσ και δεν το ανεβαζουν στο ιντερνετ

εννοω αλλες αλυσιδες...

Δημοσ.

μολις πηρανε τηλεφωνο να ακυροσουν την παραγγελια απο το PUBLIC

AΛΛΑ προλαβα και πηρα απο το multirama Ψυχικου το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ και ηταν ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ

καταστημα αγιας παρασκευης τελος,πειραια τελος...

Οπως εμαθα δεν υπαρχει ΑΘΗΝΑ μονο σε καπιοα καταστηματα ΕΠΑΡΧΙΑΣ,ηταν λιγα και τα καβατζοσαν οι πωλητες οπως αντιληφθηκα....

Για καντε καμια βολτα στα αλλα καστηματα μηπως εχουν κατεβασει και οι αλλοι τις τιμες και λογω μικρου αποθεματοσ και δεν το ανεβαζουν στο ιντερνετ

εννοω αλλες αλυσιδες...

εσυ το πηρες,,,, .. χα χα με προλαβες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...