ipal Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 1 εκθεσιακο ειναι συνταγμα. Σφραγισμενα υπαρχουν 10 Σαλονικη, κανενα Αθηνα. Αυτο ειναι το στοκ τους στα μαγαζια.
tolis1983 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 μόλις μίλησα με το κατάστημα στην Γλυφάδα, εκεί έχουν μία συσκευή το εκθεσιακό στην Αθήνα έχει άλλες δύο (Σύνταγμα) δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά αλλά πιστεύω ότι και αυτές θα είναι εκθεσιακές, ΑΛΛΑ έχει πολλές στη Θεσσαλονίκη, το παραγγέλνεις και μετά από δύο τρεις μέρες στο φέρνουν. αυτο ειναι καλο..αλλα αυτοι που παρεγγειλαν απο αθηνα παραλαβει απο καταστημα μαλλον για εκθεσιακο κομματι θα παρουν.ο καιροσ θα δειξει. 1 εκθεσιακο ειναι συνταγμα. Σφραγισμενα υπαρχουν 10 Σαλονικη, κανενα Αθηνα. Αυτο ειναι το στοκ τους στα μαγαζια. οποιος τον κυριο ειδε δηλαδη..200 παραγγελειες για ενα κινητο φαντασμα..
coyote2 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 καλα ρε παιδια το εκθεσιακό θα φαίνεται... είχε ένα στο σύνταγμα όντως. Δε μπορούν να σου το δωσουν. Ακόμα την έχουν την προσφορά στο σιτε. Τόση φασαρία για 10 τηλέφωνα?
kamui Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Ευτυχώς Θεσσαλονίκη Τσιμισκή το είχε. Έκλεισα ένα από το νετ και καλά που πήρα τηλέφωνο (Για να πάω να το παραλάβω). Ο τυπάς είπε πως υπάρχει σειρά προτεραιότητας και με το ρυθμό που τα πουλάνε στο μαγαζί μάλλον δεν θα μείνει τίποτα σε 3 μέρες.Λέω "3 μέρες???". Και απαντά "Ναι 3 μέρες κάνουν από τα κεντρικά να επεξεργαστούν την Online παραγγελεία". Όσοι πήρατε από νετ, απλά πηγαίντε καλύτερα σε κατάστημα
r3ptile Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 κλασικές αλητείες ! έκλεισα το κινητό μέσω internet το πρωί και τώρα με πήραν τηλ. ότι έχει εξαντληθεί ! λαμόγια!
Kentaflush Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 το ειχα παραγγείλει χθες σχεδόν με το που βγήκε η προσφορά.... με πήραν τηλέφωνο πριν λίγο να με ειδοποιησουν οτι ακυρώθηκε η παραγγελία λόγω εξαντλήσεως του προϊόντος
insi Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 μια απο τα ιδια... ισως τα δινουν μονο με πιστωτικη...
r3ptile Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 @insi, μπαααα, για το page traffic γίνεται η φάση εν όψει γιορτών !
alpo Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Το ίδιο και με μένα. Μόλις μου ακύρωσαν την παραγγελία τηλεφωνικά.
NaGR Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 είναι κανείς που παρήγγειλε και του την επικύρωσαν? πάντως απο την σελίδα έχει φύγει η προσφορά.
kamui Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 To είπα παραπάνω διότι μου το είπε ο πωλητής στο τηλέφωνο. Σειρά προτεραιότητας έχει πάντα όποιος πάει στο κατάστημα και μετά οι Internetικες παραγγελίες (οποιαδήποτε χρονική στιγμή και αν γίναν) μιας και κάνουν έως 3 μέρες για να επεξεργαστούν. Πάλι καλά που έκανα το κόπο και πήρα τηλέφωνο. Το έκλεισα 2η φορά στο κατάστημα απευθείας και μετά ακύρωσα την διαδικτυακή παραγγελία. Παρόλα αυτά με πήραν 18.30 να μου πουν πως εξαντλήθηκε.
shikabalas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Πηγα πριν μια ωρα στο Public Θεσσαλονικης και το πηρα!Να ναι καλα ο φιλος που το ανεφερε,γιατι ειχα κανει και εγω παραγγελια και αν δεν το ελεγε ακομα θα περιμενα. Μια βοηθεια μονο,επειδη ειναι το πρωτο μου android και δεν ξερω την τυφλα μου,οποιος εχει τη διαθεση ας μου στειλει ενα πμ με τα βασικα που πρεπει να κανω κτλ.
NaGR Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 οι Internetικες παραγγελίες (οποιαδήποτε χρονική στιγμή και αν γίναν) μιας και κάνουν έως 3 μέρες για να επεξεργαστούν. καλά,. τι είδους ηλεκτρονικό κατάστημα είναι που θέλουν 3 μέρες για να επεξεργαστούν on line παραγγελίες. πιο πολύ με δημόσια υπηρεσία μοιάζει. πάνε για εφεδρεία μου φαίνεται.
Salvation81 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Εχουμε να φαμε κοροιδια εν οψει Χριστουγεννων......
RipperRoo Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 ελπιζω με αυτο που εγινε παντως να μην το αγοραζει κανεις στα 300 που ειναι τωρα και να πεσει οντως η τιμη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα