Προς το περιεχόμενο

LG Optimus 2X - 249€ (Public)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 121
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το πηρα και εγω! PERFECT DEAL!

το μονο που με προβληματιζει ειναι το εξης που γραφει μετα την ολοκληρωση της παραγγελιας:

Σημείωση: Η επιβεβαίωση του αποθέματος των προϊόντων που παραγγείλατε γίνεται στην φάση της επεξεργασίας της παραγγελίας. Σε περίπτωση που η διαθεσιμότητα ή ο χρόνος παράδοσης διαφέρει από τον αναγραφόμενο στην σελίδα του προϊόντος θα σας ενημερώσουμε.

ελπιζω να στειλουν σε ολα τα παιδια που το πηραν
Δημοσ.

Πολυ καλη τιμη, αλλα να εχετε υπόψη οτι αγγιζει τα ορια της 'παντοφλας' σε μεγεθος.

Βεβαια εγω εχω το Galaxy S που στα χαρτια δεν εχει μεγαλη διαφορα σε διαστάσεις, αλλα αν το πιασεις στο χερι ειναι αισθητα πιο μικρο.

Από την άλλη, αν οταν πηρα το Galaxy S ειχε πεσει η τιμη του Optimus 2X πολυ πιθανον να το ειχα διαλέξει και εγω το lg

Δημοσ.

Παντως με αφορμη την προσφορα του πλαισιου πριν λιγες μερες το εψαξα λιγο και αυτη η ξαφνικη πτωση της τιμης δεν ειναι μονο σε επιπεδα προσφορας πιστευω.....πολυς κοσμος παραπονιεται σε φορθμσ για διαφορα θεματα με κυριαρχα οτι η LG δεν δινει καθολου support με αποτελεμσα να πηρε μολις τωρα την εκδοση gingerbread. Επισης εχει και το θεμα της μπαταριας και τρωει και κολληματα. Ειμουν αποφασισμενος να το παρω τωρα η αληθεια ειναι οτι το σκεφτομαι. Το τηλεφωνο δεν το θελω για παιχνιδομηχανη αλλα θελω να ειναι αξιοπιστο και να ην κυκλοφορω με τον φορτιστη στην τσεπη. Η πτωση της τιμης του συγκεκριμενου δεν ειναι τοπικο φαινομενο αλλα πιστευω οτι ειναι αποτελεσμα της δυαρεσκειας του κοσμου. Ξανασκεφτομαι το galaxy S plus που εχει χειροτερη φωτογραφικη , πιο αργο επεξεργαστη, χειροτερη γραφικη αλλα μου δινει μεγαλυτερη σιγουρια και εχει και καλυτερη αισθηση στο χερι....τι να πω . ας μιλησει καποιος που το εχει λιγο καιρο

Δημοσ.

Παντως με αφορμη την προσφορα του πλαισιου πριν λιγες μερες το εψαξα λιγο και αυτη η ξαφνικη πτωση της τιμης δεν ειναι μονο σε επιπεδα προσφορας πιστευω.....πολυς κοσμος παραπονιεται σε φορθμσ για διαφορα θεματα με κυριαρχα οτι η LG δεν δινει καθολου support με αποτελεμσα να πηρε μολις τωρα την εκδοση gingerbread. Επισης εχει και το θεμα της μπαταριας και τρωει και κολληματα. Ειμουν αποφασισμενος να το παρω τωρα η αληθεια ειναι οτι το σκεφτομαι. Το τηλεφωνο δεν το θελω για παιχνιδομηχανη αλλα θελω να ειναι αξιοπιστο και να ην κυκλοφορω με τον φορτιστη στην τσεπη. Η πτωση της τιμης του συγκεκριμενου δεν ειναι τοπικο φαινομενο αλλα πιστευω οτι ειναι αποτελεσμα της δυαρεσκειας του κοσμου. Ξανασκεφτομαι το galaxy S plus που εχει χειροτερη φωτογραφικη , πιο αργο επεξεργαστη, χειροτερη γραφικη αλλα μου δινει μεγαλυτερη σιγουρια και εχει και καλυτερη αισθηση στο χερι....τι να πω . ας μιλησει καποιος που το εχει λιγο καιρο

το optimus 2x ειναι απλα κορυφη. κατα την γνωμη μου το δευτερο καλυτερο android απο αυτα που κυκλοφορουν επισημα στην ελλαδα μετα το galaxy s 2.

ειναι ουσιαστικα ενα λιγο πιο αργο galaxy s2 με πιο νορμαλ διαστασεις και μακραν καλυτερη ποιοτητα κατασκευης.

με την τελευταια ρομ οτι προβλημα ειχε εχει λυθει (δυστυχως του βγηκε το ονομα απο τα παραπονα και τα προβληματα και την ελλειπη υποστηριξη, με τα επακολουθα στην τιμη) και ειναι πλεον μια αριστη λυση ειδικα σε αυτη την τιμη. πολυ καλη καμερα και βιντεο, καλυτερο σερβις στην ελλαδα απο htc samsung και sony ericsson, το καλυτερο gaming σε android λογω tegra, συνδεση hdmi για gaming στην τηλεοραση και προβολη οποιουσηποτε αρχειο video και καλυτερο πομποδεκτη gps απο τα samsung. το αγορασα πριν ενα μηνα και ειμαι υπερευχαριστημενος. σχετικα με την μπαταρια τα παει πολυ καλα για ολα αυτα που κανει αλλα οπως σε ολα τα android οταν το σκιζεις η μπαταρια ταλειωνει γρηγορα (λες και πχ στο psp κραταει παραπανω στο gaming η σε ενα tablet αν εισαι νετ διαρκως δεν θα τελειωσει πιο γρηγορα η μπαταρια)

Δημοσ.

Ξανασκεφτομαι το galaxy S plus που εχει χειροτερη φωτογραφικη , πιο αργο επεξεργαστη, χειροτερη γραφικη αλλα μου δινει μεγαλυτερη σιγουρια και εχει και καλυτερη αισθηση στο χερι....τι να πω . ας μιλησει καποιος που το εχει λιγο καιρο

Καλύτερα το Galaxy S παρά το S plus.

Το εχουμε πει αρκετες φορες, το 'απλο' έχει καλύτερη GPU, το Plus υπερχρονισμένο CPU.

Απο μπαταρία, εγω που εχω το'απλο' το φορτίζω καθε βράδι.

To Optimus 2X ειναι πολυ καλυτερο και σε GPU και σε CPU, αλλά έιναι πιο βαρύ στο χέρι.

Δημοσ.

Μα είναι πιο βαρυ....

Το ξέρουμε αλλα τα λεφτα δεν είναι πολλα πλέον

Τα λεφτά δεν είναι πολλά είναι σχετικό. Αν δεν κάνω λάθος βγήκε τον περασμένο Απρίλιο και λογικά τότε θα είχα καμιά 500αρα. Σε λιγότερο από 7 μήνες έπεσε η τιμή του στο μισό. Τυχαίο ή μήπως τα προβλήματα και η δύσκολη υποστήριξη (που μπορεί να γίνει καθόλου υποστήριξη) το οδηγούν σε πτώση ?. Πιστεύω πώς το επόμενο 3μηνο το συγκεκριμένο θα έχει και κάτω από 200. Σε τέτοια τιμή θα το σκεφτόμουν. Όσο για το μέγεθος είναι πολύ καλύτερο από το SGS 2.

ΥΓ: Φόρτισα τις προάλλες το Galaxy S και μετά από 1-2 ώρες έπαιξα για 1 ώρα μπιλιάρδο (δεν θυμάμαι ποιό). Το πρωί το τηλ. είχε αποφορτίσει τελείως :fear:

Δημοσ.

Πιστεύω πώς το επόμενο 3μηνο το συγκεκριμένο θα έχει και κάτω από 200. Σε τέτοια τιμή θα το σκεφτόμουν.

Σε 3 μηνες μονο σε κανενα μαγαζι skroutz 8α υπαρχει, και θα το δινουν 349 και καλα προσφορα απο 499 ;)

Π.χ το Ε900 τοσους μηνες μετα απο 200 πηγε... 300 http://www.skroutz.gr/s/287796/LG-E900-Optimus-7.html

Δημοσ.

Αμ τα είχα πει στο άλλο. Αν μάθαν για το τζίρο που έκανε το πλαίσιο θα ακολουθήσουν και άλλοι. Ευχαριστούμε panospc

Και μετα θα δούμε κανένα S2 στα 300 και θα κλέμε όλοι μας :cry:

Αν βάλω παραγγελία από το κατάστημα περιμένω κάποια ειδοποίηση ή απλά πάω στο ντου και παραλαμβάνω?

Δημοσ.

Σε 3 μηνες μονο σε κανενα μαγαζι skroutz 8α υπαρχει, και θα το δινουν 349 και καλα προσφορα απο 499 ;)

Π.χ το Ε900 τοσους μηνες μετα απο 200 πηγε... 300 http://www.skroutz.gr/s/287796/LG-E900-Optimus-7.html

Τό ότι το Ε900 πήγε 300 δεν είναι σοβαρό επιχείρημα με την έννοια ότι είναι λάθος κίνηση, γιατί ποιός θα το πάρει σε αυτή την τιμή όταν υπάρχουν καλύτερες επιλογές ?

Εγώ βλέπω πώς υπάρχουν ακόμα αλυσίδες (multi - κωτσό) που το έχουν το LG Optimus 2X . Για να φύγει στην τιμή που το δίνουν δύσκολο. Άρα θα ακολουθήσουν και αυτοί.

Και το Samsung Galaxy S έγινε τόσος ντόρος με την πτώση στα 250 αλλά στο skroutz, 4 μήνες μετά την έναρξη της προσφοράς υπάρχουν 21 καταστήματα που το δίνουν από 287-391 και μάλιστα την στιγμή που τρέχει ακόμα η προσφορά από ΜΜ στα 250. Γι αυτό πιστεύω πώς η τιμή του Optimus 2X θα πέσει και άλλο. Ζημιά κάνει και το SE Neo V. Και μπορεί σαν συσκευές να μην συγκρίνονται, αλλά πολύ ακόμα και τα 50 ευρώ αυτή την εποχή τα σκέφτονται.

ΥΓ: Όποιος παραλάβει ας ενημερώση αν είναι σφραγισμένο γιατί δεν το έχω απίθανο να είναι τίποτα εκθεσιακά.

Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα. Υπάρχουν άπειρα παραδείγματα πέρα απο το Ε900. Δεν υπάρχει αντιστοιχία του χρόνου που είναι ένα μοντέλο στην αγορά με την πτώση της τιμής του. Καλά θα ήταν...

Δημοσ.

μόλις μίλησα με το κατάστημα στην Γλυφάδα, εκεί έχουν μία συσκευή το εκθεσιακό στην Αθήνα έχει άλλες δύο (Σύνταγμα) δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά αλλά πιστεύω ότι και αυτές θα είναι εκθεσιακές, ΑΛΛΑ έχει πολλές στη Θεσσαλονίκη, το παραγγέλνεις και μετά από δύο τρεις μέρες στο φέρνουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...