Προς το περιεχόμενο

LG Optimus 2X - 249€ (Public)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 121
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

AAAAAAAAAAAAAAAAAARGH!!!!!!

Δύο βδομάδες μετά που πήρα το neo v!!!

Τέλος πάντων, θα πάρω του χρόνου τετραπύρηνο  :)

199 το πηρες το neo V?

Δημοσ.

Μιλάμε για nvidia tegra 2 έτσι? Το Xoom μου βγάζει απίστευτα γραφικα και ο επεξεργαστης ειναι εδω και 8 μήνες μόνιμα στα 1.7ghz χαρη στα παιδια του xda . Τώρα αν ισχύουν τα ίδια στο Lg μιλάμε για πολύ καλή προσφορά. Βέβαια public ειναι αυτο και δεν ξερουμε τι γινεται με το αποθεμα του....

• Moderators
Δημοσ.

Μιλάμε για nvidia tegra 2 έτσι? Το Xoom μου βγάζει απίστευτα γραφικα και ο επεξεργαστης ειναι εδω και 8 μήνες μόνιμα στα 1.7ghz χαρη στα παιδια του xda . Τώρα αν ισχύουν τα ίδια στο Lg μιλάμε για πολύ καλή προσφορά. Βέβαια public ειναι αυτο και δεν ξερουμε τι γινεται με το αποθεμα του....

Γεια σου βρε Dearen. Εκει ειναι πλεον οι τιμες σε ολη την Ευρωπη, πεφτουν απλα οι τιμες μην τρελαινεστε... ;)

Δημοσ.

Τι να πώ και γω που μετά απο έντονη σκέψη αγόρασα το galaxy S χτές! :blink:

Tεσπα, δεν βαριέσαι. :P

Πάντως με τόσα που έχω δεί στις προσφορές του public τελευταία θα ήμουν λίγο επιφυλακτικός όσο αφορά την διαθεσιμότητα.

Καλή προσφορά αποτελεί και το Defy στα 119€ στο άλλο νήμα.

Δημοσ.

Γεια σου βρε Dearen. Εκει ειναι πλεον οι τιμες σε ολη την Ευρωπη, πεφτουν απλα οι τιμες μην τρελαινεστε... ;)

Ετσι είναι οπως τα λες φίλε μου, απλά στην Ελλάδα με 23% και καρτελ τυπου Public δεν το περιμένεις...

• Moderators
Δημοσ.

Ετσι είναι οπως τα λες φίλε μου, απλά στην Ελλάδα με 23% και καρτελ τυπου Public δεν το περιμένεις...

Ειμαστε ηδη σε φαση που δεν εχουμε να φαμε, οσο γινομαστε Βουλγαρια σε μισθους, θα γινουμε αργα αλλα σταθερα και σε τιμες αγαθων...

Δημοσ.

Μάτριξ, κόλλησε το μάτριξ?

Πλακίζω! :P ;)

Edit: εντάξει, με διακρίνει μια ασχετίλα στο θέμα η αλήθεια να λέγεται, αλλά παρόλα ταύτα, έχω την απορία γιατί θεωρείται χάρισμα η τιμή όταν οι επόμενες 10 ας πούμε τιμές σκρουτζ απέχουν 50-70 ευρώ. Ναι είναι διπύρινο και οκ είναι μια σεβαστή διαφορά ευρώπουλων, αλλά το "χάρισμα" δεν καταλαβαίνω, λες και το δίνουν στα 150 ας πούμε (το οποίο θα θεωρούσα χάρισμα τηρουμένων των αναλογιών).

?

• Moderators
Δημοσ.

Μάτριξ, κόλλησε το μάτριξ?

Πλακίζω! :P ;)

Αστα, εχει διαφορα προβληματα το ινσο... Κατι κανουν με τον αγιο Βασιλη που βγηκε χθες για 1 ωριτσα πανω στη θεση του νυσταγμενου, αρχισαν προβληματα, τον εβγαλαν αλλα που και που τα παιζει ακομα...

Δημοσ.

Και αύριο θα πήγαινα να πάρω το Neo V...Δηλαδή αξίζει περισσότερο...?!!! :mrgreen: (Νταξ μη βαράτε..! μια ερώτηση έκανα..!) :-D

Αξίζουν αυτά τα 50 ευρώ...? Να μην το πω ούτε του παπά δηλαδή..!? ^_^

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...