panospc Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Για όσους δεν πρόλαβαν την προσφορά του Πλαισίου http://www.public.gr.../prod1403228pp/
alimentas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 το τσιμπησα.το κινητο ειναι ΧΑΡΙΣΜΑ.οποιος πηρε το νεο δυστηχως θα νιωθει πολυ ασχημα αυτη την στιγμη
eemp07 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 AAAAAAAAAAAAAAAAAARGH!!!!!! Δύο βδομάδες μετά που πήρα το neo v!!! Τέλος πάντων, θα πάρω του χρόνου τετραπύρηνο
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 AAAAAAAAAAAAAAAAAARGH!!!!!! Δύο βδομάδες μετά που πήρα το neo v!!! Τέλος πάντων, θα πάρω του χρόνου τετραπύρηνο 199 το πηρες το neo V?
DeareN Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Μιλάμε για nvidia tegra 2 έτσι? Το Xoom μου βγάζει απίστευτα γραφικα και ο επεξεργαστης ειναι εδω και 8 μήνες μόνιμα στα 1.7ghz χαρη στα παιδια του xda . Τώρα αν ισχύουν τα ίδια στο Lg μιλάμε για πολύ καλή προσφορά. Βέβαια public ειναι αυτο και δεν ξερουμε τι γινεται με το αποθεμα του....
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Μιλάμε για nvidia tegra 2 έτσι? Το Xoom μου βγάζει απίστευτα γραφικα και ο επεξεργαστης ειναι εδω και 8 μήνες μόνιμα στα 1.7ghz χαρη στα παιδια του xda . Τώρα αν ισχύουν τα ίδια στο Lg μιλάμε για πολύ καλή προσφορά. Βέβαια public ειναι αυτο και δεν ξερουμε τι γινεται με το αποθεμα του.... Γεια σου βρε Dearen. Εκει ειναι πλεον οι τιμες σε ολη την Ευρωπη, πεφτουν απλα οι τιμες μην τρελαινεστε...
lionheart75 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Τι να πώ και γω που μετά απο έντονη σκέψη αγόρασα το galaxy S χτές! Tεσπα, δεν βαριέσαι. Πάντως με τόσα που έχω δεί στις προσφορές του public τελευταία θα ήμουν λίγο επιφυλακτικός όσο αφορά την διαθεσιμότητα. Καλή προσφορά αποτελεί και το Defy στα 119€ στο άλλο νήμα.
DeareN Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Γεια σου βρε Dearen. Εκει ειναι πλεον οι τιμες σε ολη την Ευρωπη, πεφτουν απλα οι τιμες μην τρελαινεστε... Ετσι είναι οπως τα λες φίλε μου, απλά στην Ελλάδα με 23% και καρτελ τυπου Public δεν το περιμένεις...
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Ετσι είναι οπως τα λες φίλε μου, απλά στην Ελλάδα με 23% και καρτελ τυπου Public δεν το περιμένεις... Ειμαστε ηδη σε φαση που δεν εχουμε να φαμε, οσο γινομαστε Βουλγαρια σε μισθους, θα γινουμε αργα αλλα σταθερα και σε τιμες αγαθων...
scullyist Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Μάτριξ, κόλλησε το μάτριξ? Πλακίζω! Edit: εντάξει, με διακρίνει μια ασχετίλα στο θέμα η αλήθεια να λέγεται, αλλά παρόλα ταύτα, έχω την απορία γιατί θεωρείται χάρισμα η τιμή όταν οι επόμενες 10 ας πούμε τιμές σκρουτζ απέχουν 50-70 ευρώ. Ναι είναι διπύρινο και οκ είναι μια σεβαστή διαφορά ευρώπουλων, αλλά το "χάρισμα" δεν καταλαβαίνω, λες και το δίνουν στα 150 ας πούμε (το οποίο θα θεωρούσα χάρισμα τηρουμένων των αναλογιών). ?
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Μάτριξ, κόλλησε το μάτριξ? Πλακίζω! Αστα, εχει διαφορα προβληματα το ινσο... Κατι κανουν με τον αγιο Βασιλη που βγηκε χθες για 1 ωριτσα πανω στη θεση του νυσταγμενου, αρχισαν προβληματα, τον εβγαλαν αλλα που και που τα παιζει ακομα...
tsourakis13 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Και αύριο θα πήγαινα να πάρω το Neo V...Δηλαδή αξίζει περισσότερο...?!!! (Νταξ μη βαράτε..! μια ερώτηση έκανα..!) Αξίζουν αυτά τα 50 ευρώ...? Να μην το πω ούτε του παπά δηλαδή..!?
astymagos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 μην βιάζεστε.. τα χριστούγεννα θα γινει μαχη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα