Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας θα ηθελα να μου προτεινεται καποιο προγραμμα για να φτιαχνω βιντεο σαν το Movie maker αλλα καλυτερο απο αυτο... θελω να φτιαξω κατι βιντεο που το Movie maker δεν μου δινει την δυνατοτητα. Λοιπον ?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα σας θα ηθελα να μου προτεινεται καποιο προγραμμα για να φτιαχνω βιντεο σαν το Movie maker αλλα καλυτερο απο αυτο... θελω να φτιαξω κατι βιντεο που το Movie maker δεν μου δινει την δυνατοτητα. Λοιπον ?

Εχεις εμπειρια εκτος του movie maker ή ερχεσαι κατευθειαν απο αυτο;

Δημοσ.

Εχεις εμπειρια εκτος του movie maker ή ερχεσαι κατευθειαν απο αυτο;

Μάλλον το 2ο, αλλά δεν έχει μεγάλη σημασία. Αν έχει ο GSRKOS όρεξη και μεράκι μπορεί να μάθει όποιο πρόγραμμα θέλει.

Εγώ θα έλεγα Corel video studio, nero vision ή power director για αρχή

Δημοσ.

Μάλλον το 2ο, αλλά δεν έχει μεγάλη σημασία. Αν έχει ο GSRKOS όρεξη και μεράκι μπορεί να μάθει όποιο πρόγραμμα θέλει.

Εγώ θα έλεγα Corel video studio, nero vision ή power director για αρχή

Συμφωνω κι εγω για το power director. Με corel και nero vision δεν εχω δουλεψει οποτε δεν εκφερω γνωμη.Νομιζω πως το power director ειναι ο,τι πρεπει για αρχη και μετα αν το μαθει θα μπορει πιο ευκολα να παει και σε pinnacle και παει λεγοντας. ;)

Δημοσ.

Το είδα το corel και μου φάνηκε απλό και εύκολο για κάποιον αρχάριο. Νομίζω θα βρει κάποια άκρη εύκολα.

Good then!Δε μενει παρα να δοκιμασει. :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...