Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια η συγκεκριμενη δεν αξιζει...οποιος θελει εναν καλο espresso παει για Gaggia και αγοραζει και εναν μυλο

αξίζει μη λεμε ότι θέλουμε. για ένα εξοχικό που δεν πατάς και θέλεις φρέσκο... όταν πας

• Απαντ. 203
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδια η συγκεκριμενη δεν αξιζει...οποιος θελει εναν καλο espresso παει για Gaggia και αγοραζει και εναν μυλο

Δημοσ.

μια χαρα αξιζει φιλε μου...πες μας εσυ τι μηχανη εχεις....επισης πες στα παιδια εναν καλο μυλο με ποσο τον παιρνεις...

στην τελικη επιχειρηματολογισε μην trollareis ελεος....

Δημοσ.

σημερα ειχε στο avenue carefour 99 ευρο καφέδες την Y1

σε διάφορα χρώματα... ειδα τουλαχιστον μαυρο κόκκινο

Δημοσ.

Επρεπε να απαντησει στην nespresso (με το γνωστο promo έως τελος Γεναρη), ειδάλλως χανει τρελλό market share στην δυσκολη ηδη αγορά των καψουλομηχανων.

Από πολλαπλα reviews, κατα μεσο όρο, ο καφες της ειναι κορυφαιος, για καψουλομηχανη παντα, και για καποιους στα ιδια επιπεδα με της nespresso.

Εχουν διαφορετικό τρόπο παρασκευής. Απεχει, λενε, μακραν απο τις πολυμηχανες tassimo, dolce-gusto.

Το κακό είναι ότι οι καφέδες illy είναι πολύ ακριβοί, αν θυμάμαι καπου 2 φορες ακριβότεροι από της nespresso.

Εχει αλλαξει κατι?

Για πόσους καφέδες είναι το κάθε πακέτο από τα 8 παραπάνω?

Και γι'αυτους που τα θελουν όλα (!), ξέρει κανεις αν παιρνει refills όπως η nespresso?

H Nespresso παίρνει refill;

Διαφωνώ, μιά χαρά καφετιέρα είναι, αν βέβαια σου αρέσει ο Illy σαν καφές. Και τελικά αν αλλάξεις στυλ (με μύλο), υπάρχουν πάμπολλες επιλογές. Απλά οι κάψουλες, είναι ευκολία και σταθερή ποιότητα. Ούτε οξειδώσεις ούτε τίποτε. Εγώ έχω Ariete, όχι για τη μηχανή, αλλά για τον καφέ (Capricci).

Δημοσ.

σημερα ειχε στο avenue carefour 99 ευρο καφέδες την Y1

σε διάφορα χρώματα... ειδα τουλαχιστον μαυρο κόκκινο

Είχε αρκετές και σήμερα ( νομίζω και ασημί)

H Nespresso παίρνει refill;

Ναι παίρνει : http://shop.coffeeduck.com/en

Δημοσ.

20% εκπτωση στους καφεδες στα carrefour 17-19 μαιου με την καρτα τους

γνωριζει κανεις αν ακομα ισχυει η προσφορα στα carrefour για την x7.1?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτή η καφετιέρα είναι η ίδια με το αρχικό ποστ σε μαύρο χρώμα, φαίνεται καλή περίπτωση.

Επεξ/σία από maxdore217
Δημοσ.

απ'οτι είδα είναι ίδια ποσότητα (8 κουτιά) και είναι πιο ακριβό από τα super market όπου είχε 99 Ευρώ με τα 8 κουτιά

Δημοσ.

φίλε μου έχεις δίκιο τώρα που το είπες της είδα και εγώ καλύτερα της προσφορά (θα το σβήσω και από πάνω να μην μπερδέψω και κανέναν)πάντως με τα καρφουρ πρέπει να έλεγε η προσφορά δεν ξέρω βέβαια άμα είχε και την έκπτωση 20% που κάνει κατα καιρούς.

ωραίος ο φίλος για την άμεση απάντηση του! +1 από μένα ;)

Δημοσ.

Η φτηνότερη τιμή ήταν στα 79€ η καφετιέρα με τα 8 κουτιά, στο καρφούρ όταν είχε έκπτωση 20% στους καφέδες.

Πάντως και έτσι αξίζει.

Καλή καφετιέρα και καλός καφές. Την βολευτήκαμε στο γραφείο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...