Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 203
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@ck77, ευχαριστω για την απαντηση. Εχω σκοπο να επισκεφτω τον σκλαβενιτη χαλανδριου αυριο.

Μηπως θα μπορουσα να ρωτησω για ποιον σκλαβενιτη μιλας και αν ισχυει η τιμη και οι λοιπες πληροφοριες που αναφεροντε στην αρχη του θεματος. Επισης η πληροφορια για τον γαλαξια απο που προερχετε; γνωριζεις αλλες λεπτομεριε,ς οπως λογου χαρη την τιμη;

Ευχαριστω για το ενδιαφερον

Δημοσ.

βρήκα τη προσφορά με 8 συσκευασίες στο κατάστημα χαλκιαδάκη στα μάλια κρήτης

αν κάποιος ενδιαφέρεται ΠΜ

Δημοσ.

παίζει κανονικά στο Σκλαβενίτη και μετά το Πάσχα Γαλαξίας.

Σίγουρο αυτο? βασικά είναι πολλά ρε γαμώτο τα 12 κιβώτια!Όχι τίποτα αλλο αλλα εγώ έχω άκρη και παίρνω τα κουτια 8,2 το ένα και ο Σκλαβενίτης τα έχει 12,5. Άσε που ο δεν έχει όλες τις γεύσεις, παρα μονο classic, lungo και scuro.

βρήκα τη προσφορά με 8 συσκευασίες στο κατάστημα χαλκιαδάκη στα μάλια κρήτης

αν κάποιος ενδιαφέρεται ΠΜ

Με 8 είναι η Y1, όχι η X7.

Δημοσ.

παίζει κανονικά στο Σκλαβενίτη και μετά το Πάσχα Γαλαξίας.

Thanks ck77, αν ειναι σιγουρακι ο Γαλαξιας μαλλον θα περιμενω για μετα το Παχα μιας και το εχω διπλα!

Δημοσ.

Από ότι βλέπω όλοι βαριουνται να διαβάσουν όλο το θέμα. Λοιπό, πάμε ξανά.

Έστειλα e-mail στην illy. Σε μισή ώρα με πήραν τηλέφωνο, αυτοί με ενημέρωσαν για τις προσφορές και για το Σκλαβενίτη και για το Γαλαξία(Γαλαξίας μετά το Πάσχα). Ήταν εξυπηρετικότατοι. Μάλιστα μου πρότειναν ένα μαγαζί στα δικαστήρια, όπου με 8 κιβώτια, δηλ.96 ευρώ πήρα την Υ1, και ο άνθρωπος ήταν τόσο εξυπηρετικός που έστειλε το γυιό του να μου τα φέρει σπίτι στο Χαϊδάρι(το μαγαζί είναι καφετέρια).

Αυτά για τις μηχανές.

Άκουσα ότι κάποιος αγοράζει κάψουλες με 8 ευρώ? Μπορούμε και εμείς?

Δημοσ.

Από ότι βλέπω όλοι βαριουνται να διαβάσουν όλο το θέμα. Λοιπό, πάμε ξανά.

Έστειλα e-mail στην illy. Σε μισή ώρα με πήραν τηλέφωνο, αυτοί με ενημέρωσαν για τις προσφορές και για το Σκλαβενίτη και για το Γαλαξία(Γαλαξίας μετά το Πάσχα).

Άκουσα ότι κάποιος αγοράζει κάψουλες με 8 ευρώ? Μπορούμε και εμείς?

Στο Γαλαξία θα έχει την X7 ή την Y1;

Όσο για τις κάψουλες εγώ τις παίρνω 8€. 8,2 για την ακρίβεια αλλα αυτό συμβαίνει λόγο του ότι η εταιρία που δουλεύω είναι σχετική με τον καφέ και τις παίρνω χωρίς ΦΠΑ. Στο www.coffees.gr μπορείς πάντως να τις πάρεις με 10€ (δεν ξέρω με μεταφορικά τι παίζει). Τώρα αν θες μεγάλη ποσότητα (5-10 κουτιά) και είσαι Αθήνα δεν έχω προβλημα να σε εξυπηρετήσω και γω.

Δημοσ.

Στο Γαλαξία θα έχει την X7 ή την Y1;

Όσο για τις κάψουλες εγώ τις παίρνω 8€. 8,2 για την ακρίβεια αλλα αυτό συμβαίνει λόγο του ότι η εταιρία που δουλεύω είναι σχετική με τον καφέ και τις παίρνω χωρίς ΦΠΑ. Στο www.coffees.gr μπορείς πάντως να τις πάρεις με 10€ (δεν ξέρω με μεταφορικά τι παίζει). Τώρα αν θες μεγάλη ποσότητα (5-10 κουτιά) και είσαι Αθήνα δεν έχω προβλημα να σε εξυπηρετήσω και γω.

γνωμη μου παρτε την χ7.1 και οχι την Υ1.1 γιατι φτιαχνει και ζεστο αφρογαλο για cappucino και οχι τιποτε αλλο θα πληρωσετε και μια μηχανη για αφρογαλο κανα 30-40αρι και δεν θα εχετε τους καφεδεσ.παντωσ στην ηλιουπολη υπαρχουν ακομα μολις πηραμε μια για εναν φιλο μου...(αυτα παντα με βαση οτι ο καθενας το αντεχει οικονομικα στην τσεπη του..

εγω πηρα 12 κουτεσ καφε και η χ7.1 ειχε και μια 14αδα δωρο μεσα..οποτε συνολο 266 δοσεις καφε..

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

υπάρχει ακόμα η προσφορά σε σκλαβενίτηδες πολύ περιορισμένη βέβαια για το χ7.1 με 148€ (12 κούτες).

μπορείς να μου πεις κάποιον?

Δημοσ.

μπορείς να μου πεις κάποιον?

μπες στο www.kafea.gr κάλεσε τους και αναλόγως περιοχής θα σου πουν,

είναι εξυπηρετικότατοι, εμένα με κάλεσε πίσω αφου είχε ρωτήσει διαθεσιμότητα ο ίδιος σε κοντινό μου σκλαβεν.

Πρόκειται για το μοντέλο χ7.1 και το κόστος είναι 148€ γιατί πρέπει να πάρεις 12 κουτιά.

Η illy βέβαια είναι πιο ακριβή και από τη LAVAZZA...(36€ η 100αδα έναντι 57€ της illy).Αυτά.

Δημοσ.

παιδια η συγκεκριμενη δεν αξιζει...οποιος θελει εναν καλο espresso παει για Gaggia και αγοραζει και εναν μυλο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...