ck77 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 παίζει κανονικά στο Σκλαβενίτη και μετά το Πάσχα Γαλαξίας.
meletius Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 @ck77, ευχαριστω για την απαντηση. Εχω σκοπο να επισκεφτω τον σκλαβενιτη χαλανδριου αυριο. Μηπως θα μπορουσα να ρωτησω για ποιον σκλαβενιτη μιλας και αν ισχυει η τιμη και οι λοιπες πληροφοριες που αναφεροντε στην αρχη του θεματος. Επισης η πληροφορια για τον γαλαξια απο που προερχετε; γνωριζεις αλλες λεπτομεριε,ς οπως λογου χαρη την τιμη; Ευχαριστω για το ενδιαφερον
teodor_ch Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 βρήκα τη προσφορά με 8 συσκευασίες στο κατάστημα χαλκιαδάκη στα μάλια κρήτης αν κάποιος ενδιαφέρεται ΠΜ
Critter Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 παίζει κανονικά στο Σκλαβενίτη και μετά το Πάσχα Γαλαξίας. Σίγουρο αυτο? βασικά είναι πολλά ρε γαμώτο τα 12 κιβώτια!Όχι τίποτα αλλο αλλα εγώ έχω άκρη και παίρνω τα κουτια 8,2 το ένα και ο Σκλαβενίτης τα έχει 12,5. Άσε που ο δεν έχει όλες τις γεύσεις, παρα μονο classic, lungo και scuro. βρήκα τη προσφορά με 8 συσκευασίες στο κατάστημα χαλκιαδάκη στα μάλια κρήτης αν κάποιος ενδιαφέρεται ΠΜ Με 8 είναι η Y1, όχι η X7.
christar Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 παίζει κανονικά στο Σκλαβενίτη και μετά το Πάσχα Γαλαξίας. Thanks ck77, αν ειναι σιγουρακι ο Γαλαξιας μαλλον θα περιμενω για μετα το Παχα μιας και το εχω διπλα!
meletius Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 http://www.greekespresso.gr/forum/viewtopic.php?f=8&t=86&hilit=francis&start=350 δεν γνωριζω καποιον γαλαξια στην αθηνα που να εχει την προσφορα επισης μιλισα με σκλαβενιτη και πλεον εχουν την χ7 με 12 συσκευασιες καφε
ck77 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Από ότι βλέπω όλοι βαριουνται να διαβάσουν όλο το θέμα. Λοιπό, πάμε ξανά. Έστειλα e-mail στην illy. Σε μισή ώρα με πήραν τηλέφωνο, αυτοί με ενημέρωσαν για τις προσφορές και για το Σκλαβενίτη και για το Γαλαξία(Γαλαξίας μετά το Πάσχα). Ήταν εξυπηρετικότατοι. Μάλιστα μου πρότειναν ένα μαγαζί στα δικαστήρια, όπου με 8 κιβώτια, δηλ.96 ευρώ πήρα την Υ1, και ο άνθρωπος ήταν τόσο εξυπηρετικός που έστειλε το γυιό του να μου τα φέρει σπίτι στο Χαϊδάρι(το μαγαζί είναι καφετέρια). Αυτά για τις μηχανές. Άκουσα ότι κάποιος αγοράζει κάψουλες με 8 ευρώ? Μπορούμε και εμείς?
Critter Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Από ότι βλέπω όλοι βαριουνται να διαβάσουν όλο το θέμα. Λοιπό, πάμε ξανά. Έστειλα e-mail στην illy. Σε μισή ώρα με πήραν τηλέφωνο, αυτοί με ενημέρωσαν για τις προσφορές και για το Σκλαβενίτη και για το Γαλαξία(Γαλαξίας μετά το Πάσχα). Άκουσα ότι κάποιος αγοράζει κάψουλες με 8 ευρώ? Μπορούμε και εμείς? Στο Γαλαξία θα έχει την X7 ή την Y1; Όσο για τις κάψουλες εγώ τις παίρνω 8€. 8,2 για την ακρίβεια αλλα αυτό συμβαίνει λόγο του ότι η εταιρία που δουλεύω είναι σχετική με τον καφέ και τις παίρνω χωρίς ΦΠΑ. Στο www.coffees.gr μπορείς πάντως να τις πάρεις με 10€ (δεν ξέρω με μεταφορικά τι παίζει). Τώρα αν θες μεγάλη ποσότητα (5-10 κουτιά) και είσαι Αθήνα δεν έχω προβλημα να σε εξυπηρετήσω και γω.
sobi1984 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Στο Γαλαξία θα έχει την X7 ή την Y1; Όσο για τις κάψουλες εγώ τις παίρνω 8€. 8,2 για την ακρίβεια αλλα αυτό συμβαίνει λόγο του ότι η εταιρία που δουλεύω είναι σχετική με τον καφέ και τις παίρνω χωρίς ΦΠΑ. Στο www.coffees.gr μπορείς πάντως να τις πάρεις με 10€ (δεν ξέρω με μεταφορικά τι παίζει). Τώρα αν θες μεγάλη ποσότητα (5-10 κουτιά) και είσαι Αθήνα δεν έχω προβλημα να σε εξυπηρετήσω και γω. γνωμη μου παρτε την χ7.1 και οχι την Υ1.1 γιατι φτιαχνει και ζεστο αφρογαλο για cappucino και οχι τιποτε αλλο θα πληρωσετε και μια μηχανη για αφρογαλο κανα 30-40αρι και δεν θα εχετε τους καφεδεσ.παντωσ στην ηλιουπολη υπαρχουν ακομα μολις πηραμε μια για εναν φιλο μου...(αυτα παντα με βαση οτι ο καθενας το αντεχει οικονομικα στην τσεπη του.. εγω πηρα 12 κουτεσ καφε και η χ7.1 ειχε και μια 14αδα δωρο μεσα..οποτε συνολο 266 δοσεις καφε..
kakofonixx Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 γνωριζει κανεις αν εξακολουθει να ισχυει η παραπανω προσφορα για την x7.1? και αν ναι σε ποια super market?
christar Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Ο Γαλαξιας δεν νομιζω ακομα να εχει κατι. Εκτος και αν δεν ισχυει για την επαρχια.
blacksuede Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 υπάρχει ακόμα η προσφορά σε σκλαβενίτηδες πολύ περιορισμένη βέβαια για το χ7.1 με 148€ (12 κούτες).
coyote2 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 υπάρχει ακόμα η προσφορά σε σκλαβενίτηδες πολύ περιορισμένη βέβαια για το χ7.1 με 148€ (12 κούτες). μπορείς να μου πεις κάποιον?
blacksuede Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 μπορείς να μου πεις κάποιον? μπες στο www.kafea.gr κάλεσε τους και αναλόγως περιοχής θα σου πουν, είναι εξυπηρετικότατοι, εμένα με κάλεσε πίσω αφου είχε ρωτήσει διαθεσιμότητα ο ίδιος σε κοντινό μου σκλαβεν. Πρόκειται για το μοντέλο χ7.1 και το κόστος είναι 148€ γιατί πρέπει να πάρεις 12 κουτιά. Η illy βέβαια είναι πιο ακριβή και από τη LAVAZZA...(36€ η 100αδα έναντι 57€ της illy).Αυτά.
fuku Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 παιδια η συγκεκριμενη δεν αξιζει...οποιος θελει εναν καλο espresso παει για Gaggia και αγοραζει και εναν μυλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα