Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο τα Carrefour Ν.Ιωνίας τσίμπησα και εγώ μια σήμερα λίγο πριν κλείσει το κατάστημα.

Στην αρχή ρώτησα στην υποδοχή μου είπαν finito, αλλά μέσα στο κατάστημα είχε περίπου στα 10 τεμάχια.

Τα κουτιά του καφέ φτάνουν για 2-3 μηχάνες και έχει όλα τα χρώματα.

Αν κάποιος έχει καφέδες εκτός normal(red) και θέλει pm για ανταλλαγή.

Επειδή είμαι coffee freak παίδες ο καφές είναι πάρα πολύ καλός

• Απαντ. 203
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ειναι στανταρ αυτο φιλε μου ?γιατι ενδιαφερομαι και εγω εδω και καιρο για αυτη την μηχανη και τον συγκεκριμενο καφε ...σου εχουν πει σε ποια καταστηματα η γενικα σε ολα τα καταστηματα σκλαβενιτη ? που μπορω να μαθω περισσοτερες πληροφοριες ?

για την Χ7 σε 75 καταστήματα Σκλαβενίτη, πάντως και απο αύριο μπορεί να βρεις γιατί παραδώσανε μηχανές σήμερα και χθες.

για την Υ1 θα τη βρεις εδώ

ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ Α & ΣΙΑ ΕΕ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ & ΚΡΕΣΝΑΣ 1-11362 210 8218292

παίρνεις Δευτέρα ως Παρασκευή πρωί.

οι πληροφορίες είναι στανταράκι.....

Δημοσ.

για την Χ7 σε 75 καταστήματα Σκλαβενίτη, πάντως και απο αύριο μπορεί να βρεις γιατί παραδώσανε μηχανές σήμερα και χθες.

για την Υ1 θα τη βρεις εδώ

ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ Α & ΣΙΑ ΕΕ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ & ΚΡΕΣΝΑΣ 1-11362 210 8218292

παίρνεις Δευτέρα ως Παρασκευή πρωί.

οι πληροφορίες είναι στανταράκι.....

λες να κινηθω αμεσα δλδ αυριο γιατι με ψηνει πολυ η μηχανη αυτη....ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες!!

Δημοσ.

Υπάρχει η πιθανότητα να βρούμε τις συγκεκριμένες μηχανές οπουδήποτε στην περιοχή Θεσσαλονίκης ?

Έχει εντοπίσει κάποιος τίποτα σχετικό ?

Δημοσ.

Υπάρχει η πιθανότητα να βρούμε τις συγκεκριμένες μηχανές οπουδήποτε στην περιοχή Θεσσαλονίκης ?

Έχει εντοπίσει κάποιος τίποτα σχετικό ?

Πάρε ένα τηλ. στην illy, ζήτα να σε συνδέσουν με τις πωλήσεις, είναι υπερ-εξυπηρετικοί, θα σε κατατοπίσουν πλήρως.

Δημοσ.

Πάρε ένα τηλ. στην illy, ζήτα να σε συνδέσουν με τις πωλήσεις, είναι υπερ-εξυπηρετικοί, θα σε κατατοπίσουν πλήρως.

Ευχαριστώ CK !

Θα κάνω ένα τηλ. από Δευτέρα πλέον,

για να δώ εάν ισχύει κάποια αντίστοιχη προσφορά και για εμάς

υ.γ. ποιά είναι η βασική διαφορά μεταξύ των francis X7 & Υ1 ?

Δημοσ.

Tελικά υπάρχει η προσφορά για την x7 στο σκλαβενίτη?Σε ένα μικρό υποκατάστημα της γειτονιάς μου που ρώτησα δεν ξέρανε κάτι.

Άν κάποιος ξέρει κάτι,παρακαλώ ας ενημερώσει.

Δημοσ.

Tελικά υπάρχει η προσφορά για την x7 στο σκλαβενίτη?Σε ένα μικρό υποκατάστημα της γειτονιάς μου που ρώτησα δεν ξέρανε κάτι.

Άν κάποιος ξέρει κάτι,παρακαλώ ας ενημερώσει.

καλησπερα φιλε μου..κανονικα ισχυει εγω την προμηθευτικα και μαλιστα πηρα τηλ και το σαββατο και το με ενημερωσαν οτι ξεκιναει κανονικα απο δευετερα..

Δημοσ.

καλησπερα φιλε μου..κανονικα ισχυει εγω την προμηθευτικα και μαλιστα πηρα τηλ και το σαββατο και το με ενημερωσαν οτι ξεκιναει κανονικα απο δευετερα..

Άν θές πές μας απο ποιό κατάστημα την πήρες.Μπορεί να ενδιαφέρει και άλλους.Σε ευχαριστώ :D

Δημοσ.

Να΄σαι καλά φιλάρα!!!

να σημειωσω οτι υπαρχουν και τα 3 χρωματα.πηγαινετε στο ταμειο οπως μπαινετε τους λετε για την προσφορα και σας φερνουν την κουτα με την μηχανη και 2 κουτεσ καφε(δλδ δεν περνετε τους καφεδεσ απο το ραφι)

σημειωση οτι στο ραφι με τους καφεδεσ αναφερει κανονικα την προσφορα...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αυτη η προσφορα παιζει και σε carefour?

Επειδη ειμαι απο επαρχια, ξερει καποιος καποιο τηλεφωνο απο καποιον Σκλαβενιτη που εχει την προσφορα, μηπως και μπορουν να μου το στειλουν?

Δημοσ.

Και'γω θα ηθελα να μαθω αν γνωριζει καποιος, αν ισχυει ακομα η προσφορα και που (carrefour, carrefour planet, σκλαβενιτη κτλ...).

thanks

Επισης εαν καποιος την αγορασε και το μετανιωσε (σφραφισμενο κουτι) - δυσκολο ξερω- ας ενημερωσει.

Ευχαριστω και παλι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...