Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άμα πάρω καφέ εσπρέσσο της illy και ξαναγεμίσω κάψουλα της dolce gusto θα πίνεται???

Ναι , γιατί να μην πίνεται ? O Lavazza που πήρα ήταν και λίγο πιο φτηνός από τον illy οπότε μια χαρά θα είναι νομίζω .

Απλά πρόσεχε μην βγάλεις την πλαστική μεμβράνη από την κάψουλα και να βάλεις αρκετό καφέ , όσο παίρνει η κάψουλα . (πίεσέ τον με ένα κουτάλι αρκετά αλλά προσεκτικά μην σπάσεις την μεμβράνη)

Αν δεν είναι αρκετός και καλά πιεσμένος δεν κάνει καλή κρέμα ( καιμάκι)

• Απαντ. 203
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι , γιατί να μην πίνεται ? O Lavazza που πήρα ήταν και λίγο πιο φτηνός από τον illy οπότε μια χαρά θα είναι νομίζω .

Απλά πρόσεχε μην βγάλεις την πλαστική μεμβράνη από την κάψουλα και να βάλεις αρκετό καφέ , όσο παίρνει η κάψουλα . (πίεσέ τον με ένα κουτάλι αρκετά αλλά προσεκτικά μην σπάσεις την μεμβράνη)

Αν δεν είναι αρκετός και καλά πιεσμένος δεν κάνει καλή κρέμα ( καιμάκι)

Όταν λες μεμβράνη εννοείς αυτή την διαφανή που έχει μέσα η κάψουλα ή την εξωτερική γιατί από ότι έχω δει έχει 2....???

Δημοσ.

Όταν λες μεμβράνη εννοείς αυτή την διαφανή που έχει μέσα η κάψουλα ή την εξωτερική γιατί από ότι έχω δει έχει 2....???

Την διάφανη που έχει μέσα η κάψουλα

Δημοσ.

Την διάφανη που έχει μέσα η κάψουλα

Α ωραία κατάλαβα...

Πόσο κάνουν τα 250γρ. ο lavazza???Περίπου πόσες κάψουλες σου βγάζει???

Δημοσ.

Α ωραία κατάλαβα...

Πόσο κάνουν τα 250γρ. ο lavazza???Περίπου πόσες κάψουλες σου βγάζει???

3,44 από Carrefour , περίπου 25 κάψουλες (0,13 περίπου ανά καφέ)

Δημοσ.

3,44 από Carrefour , περίπου 25 κάψουλες (0,13 περίπου ανά καφέ)

Καλή τιμή αν αναλογιστείς ότι θέλω ~5 ευρώ για τις 16 κάψουλες...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Από σήμερα και μέχρι το Σάββατο το Carrefour έχει έκπτωση 20% στούς καφέδες, οπότε τα 8 κουτιά Illy με την δωρεάν καφετιέρα Francis Y1, κοστίζουν 79,00€.

Όταν τελειώσουν οι 168 μερίδες αποφασίζεις αν αξίζει να κρατήσεις την καφετιέρα :rolleyes:

Σαν καφετιέρα έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής.

Πήρα μία για το γραφείο και μία για ένα φίλο απο το Carrefour στο εμπορικό κέντρο στα Σπάτα, όπου είχε αρκετές ακόμα.

Επειδή δεν βρίσκεται η καφετιέρα στα ράφια με τους καφέδες, ρωτάτε πρώτα στην υποδοχή αν έχουν διαθέσιμη.

Δημοσ.

αξιζει, ειναι καλη η καφετιερα ? carefour γερακα θα παιζει ε?

γεμιζουν οι καπσουλες με αλλο καφε?

Εκτος του Γερακα που λογικα θα παιζει, εχουν απαντηθει ολα τα υπολοιπα στις προηγουμενες σελιδες...

Δημοσ.

Από το carrefour Γέρακα προχθές με έστειλαν στα Σπάτα που ήταν διαθέσιμη. Δεν υπάρχει παντού, μιας και η προσφορά της μηχανής είναι ενεργή εδώ και πολλές μέρες. Ρωτήστε στην υποδοχή ή πάρτε τηλ μιας και η μηχανή δεν βρίσκεται στα ράφια.

Δημοσ.

Από σήμερα και μέχρι το Σάββατο το Carrefour έχει έκπτωση 20% στούς καφέδες, οπότε τα 8 κουτιά Illy με την δωρεάν καφετιέρα Francis Y1, κοστίζουν 79,00€.

Όταν τελειώσουν οι 168 μερίδες αποφασίζεις αν αξίζει να κρατήσεις την καφετιέρα :rolleyes:

Σαν καφετιέρα έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής.

Πήρα μία για το γραφείο και μία για ένα φίλο απο το Carrefour στο εμπορικό κέντρο στα Σπάτα, όπου είχε αρκετές ακόμα.

Επειδή δεν βρίσκεται η καφετιέρα στα ράφια με τους καφέδες, ρωτάτε πρώτα στην υποδοχή αν έχουν διαθέσιμη.

ευχαριστώ πολύ

τσίμπησα ένα σετακι ... μετά από κανα 30 λεπτο "τσακωμό/διευκρινήσεις" με όλους εκεί μέσα

απλά την πήρα σε κόκκινο χρώμα που δεν το πολύ συμπαθεί η γυναίκα..!

Αν γουστάρει κανείς ανταλλαγή σε μαύρο η γκρι ας στείλει πμ

Δημοσ.

Από 19/3 η francis X7 στο Σκλαβενίτη με 12 κουτιά κάψουλες. Αν θέλετε την Υ1 με 8 πακέτα στείλτε e-mail στην illy και θα σαςενημερώσουν που μπορείτε να τη βρείτε.

Δημοσ.

Από 19/3 η francis X7 στο Σκλαβενίτη με 12 κουτιά κάψουλες. Αν θέλετε την Υ1 με 8 πακέτα στείλτε e-mail στην illy και θα σαςενημερώσουν που μπορείτε να τη βρείτε.

ειναι στανταρ αυτο φιλε μου ?γιατι ενδιαφερομαι και εγω εδω και καιρο για αυτη την μηχανη και τον συγκεκριμενο καφε ...σου εχουν πει σε ποια καταστηματα η γενικα σε ολα τα καταστηματα σκλαβενιτη ? που μπορω να μαθω περισσοτερες πληροφοριες ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...